Malkontento 03.12.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 jw:) sam szukam takiej inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patryccja 04.12.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja mam wiekszy problem bo mama ma urodziny zaraz po swietach i zawsze kupuje jej jeden prezent. W tym roku spelnie jej marzenie i kupie jej nowy telefon. Narazie mysle o LG Shine, jak dla mnie jest wyjatkowo ladny i kobiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 07.12.2007 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja myślałam o zegarku sportowy- mojemu mężu się marzy od dawna, albo coś takiego co się chyba nazywa wkrętarka, nie jestem pewna czy to jest poprawna nazwa- wygląda tak jak wiertarka i w komplecie, jest kilkanaście końcowek, takich właśnie do wkręcania różnych wielkości wkrętow, więc moim zdaniem to jest wkrętarka , będzie na pewno bardzo przydatna w nowym domu. więc skałaniam sie ku temu drugiemu a zegarek na rocznice ślubu- zresztą też w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phili 08.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 jw:) sam szukam takiej inspiracji:) Ja już od kilku lat znajduję taką inspirację w sklepie internetowym UNICEFU - szczerze polecam Pozdrawiam Phili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 10.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 o tak, sklep unicefu mam obcykany, na gwiazdkę kupujemy każdy każdemu w gronie ponad 10-osobowym więc jest limit do 50 złotych. W unicefie można kupić naprawdę ładne drogiazgi a przy okazji pomóc innym. Moje najnowsze pomysły raczej dla płyci damskiej to świąteczne (albo zimowe) nastrojowe lampiony (mamie taki kupiłam). A dla taty kosz na drewno do kominka (bo po 10 latch mieszkania wreszcie robią sobie kominek). Ja w tym roku dostałam wymarzonu prezent (ale urodzinowy bo i finansowo pokażny) - cudny ekspres automat do kawy jura - jest 21.17 a ja właśnie kawkę popijam.... no ale sporo roboty mnie czeka więc brak seności zalecany ) Inny pomysł - dla łasuchów - belgijskie pralinki świeże (dostępne nie wszędzie że tak powiem). Cudnym prezentem są według mnie własnego wyrobu ciastezka czy pierniki, no ale tzreba mieć czas i talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A macie jakieś pomysły na niedrogie prezenty z "jajem" dla szereeeerokiego grona rodziny? W zeszłym roku wszyscy dostali po kuponie toto-lotka był niezły ubaw, prezent za 10zł a emocje-bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 14.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 niedrogie prezenty z "jajem" Joola z jajem nie można, bo ptasia grypa przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 14.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 To ma być prezent dla ukochanej osoby???? Mój mąż raz ofiarował komplet wymyślnych tarek, jakbym była kucharką a nie żoną. Nie pamiętam jaka była moja reakcja ale odtąd dostaję najczęściej dobre perfumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 14.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 O rany znowu w poprzednim poście nie zacytowałam: "wkrętarka, nie jestem pewna czy to jest poprawna nazwa- wygląda tak jak wiertarka i w komplecie, jest kilkanaście końcowek, takich właśnie do wkręcania różnych wielkości wkrętow, więc moim zdaniem to jest wkrętarka , będzie na pewno bardzo przydatna w nowym domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 17.12.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja mam pomysł dla swojej mamy wykupiłam jej zabieg kosmetyczny w salonie - uważam ze to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts