Puszka 02.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam czy warto zainwestowac w kondensat De Dietrich MCR 24. Jest w dosc atrakcyjnej cenie. Chcialbym nim zasilic 35 m2 podłogówki, 3 pomieszczenia z grzejnikami i grzejnik łazienkowy(drabinka). Do tego zasobnik z woda ze 150 litrów ale jakis tanszy (polski). Do tego regulator pogodowy i wewnetrzny regulator. Sam kocioł kupie ponizej 4000zł. Czy to dobra cena?? Moze zainwestowac w cos lepszego. I jeszcze jedno pytanko.Przygotowuje sie do wizyt instalatorów i nie chcialbym byc zielony. Podłogówke bede mial w 3 petlach i podłacze ja przez rozdzielacz ale jak podłączyc grzejniki zeby to chodziło dobrze? Czy bledem jest podlaczenie grzejników przez ten sam rozdzielacz?? Oczywiscie przy takim roziwazaniu bede musial zwiekszyc moc grzejników. Jaki jest optymalny schemat połączenia podłogówki i grzejników z kondensatem?? Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Kociołek jest spoko ,alę proszę sprawdzić cęnę czy aby z tego kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puszka 02.12.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 ADAMOS48 napisał: Kociołek jest spoko ,alę proszę sprawdzić cęnę czy aby z tego kotła. http://www.allegro.pl/item276725177_nowy_kociol_de_dietrich_mcr_24kw_okazja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zostałem w tyle z cenami ,jeszcze 1 miesiąc temu jak wyceniałem do przetargu kociołek był droższy 0 1000zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts