Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomysły na prezenty!!piszcie o waszych inspiracjach

Recommended Posts

Ja myślałam o zegarku sportowy- mojemu mężu się marzy od dawna, albo coś takiego co się chyba nazywa wkrętarka, nie jestem pewna czy to jest poprawna nazwa- wygląda tak jak wiertarka i w komplecie, jest kilkanaście końcowek, takich właśnie do wkręcania różnych wielkości wkrętow, więc moim zdaniem to jest wkrętarka , będzie na pewno bardzo przydatna w nowym domu. więc skałaniam sie ku temu drugiemu a zegarek na rocznice ślubu- zresztą też w grudniu

o tak, sklep unicefu mam obcykany, na gwiazdkę kupujemy każdy każdemu w gronie ponad 10-osobowym więc jest limit do 50 złotych. W unicefie można kupić naprawdę ładne drogiazgi a przy okazji pomóc innym.

Moje najnowsze pomysły raczej dla płyci damskiej to świąteczne (albo zimowe) nastrojowe lampiony (mamie taki kupiłam).

A dla taty kosz na drewno do kominka (bo po 10 latch mieszkania wreszcie robią sobie kominek).

Ja w tym roku dostałam wymarzonu prezent (ale urodzinowy bo i finansowo pokażny) - cudny ekspres automat do kawy jura - jest 21.17 a ja właśnie kawkę popijam.... no ale sporo roboty mnie czeka więc brak seności zalecany :))

Inny pomysł - dla łasuchów - belgijskie pralinki świeże (dostępne nie wszędzie że tak powiem). Cudnym prezentem są według mnie własnego wyrobu ciastezka czy pierniki, no ale tzreba mieć czas i talent.

:oops: O rany znowu w poprzednim poście nie zacytowałam:

"

wkrętarka, nie jestem pewna czy to jest poprawna nazwa- wygląda tak jak wiertarka i w komplecie, jest kilkanaście końcowek, takich właśnie do wkręcania różnych wielkości wkrętow, więc moim zdaniem to jest wkrętarka , będzie na pewno bardzo przydatna w nowym domu
"