Mery64 03.04.2002 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 prośba odnośnie dzienników - piszcie, choćby ogólnie [długość i szerokość geograficzna ], w jakim regionie budujecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.04.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Mery, Ty ani chybi jestes psychologiem albo socjologiem ..... chcesz o tym porozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 05.04.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Do Agnicha,przykro mi, ze Ci nie pomogłam.Zeby sprawdzic, poproszę o wyliczenie ile kosztowałby mój dach w cementowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mery64 07.04.2002 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2002 On 2002-04-05 10:28, pitbull wrote: Mery, Ty ani chybi jestes psychologiem albo socjologiem ..... chcesz o tym porozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 08.04.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 Zuzka - nie martw się - ja jestem już teraz bardzo zadowolona. Cementową dachówkę kupiłam w innej hurtowni - najtańszej w okolicy. I uważam, że dobrze zrobiliśmy, bo nie stać nas na wymarzony dach - co innego gdybym zarabiała tak jak menedżerowie PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.04.2002 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 czy wątek MarcinaR zawsze był taki dziwny - bez tytułu i możliwości odpalenia, czy to skutek moderatorskich porządków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.04.2002 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2002 a czemu właściwie został zmieniony tytuł i początek TEGO tematu?? cała dyskusja przestała się trzymać tzw. kupy [ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-04-08 17:08 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 09.04.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2002 znów będę upierdliwa - ale ponownie PLISSSSSSSSSSS!!!!!!!! PISZCIE CHOĆ OGÓLNIE, GDZIE BUDUJECIE - TO DAJE POGLĄD NP. ONOŚNIE CEN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Alicjanko super zdjecia, ale z Ciebie zdolne dziewczę Od razu mówię, że zazdroszczę lasu "wchodzącego" do domu. A te małe istoty to dzieci? Proszę jeszcze o instrukcję wkładania zdjęć do onetu. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 19.04.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Instrukcję wyślę Ci na priva. Młodsza córka to Gosia - chce mieć dom tylko po to, żeby mieć psa. Starsza - Ania chce mieć dom żeby mieć osobno pokój od Gosi... A ja chcę mieć dom żeby mieć święty spokój (cisza, ptaki), ale mogę się na tym nieźle przejechać... Chętnie obejrzę Wasze domy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.04.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Dzięki, z instrukcją się zmobilizuję i może uda się pochwalić naszą "hacjendą" . i dziećmi / jeżeli usiedzą przed aparatem, zanim złapię odpowiednie ujęcie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 19.04.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Do zdjęć Agnichy trzeba wejść przez http://www.community.webshots.com a następnie kliknąć na "users pages", a w okienku "find a user" wpisać agnicha1704. I pojawia się nam zestaw zdjęć. To jest dopiero kronika! No właśnie Agnicha w swoim dzienniku podała prostą ścieżkę dostępu. A na zdjęciach gospodayni domu!!! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-04-19 16:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 22.04.2002 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2002 http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif dzięki Alicjanko za pomoc i uwagi obawiam się jednak, że jakkolwiek zdjęcia dokumentują budowe, to jednak jakość niektórych pozostawia wiele do życzenia. W każdym razie koażdy kto ciekawy obejrzeć sobie moją przyszłą chatkę może. Z końcem każdego sezonu budowlanego będę uaktualniać kronikę - dodając zdjęcia (zawsze pod tym samym linkiem) pozdrawiam serdecznie Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.04.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 pewnie znów zostanę zbesztana za patrzenie na liczniki, a jednak spojrzałam i... LUDZISKA! pamiętnik Alicjanki przekroczył 1000 odpaleń! to jest niesamowite zwłaszcza jak na wątek, który ma tylko kilkanaście wpisów... super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 24.04.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Wiecie co, czuje się duchową wspólnotę, ja się czyta dzienniki. Ja też chodzę na zebrania osiedlowe do remizy (jak Majka) i miałam gniazdo na budowie (jak Alicjanka). Tyle że moje ptaszki były małe, założyły gniazdo w skrzynce rolety i z powodu przestoju w montowaniu okien miały szansę się wykluć (ptaszki były ciemnobrazowe z pomarańczowym ogonem, wie ktoś może co to ?, gniazdo wywaliliśmy gdy małe odleciały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.04.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 A ja czuję wspólnotę wśród forumowiczów. Czy nie jest to aby objaw współczesnego świata, że łatwiej nam zawiązywać kontakty i okazywać serdeczność bez osobistego kontaktu?Pozdrawiam wszystkich,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.04.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Alicjanka!!!!!!!!! Ale masz śliczne okna i drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drewniane? A jakiej firmy? Ile zapłaciłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.04.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Firma Gebauer. Zapłaciłam za drzwi 3200zł + 250zł montaż, a za okna na cały dom 22 tys + 1800zł montaż. Drzwi i okna są z meranti. O zakupie okien jest opisane w pierwszym poście mojego dziennika. Zerknij na http://www.gebauer.com.pl A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 24.04.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Qurcze - piękne są - ale cóż..... to jest strefa marzeń... będę po prostu podziwiać Twoje śliczne okienka - a sama..... kupię plastiki http://www.muller-godschalk.com/msnimages/ [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-04-24 16:40 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts