Adam T. 12.08.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Witam No właśnie jak to zrobić nie ograniczając odpływ ciepłego powietrza (za grzejnikiem mam ekran). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 12.08.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Nie zabudowywac. Dac estetyczny grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 12.08.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Doki dobrze "gada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 12.08.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Zeby nie byc goloslownym: https://www.vasco.be/vasco/category.asp?catalog%5Fname=Radiator&category%5Fname=Hall&Page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ceka 28.08.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Ikea znalazła na to rozwiązanie - ma takie fajne płyty z dziurami którymi wydostaje się ciepło - ale co do kosztu to sie nie orientuje (są one pokazane na okładce katalogu IKEA 2003) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 24.09.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 A figa z makiem!! Oni (IKEA) pokazują coś czego nie mają!! Ja też pytałam o tę płytę z otworami do zabudowy kaloryfera - to powiedzieli mi że nigdy czegoś takiego nie produkowali - na to ja, że to jest w katalogu - jak pokazałam temu gościowi z obsługi to beszczelnie się uśmiechnął i powiedział, że ludzi też nie sprzedają a są w katalogu !!! Parodia!! Ale wybrnęłąm z problemu - poszłam do Castoramy, dałam wymiary (wcześniej pomierzone) i czekałam 15 min - kupiłam też taką taśmę do obklejania boków (zaprasowuje się ją) i komplet otworników. I nikt mi łaski, ani uszczypliwych komentarzy nie robił!! Pozdrawiam redaktorów okładki IKEA 2003 (kupką kamieni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 24.09.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 No ale mialo byc "bez ograniczania przeplywu powietrza", a ta deska, ile by nie bylo w niej otworow, przeplyw ograniczac musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts