dode 08.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu myslę, że jak zawsze będzie ok. majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dziekuje za informacje. Czytalam opinie na tej stronce i jesli chodzi o hotel to raczej sa pozytywne Natomiast na ITAKE sporo ludzi psioczy Moje dziecie nie bylo nigdy tak daleko ( ciagly brak kasy )dlatego wszedzie pytam zeby wtopy nie bylo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu myslę, że jak zawsze będzie ok. majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami Lecialas moze tymi liniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu myslę, że jak zawsze będzie ok. majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami Lecialas moze tymi liniami ? nie, ale za to 2 x egipskimi , teraz własnie też lecimy cypryjskimi, ale to przeca dodatkowa atrakcja , dam znać jak było pod koniec marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nie, ale za to 2 x egipskimi , teraz własnie też lecimy cypryjskimi, ale to przeca dodatkowa atrakcja , dam znać jak było pod koniec marca acha leciałam z konferencji kawałek wewnętrznymi liniami brazylijskimi. Samolot mały i pełen lekarzy a tu nagle odzywa się pilot głosem, jakby się helu nałykał, z przerwami na swisty i furczenia. Popatrzyliśmy po sobie, siedziałam koło niemca, mówię - napad astmy. On - zapalenie krtani. Za nami kolega szwed przechylił się i zapytał -dobrze, dobrze, ale kto poprowadzi ten samolot. W czasie tej godziny lotu ciągle ktoś pytał obsługę "jak się czuje pilot". Jak wysiadłam, to poczułam taką ulgę, jak nigdy wcześniej i obiecałam sobie - pociągiem, pieszo, ale nigdy więcej żadnymi wewnętrznymi liniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 09.01.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 nie, ale za to 2 x egipskimi , teraz własnie też lecimy cypryjskimi, ale to przeca dodatkowa atrakcja , dam znać jak było pod koniec marca acha leciałam z konferencji kawałek wewnętrznymi liniami brazylijskimi. Samolot mały i pełen lekarzy a tu nagle odzywa się pilot głosem, jakby się helu nałykał, z przerwami na swisty i furczenia. Popatrzyliśmy po sobie, siedziałam koło niemca, mówię - napad astmy. On - zapalenie krtani. Za nami kolega szwed przechylił się i zapytał -dobrze, dobrze, ale kto poprowadzi ten samolot. W czasie tej godziny lotu ciągle ktoś pytał obsługę "jak się czuje pilot". Jak wysiadłam, to poczułam taką ulgę, jak nigdy wcześniej i obiecałam sobie - pociągiem, pieszo, ale nigdy więcej żadnymi wewnętrznymi liniami. Właśnie obawiam sie ze jak moja córcia przeleci sie takimi cypryjskimi liniami to juz wiecej nam do samolotu nie wsiadzie Ale nic czas pokaze... czekam na wiesci w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 09.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Właśnie obawiam sie ze jak moja córcia przeleci sie takimi cypryjskimi liniami to juz wiecej nam do samolotu nie wsiadzie to wsadź ją do pociągu - daaawno temu byłam niewiele starsza niż Twoja córcia teraz i jechałam prawie trzy doby pociągiem do Bułgarii... i do teraz jakoś żyję i nie mam wstrętu do pociągów wszystko teraz takie francuskie pieski... Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 09.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Właśnie obawiam sie ze jak moja córcia przeleci sie takimi cypryjskimi liniami to juz wiecej nam do samolotu nie wsiadzie to wsadź ją do pociągu - daaawno temu byłam niewiele starsza niż Twoja córcia teraz i jechałam prawie trzy doby pociągiem do Bułgarii... i do teraz jakoś żyję i nie mam wstrętu do pociągów wszystko teraz takie francuskie pieski... Pozdrawiam, Armidia Moje dziecie dalekie jest od francuskiego pieska poprostu to bedzie jej pierwszy lot w zyciu i chcialabym zeby nie bylo ostatni ... tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Właśnie obawiam sie ze jak moja córcia przeleci sie takimi cypryjskimi liniami to juz wiecej nam do samolotu nie wsiadzie Ale nic czas pokaze... czekam na wiesci w marcu tym się nie martw. dzieci z zasady sie nie boja, przejmują strach rodziców A lot na pewno będzie jej się podobał. Tylko nie wiem, jak tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 majcia, tak na rozwianie wątpliwości itaka dała radę od lotu począwszy. wygodne( jak na czartery) nie stare samoloty eurocyprii spisały się super. tak więc ciesz się już wakacjami i nie martw na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Tak mi się wydaje po analizie kilku opinii negatywnych na temat biur, że piszą je często osoby mało samodzielne i niezaradne. Często piszą, że rezydent się nie pojawia - mi jest on całkowicie zbędny, bo wolę sama sobie organizować czas, a język angielski i niemiecki znam, więc sobie poradzę. Opinie na temat pokojów - negatywne z reguły w krajach arabskich - wiadomo, że tamte 3 * nie odpowiadają europejskim, ja jestem tego świadoma i wybrałabym hotel 4*.Opinie na temat słabego jedzenia też mnie nie przekonują, bo ja wybieram wycieczki tylko ze śniadaniami, żebym mogła wypróbować prawdziwą lokalną kuchnię. A więc nie ma się co tak bardzo chyba przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 12.01.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 majcia, tak na rozwianie wątpliwości itaka dała radę od lotu począwszy. wygodne( jak na czartery) nie stare samoloty eurocyprii spisały się super. tak więc ciesz się już wakacjami i nie martw na zapas Dziekuje bardzo Jestesmy juz prawie zdecydowani.. Moje dziecie juz sie doczekac nie moze... Tak w sumie to chyba sie starzeje Jak mialam jakies 16 lat latalam pare razy w roku na trasie Polska -Nigeria i nie pamietam zebym sie bala A nawet jak lecialam nigerysjkimi liniami ( to bylo przezycie ) to raczej czulam tylko lekki niepokoj czy aby napewno dolece a teraz.... hmmm za duzo myślę ... Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 27.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja ostatnio korzystałam z usług biura sun&fun i miałam mega stracha, ale obsługa była super, transfery bardzo sprawne, rezydent bez zastrzeżeń. Jestem ciekawa czy ktoś z Was też z nimi wypoczywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja ostatnio korzystałam z usług biura sun&fun i miałam mega stracha, ale obsługa była super, transfery bardzo sprawne, rezydent bez zastrzeżeń. Jestem ciekawa czy ktoś z Was też z nimi wypoczywał? Ja właśnie wykupiłam wczasy z tego biura. Wylot na początku czerwca- mam nadzieję, że będzie tak, jak piszesz. Agent też bardzo nam zachwalał to biuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.02.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a dokąd się wybierasz jeśli to nie tajemnica ja w tym roku na 90% mam wybrany hotel z Exim'u chociaż jeszcze z nimi nie byłam i jak każde biuro ma tyle samo zwolenników co przeciwników a czytając opinie o biurach i samych hotelach można dostać bólu głowy i szczerze odechciewa się wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Byliśmy z eximem w tamtym roku w Egipcie. Wszystko było ok. Mamy tam ulubiony hotel, który prawie za każdym razem ma w ofercie inne biuro podróży. Byliśmy więc w jednym hotelu z itaką, eximem, selecturem nie zauważyłam zupełnie żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a co to za hotel? może zweryfikuję swój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a co to za hotel? może zweryfikuję swój wybór Coral Sea Imperial Resort (dawny Conrad) w Sharm. Ale jeżeli chcecie jechać później niż maj, to nic z tego, bo zamykają go na pół roku w celach gruntownego remontu. Mają jedną z najpiękniejszych raf w Sharm, łagodne zejście do ogromnej piaszczystej plaży. Do tego rewelacyjne jedzenie. Tyle, ze jest daleko od centrum, ale dla nas nie ma to żadnego znaczenia. Czytałam Twój post z zapytaniem o hotele, ale nigdy nie byłam w Hurgadzie, więc nic poradzić nie mogę. Słyszałam tylko o Iberotel AquaMarine Resort , że to fajny hotel, ale ile w tym prawdy i jaki jest w porównaniu do innych trudno mi powiedzieć. My pojechaliśmy pierwszy raz zasugerowani opiniami o rafie na gazetowym forum, ale masz stuprocentową rację, teraz, co głos to inna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 02.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a co to za hotel? może zweryfikuję swój wybór Coral Sea Imperial Resort (dawny Conrad) w Sharm. Ale jeżeli chcecie jechać później niż maj, to nic z tego, bo zamykają go na pół roku w celach gruntownego remontu. urlop mamy we wrześniu. nadal szukam, przebieram, czytam, oglądam nawet zdjęcia satelitarne poszczególnych hoteli, ale tak naprawdę to te hotele mają podobny standard, a słońce i ciepła woda to jest, to czego potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a dokąd się wybierasz jeśli to nie tajemnica ja w tym roku na 90% mam wybrany hotel z Exim'u chociaż jeszcze z nimi nie byłam i jak każde biuro ma tyle samo zwolenników co przeciwników a czytając opinie o biurach i samych hotelach można dostać bólu głowy i szczerze odechciewa się wyjazdu. Wybieramy się do Egiptu, do Hurgady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts