Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

biura podróży godne polecenia

ambroma

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu :lol: myslę, że jak zawsze będzie ok.

majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl

A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami :cry: Lecialas moze tymi liniami ? :roll:

obiecany meldunek po lotach z eurocyprią :lol:

Wszystko ok, ciasno trochę w tym samolocie, wiadomo jak to na czarterze naupychane siedzeń do bólu, ale poza tym wszystko sprawne :wink: i sprawnie, miło, czysto, punktualnie więc naprawdę nie ma czego się obawiać.

I z Itaki jesteśmy bardzo zadowoleni. Biuro spisało się b. dobrze

pozdrawiam po-ulopowo :wink:

byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu :lol: myslę, że jak zawsze będzie ok.

majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl

A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami :cry: Lecialas moze tymi liniami ? :roll:

obiecany meldunek po lotach z eurocyprią :lol:

Wszystko ok, ciasno trochę w tym samolocie, wiadomo jak to na czarterze naupychane siedzeń do bólu, ale poza tym wszystko sprawne :wink: i sprawnie, miło, czysto, punktualnie więc naprawdę nie ma czego się obawiać.

I z Itaki jesteśmy bardzo zadowoleni. Biuro spisało się b. dobrze

pozdrawiam po-ulopowo :wink:

Bardzo, bardzo dziekuje za informacje :D .. Uspokoilam sie.. :roll: Decyzja juz zapadla ...Dwa dni temu zarezerwalam wycieczke na Rodos z Itaka i bedziemy leciec tymi liniami... Już sie nie mogę doczekac :D Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki..

• 4 months później...
Z Itaką byłam na razie 2 razy , zawsze wszystko ok , no i najlepsze oferty cenowo- jakościowe. W zimie jeżdżę na narty z Wygoda Travel, bo też jest super, i ludzie , i oferty. Jeszcze nie zdażyło się ( 3 lata jeżdżę z nimi) żeby coś tam się działo nie tak. Wiadomo, że dużo zależy od rezydenta, ale jakoś dobrze trafiamy:)

• 2 weeks później...
Przepraszam za ostatni laicki post ale interesuje mnie jedna konkretna odpowiedź u mnie w Krakowie z większych biur podróży jest Itaka , Triada i Neckermann , wszystkie trzy maja bardzo rożne opinie. Ogólnie słyszę ,ze jak jechać z tymi biurami to tylko z Niemiec zdecydowanie lepsze traktowanie, jednak ja nie mam czasu żeby uciąć sobie wycieczkę do Niemiec tylko po to ,żeby kupić wycieczkę. może wy rozjaśnicie mi trochę sytuacje.

Przepraszam za ostatni laicki post ale interesuje mnie jedna konkretna odpowiedź u mnie w Krakowie z większych biur podróży jest Itaka , Triada i Neckermann , wszystkie trzy maja bardzo rożne opinie. Ogólnie słyszę ,ze jak jechać z tymi biurami to tylko z Niemiec zdecydowanie lepsze traktowanie, jednak ja nie mam czasu żeby uciąć sobie wycieczkę do Niemiec tylko po to ,żeby kupić wycieczkę. może wy rozjaśnicie mi trochę sytuacje.

Z biurami chyba poplątałeś, bo Triada i Itaka są polskie, z Niemiec kupujesz Neckermanna, TUI i innych. Wycieczkę z Niemiec kupujesz w sieci. Ci, którzy kupują w Niemczech twierdzą, ze jest taniej i nie ma wpadek. My mamy za daleko, żeby potem pchać się na niemieckie lotnisko, ale wpadek z polskimi biurami nigdy nie zaliczyliśmy i nigdy nie byliśmy traktowani jak turyści drugiej kategorii.

Co do biur, z Triadą byliśmy raz i było ok, ale ogólnie opinię mają słabiutką. Z Itaką byliśmy kilka razy, w listopadzie lecimy znowu. My jesteśmy zadowoleni, są tacy, którzy mocno krytykują.

Sporo zależy od kierunku, gdzie się wybierasz, bo biura mają często swoje specjalizacje.

Bylismy z Itaka na Rodos w sierpniu br. Bylo super. Hotel dokladnie taki jak w folderze. Nie bylo zadnych opoznien. Rezydentka sympatyczna ;-) Bylismy tylko na jednej wycieczce z nimi w czasie pobytu bo byla wliczona w cenę. Musze powiedziec ze byla rewelacyjnie zoorganizowana. Pani ktora mieszka juz 18 lat na Rodos pieknie i z pasją opowiadala nam ciekawostki o wyspie. A tak raczej wolelismy zwiedzac wyspe na wlasna reke ;-) Jest naprawdę piekna ;-)