alexel 02.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zakochałam się w tych kaflach są przepiekne i napewno kosztują.....własnie , może ktoś wie ile??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexel 02.12.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 http://www.gardeniaorchidea.com/en/luminor/luminor.html to te kafelki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 03.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No właśnie... Są przepiękne...Widziałam je na żywo. W Łodzi są w salonioe naszałazienka. Tel.o-426845569. Zadzwoń, bo ja nie pytałam o cenę - jeszcze przegladam rynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 13.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://www.gardeniaorchidea.com/en/luminor/luminor.html Kafelki są przepiekne, czy gdzieś na śląsku można obejrzeć je na żywca? Właśnie czegoś podobnego poszukuje do mojej łazienki, a te są przepiekne Grigio/Antracite Decorazione Orione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 13.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 też mi się podobały, cena już mniej, w Krakowie widziałam po 180zł, na Śląsku też widziałam, była z nich zrobiona aranżacja przy Roździeńskiego w Katowicach, w Sanimexie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 13.08.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 podoba mi się i wersja beżowa i popiel. Muszę koniecznie zobaczyć "na żywo". cena nie należy do niskich, ciekawe czy jakość jest adekwatna do ceny. Może ktoś z Was kładł u siebie te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 13.08.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 [na Śląsku też widziałam, była z nich zrobiona aranżacja przy Roździeńskiego w Katowicach, w Sanimexie chyba Aaaaa to chyba odwiedzę SANIMEX w Katowicach, hmm co do ceny to fakt nie jest to tania kafla, ale za to jaka ladna, pytanie czy warta tej ceny czy tylko na fotce tak pięknie wygląda? Ludzie, ludziska piszcie jak je kładliście co i jak, bo ponoc niektóre płytki starsznie koslawe są, kolezanka kładła z opoczna, nie dość że nierówne, krótsze, dłuższe o milimetry to i cieńsze i grubsze Żenada, dlatego pytanie czy jak wywalę sporo kasy na te kafle, będę miala gwarancję jakości w 100 %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eichi 18.10.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A propo, nie wiecie może gdzie dostanę w Warszawie lub okolicy kafelki tej firmy? Dokładnie poszukuję kafelków z serii classic line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 20.10.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 W TTW OPEX w Al Jerozolimskich i na Domaniewskiej są sklepy Galeria Venis, tam można kupić płytki, które Cię interesują. My kupiliśmy GardeniaOrchidea - Luminor Są przepiękne. Na Domaniewskiej jest nieznacznie taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts