student_politechnikaSL 04.12.2007 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witam wszystkich FORUMOWICZOW! co tu pisac? jestem studentem 3 roku wydzialu BUDOWNICTWA (dla mnie najlepszego dzieki wspanialej kadrze wykladowcow:))od jakiegos czasu codziennie czytam artykuly MURATORA i tak postanowilem sie zarejestrowac:) pozdrawiam BUDOWLANCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witaj dowiesz sie tutaj wiecej niz na wykladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witaj, studencie wybrałeś najlepszą godzinę na rejestrację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witaj, studencie wybrałeś najlepszą godzinę na rejestrację i Froszka musiała wcześniej wstać a jak chcesz się podszkolić albo kogoś douczyć to Wymiana doświadczeń czeka na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
student_politechnikaSL 04.12.2007 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 dzieki! na pewno skorzystam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 06.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 witam i mam nadzieję że kolega wniesie do forum coś od siebie i nie skończy się tylko na 2 postach w dziale powitań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 witaj dowiesz sie tutaj wiecej niz na wykladac Zweryfikujesz teorie z praktyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts