Żelka 04.12.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jak dobrze dbac o parkiet? Co robicie aby Wasze parkiety czuly sie u Was dobrze? Chodzi mi o raczej o lakierowane. Czym myjecie, jak dbacie o wilgotnosc powietrza, bo podobno ma byc od 45-65%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jak dobrze dbac o parkiet? Co robicie aby Wasze parkiety czuly sie u Was dobrze? Chodzi mi o raczej o lakierowane. Czym myjecie, jak dbacie o wilgotnosc powietrza, bo podobno ma byc od 45-65%... Moj parkiet dostal od nas nawilzacz A do mycia uzywam preparatow LOBA. LOBA ma tez preparaty do konserwacji, ktore mozna stosowac raz na pare miesiecy. Moj parkieciarz tak zalecal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gdzie kupic taki preparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja kupilam na Bartyckiej. Nie we wszystkich budkach z parkietami jest, ale jak zapytasz to Ci powiedza w ktorym pawilonie Zobacz tez na allegro http://www.allegro.pl/search.php?string=loba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki Amber, dobra kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts