Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy dzia?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Instrukcję wyślę Ci na priva. Młodsza córka to Gosia - chce mieć dom tylko po to, żeby mieć psa. Starsza - Ania chce mieć dom żeby mieć osobno pokój od Gosi... A ja chcę mieć dom żeby mieć święty spokój (cisza, ptaki), ale mogę się na tym nieźle przejechać... :wink:

Chętnie obejrzę Wasze domy!

Do zdjęć Agnichy trzeba wejść przez http://www.community.webshots.com a następnie kliknąć na "users pages", a w okienku "find a user" wpisać agnicha1704. I pojawia się nam zestaw zdjęć.

To jest dopiero kronika! :smile:

No właśnie Agnicha w swoim dzienniku podała prostą ścieżkę dostępu. A na zdjęciach gospodayni domu!!!:smile:

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2002-04-19 16:04 ]

http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif dzięki Alicjanko za pomoc i uwagi :smile:

obawiam się jednak, że jakkolwiek zdjęcia dokumentują budowe, to jednak jakość niektórych pozostawia wiele do życzenia. W każdym razie koażdy kto ciekawy obejrzeć sobie moją przyszłą chatkę może. Z końcem każdego sezonu budowlanego będę uaktualniać kronikę - dodając zdjęcia (zawsze pod tym samym linkiem)

pozdrawiam serdecznie

Agnicha

Wiecie co, czuje się duchową wspólnotę, ja się czyta dzienniki. Ja też chodzę na zebrania osiedlowe do remizy (jak Majka) i miałam gniazdo na budowie (jak Alicjanka). Tyle że moje ptaszki były małe, założyły gniazdo w skrzynce rolety i z powodu przestoju w montowaniu okien miały szansę się wykluć (ptaszki były ciemnobrazowe z pomarańczowym ogonem, wie ktoś może co to ?, gniazdo wywaliliśmy gdy małe odleciały)