Kasiulka999 08.12.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 no widzisz,mamy podobny gust a tak apropo-a Ty Yaris'a widziałaś?co o nim sadzisz? ja Muscata niestety na żywo nie widziałam-tylko tą pierwszą z wgnieceniami sprzedawczyni powiedziała że na terenie Trójmiasta Muscat'a na ekspozycji nigdzie nie znajdziemy-a chciałoby sie "pomacać" takze sugerowaliśmy sie tylko wyglądem ze strony internetowej jak widziałaś Muscat'a na żywo-opisz wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 09.12.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Widziałam Muscata na żywo i powiem krótko: weszłam do sklepu i powiedziałam TA! żadna inna mi nie przypadła tak do gustu, po przejściu całego sklepu i później zwiedzaniu innych. Nie wiem zaś jak wygląda Yaris, ale sądzę, że takie wgniecenia by mi się nie podobały... Jestem z natury praktyczną osobą i byłaby ona za bardzo kłopotliwa do czyszczenia.... Te Muscat jest też świetny z tej strony, bo jest wielgaśny po rozłożeniu do spania (moja mama będzie miała dużo miejsca do spania, gdy przyjedzie) i ma fajny sposób rozkładania i sądzę, że trwały - bo rozkłada się jak kiedyś wersalki. Mam nadzieję, że będziemy zadowolone z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts