aniazbyszek 02.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jeżeli budujesz w południowych okolicach Wrocławia: 10-20-30-40 km od centrum, korzystasz przede wszystkim z oferty lokalnych wykonawców, hurtowni i producentów. Wymień się informacjami! My budujemy w okolicach Sobótki, w Masywie Ślęży. Jesteśmy na etapie pokrywania dachu. Chętnie podzielimy się zdobytymi dotychczas doświadczeniami na lokalnym rynku usług i materiałów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 09.04.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Sporo minęło od czasu powstania tego wątku - a więc i nasz budowa ruszyła daleko do przodu http://www.aniazbyszek.fotosik.pl Domy w okolicy rosną jak grzyby po deszczu - może ktoś z Was bywa na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 10.04.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witajcie, ja też buduje sie na południe, Macie piękny dom. rozumiem ,że teraz wykończeniówka, my jesteśmy na etapie elektryki. Teraz szukamy kogos do wylewek i tynków gipsowych, A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 14.04.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak, my już całą brudną robotę mamy za sobą - podłogi właśnie schną, więc lada chwila zaczynamy wykończenia. Jeśli chcesz - podeślemy Wam namiary na priv na nasze ekipy - póki co nie narzekamy na nich (choc wszystko okaże się po wprowadzeniu ) i cenowo byli znośni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 14.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Hej, no to pewnie za pare miesięcy sie wprowadzacie, ostatnio zaskoczyły mnie ceny położenia kostki granitowej, mam szerokości 17-20 cm, także raczej szybko sie kładzie, ale ceny 80-100 za metr troche mnie przeraziły , a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts