bd1719501772 03.12.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Proszę o pomoc !!!! Szukam osób budujących lub mających zdjęcia domu BUNGALOW Z SIŁOWNIĄ - projekt z pracowni Ryszarda Szewczyka http://www.stylowydom.com.pl Zaczynam budować na wiosnę 2008 ale do dziś nie znalazłem choć jednego zdjęcia !!!!! Błagam o pomoc !!!! Bardzo mi zależy Dziękuje Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 10.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Nikt nie buduje tego domu.....przecież ja nie proszę o nic niemożliwego .......bardzo was proszę pomóżcie. Nie mam zadnych zdjeć tego domu w rzeczywistości ......... Może ktoś jednak się odezwie pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.12.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Piotr - masz chyba rozdwojenie jaźni...znaczy nicka... i nie ma rzeczy niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 10.12.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 tak ze względu na czas którego mi brakuje ....zapomniałem swojego starego nicka i msiałemzalogować się na nowo ale to nie ma znaczenia..... ja chcę tylko fotki mojego domku może jednak ktoś pomoże ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 istenieje prawdopodobieństwo że tu na forum nikt nie pobudował sobie domu z siłownią...(pokojem do ćwiczeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 10.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Generalnie chodzi o ten projekt http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html Bardzo ładny.......ale bardzo rzadki czekam nadal ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hala_k 11.12.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nikt nie buduje tego domu.....przecież ja nie proszę o nic niemożliwego .......bardzo was proszę pomóżcie. Nie mam zadnych zdjeć tego domu w rzeczywistości ......... Może ktoś jednak się odezwie pozdrawiam Piotr Proponuję zajrzeć tutaj do Wątku bungalowego. Był tam kiedyś odnośnik do fotoalbumu arcious'a, ale chyba juz go nie ma. Kolega arcious zniknął z forum bodajże 20.1.2006. My budujemy również wg projektu p. Szewczyka, ale Z frontowym gankiem II. Wszystkie projekty Stylowego Domu są ładne, tytlko mają jedną wadę.. Zgadnijcie jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 11.12.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dziękuje za odpowiedz. Tak wiem jaką ......koszty. Obserwowałem twoją budowę ......bardzo ładnie to wygląda......jeżeli jesteś w stanie napiosać jakie były koszty stanu surowego ale .....Stan surowy z oknami, dachem orrynnowaniem , kominami, bez instalacji . Jak wiesz mój projekt nie jest tani Ja szacuje stan surowy w powyszej specyfikacji na ok 350 tyś zł i ok 400 tyś zł wykonczeniówka. Zobaczymy jak to będzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hala_k 11.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witamy, Tak w przybliżeniu:Stan "0" = 30 tys.Mury i strop = 65 tys.Dach = 90 tys.Okna z roletami = 35 tys.SUMA = 220 tys.To wszystko zdążyliśmy jeszcze przed lawiną podwyżek materiałów i robocizny, ale już niestety w trendzie wzrostowym. Twoje szacunki wydaja się realne. Powinno się udać. Pozdrawiamy Halina i Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 13.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dziękuje bardzo za odpowiedz...rozumiem że to jest ogólna suma robocizny i materiałów? Ja zaczynam w kwietniu maju. Mam wycenioną robociznę na 50 tyś ( stan surowy bez dachu, wraz z ogrodzeniem, tartasami kominami itp.Dach robocizna - ok25 tysmateriał na dach ok 80 tyś wraz ze stropem drewnianym więzbą itp. Na razie dane mi jest tylko podziwiać inne szewczyki ..........min. wasz Bardzo ładne zdjęcia. pzdr Piotr i Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 17.12.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Rozumiem że nikt nie buduje tego pięknego domu.... Mimo wszystko zwracam się do was ........może jednak ktoś się znajdzie tu jest link jak ten dom wygląda http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 19.12.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 iNo to w takim razie sam sobie popiszę w tym wątku .....nikt nie buduje domku to przynajmniej powalczę o utrzymanie topicu w górnej części Galerii. I tyle A z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom aby nie zabrakło im kasy, materiałów budowlanych, ekip oraz chęci i zapału do zakończenia budowy, Pozdrawiam Może ktoś coś napisze...............he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 19.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No to sobie sam tak pisze....i tyle wszyscy piszą o swoich projektach a u mnie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 19.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Generalnie chodzi o ten projekt http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzs1/bzs1.html Bardzo ładny.......ale bardzo rzadki czekam nadal ...... ...i bardzo nieotwierający się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 19.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Spróbujemy jeszcze raz ...... zgadza się ale to błąd strony Pana Szewczyka....;ponieważ nie mozna jej wogóle otworzyć .....być moze coś tam zmienia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 19.12.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 JESTEM UPARTY....ALE PODBIJAM TOPIC CHCE KOGOŚ ZNALEŻC Z TYM DOMEM I ZNAJDE WCZEŚNIEJ CZY PÓŻNIEJ ...... POCZEKAM JESTEM CIERPLIWY.....TRUDNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 20.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Czekam nadal ale wiem że ktoś się znajdze.......jak nie dziś to jutro jak nie jutro to w 2008r. Mam nadzieje jednak że wcześniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 21.12.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 to znów ja ....samotnik bez domu, bez pomocy , cisza, nikt nie pisze . nie dzwoni, nie odpowiada . phi ! Mój własny topic. Ale przypominam SZUKAM KOGOŚ KTO ZBUDOWAŁ LUB BUDUJE "BUNGALOW Z SIŁOWNIĄ" Z PRACOWNI SZEWCZYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.12.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Nie buduje z siłownią ale Dom Rodzinny Szewczyka. Nie wiem czy to cię pocieszy ale ja tez niestety nikogo nie znalazłam na forum kto buduje wg mojego projektu, ale miej nadzieje moze ci sie uda Wesołych Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcvey 02.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 top znów ja.....po świetach.....z nadzieją że ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts