faliszewski 03.12.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Pragnę przedstawić ofertę która z pewnością zainteresuje Państwa Stawiamy domy jedno jak i wielorodzinne, a tagże blokowiska. Wykonujemy: * stany surowe (otwarte oraz zamknięte) stany zero * wieźby dachowe * elektrykę * wylewki miksokretem * elewację * tynki gipsowe agregatem * poddasza Budujemy domy w stanach surowych, deweloperskich a tagże tz. "pod klucz" tel. kontaktowy: +48 0-601-59-26-26 Wolne moce przerobowe na rok 2008 Pozdrawiam Michał Faliszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 07.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 WitamBudujemy też w okolicach Łodzi Jak już Pan załatwi wszystkie formalnościProszę o kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 08.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 zapraszam do współpracy w segmencie dopciepleń i elewacji pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 09.12.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam już wysyłam do Pana wzór umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 09.12.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych iż kontakt od poniedziałku do soboty wyłącznie telefoniczny, a internetowy wyłącznie sobota od 17 i cała niedziela. Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia ale taka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 09.12.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dostałem właśnie od Pana projekt Będziemy w kontakcie, ponieważ prawdopodobnie jestem w Środę w Solcu to podjadę do Konstancina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bed Boy 28.12.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam PanaJa rozmawiałem z Panem przed Świętami w sprawie budowy domu w lutym 08w okolicach Błoni.Proszę o przesłanie wzoru umowy, ja zaś prześlę Panu projekt na gg i wycenę poproszę.Mój nr gg 12821014 Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 28.12.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Dziękuje dostałem projekt - wycenę zrobie do jutra. Ale muszę zmartwić termin od styczń- do 20-22 marzec Zajęty - podpisana umowa. od 24 marzec jeszcze wolne. Po wycenie proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bed Boy 01.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Dobry wieczórCena jest ciekawa nie ukrywam,(czy cena ta (rozumiem) bardziej przyblizona do realnej???) lecz czekam na jeszcze jedną wycenę od konkurencji. (będzie na dniach)Dziękuje i życzę samych sukcesów w nowym 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faliszewski 04.01.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dobry wieczór Cena jest ciekawa nie ukrywam,(czy cena ta (rozumiem) bardziej przyblizona do realnej???) lecz czekam na jeszcze jedną wycenę od konkurencji. (będzie na dniach) Dziękuje i życzę samych sukcesów w nowym 2008 roku. Cena którą podałem jest ceną ostateczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bed Boy 11.01.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witam Panie MichaleNie mogę się do pana dodzwonić.Proszę o kontakt.Przemyślałem sprawę i chciałbym dogadać szczegły.Pozdrawiam i czekam na kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 13.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Poszukuję wykonawcy stanu otwartego na jesieni( reszta 2009). Powiat Wieliczka, projekt Szmaragd z garażem 1-st. Czy jest Pan zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyborek74 19.01.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam Pragnę przedstawić ofertę która z pewnością zainteresuje Państwa Stawiamy domy jedno jak i wielorodzinne, a tagże blokowiska. Wykonujemy: * stany surowe (otwarte oraz zamknięte) stany zero * wieźby dachowe * elektrykę * wylewki miksokretem * elewację * tynki gipsowe agregatem * poddasza Budujemy domy w stanach surowych, deweloperskich a tagże tz. "pod klucz" tel. kontaktowy: +48 0-601-59-26-26 Wolne moce przerobowe na rok 2008 Pozdrawiam Michał Faliszewski przesłałam wiadomośc na priva pozdr kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts