iza mama gabora 04.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Przyznam,że nie czytałam całego wątku.Ja polecam Funclub.Byliśmy na wycieczce autokarowej tej firmy i ciepło wspominam tę podróż do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 25.03.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu myslę, że jak zawsze będzie ok. majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami Lecialas moze tymi liniami ? obiecany meldunek po lotach z eurocyprią Wszystko ok, ciasno trochę w tym samolocie, wiadomo jak to na czarterze naupychane siedzeń do bólu, ale poza tym wszystko sprawne i sprawnie, miło, czysto, punktualnie więc naprawdę nie ma czego się obawiać. I z Itaki jesteśmy bardzo zadowoleni. Biuro spisało się b. dobrze pozdrawiam po-ulopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 25.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 byliśmy z Itaką 2 razy, w tym roku jedziemy znowu myslę, że jak zawsze będzie ok. majcia jeśli Ci tutaj nikt nie odpowie, poczytaj sobie opinie o hotelu na travelplanet.pl A jeszcze mam pytanie odnosnie lotów z Itaka. Wyczytalam ze na Krete lataja cypryjskimi liniami Lecialas moze tymi liniami ? obiecany meldunek po lotach z eurocyprią Wszystko ok, ciasno trochę w tym samolocie, wiadomo jak to na czarterze naupychane siedzeń do bólu, ale poza tym wszystko sprawne i sprawnie, miło, czysto, punktualnie więc naprawdę nie ma czego się obawiać. I z Itaki jesteśmy bardzo zadowoleni. Biuro spisało się b. dobrze pozdrawiam po-ulopowo Bardzo, bardzo dziekuje za informacje .. Uspokoilam sie.. Decyzja juz zapadla ...Dwa dni temu zarezerwalam wycieczke na Rodos z Itaka i bedziemy leciec tymi liniami... Już sie nie mogę doczekac Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 26.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Na wczasy jeździmy raczej sami bez pośrednictwa biura podrȯży, ale jeśli chodzi np. o wycieczki to dobrym biurem podrȯży jest rainbows tours, cȯrka jeździ z nimi co roku i do tej pory zawsze była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina.Oporska 24.08.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Itaka jest dosyć znanym biurem podróży. Przeglądałam nawet ostatnio ich stronę internetową i widziałam, że w swoich hitach tygodnia umieszczają bardzo fajne kierunki i do tego nie tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.N24 26.08.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Z itaką to można teraz lecieć do Kenii, bo mają ją w promocji i to z dużymi zniżkami sięgającymi do 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 26.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Mam pytanie które biura nie maja pakietów lojalnościowych?? Mój znajomy jeździ z Triada i ma znizki ponad 40% ale jest im wierny od 10 lat ( 9 wyjeżdża 2 razy w roku) . Ja po paru latach przerwy od nowa zaczynam swoja karierę z wyjazdami i chciałbym tez wyrabiać swoje takie konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cloud9 02.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Z Itaką byłam na razie 2 razy , zawsze wszystko ok , no i najlepsze oferty cenowo- jakościowe. W zimie jeżdżę na narty z Wygoda Travel, bo też jest super, i ludzie , i oferty. Jeszcze nie zdażyło się ( 3 lata jeżdżę z nimi) żeby coś tam się działo nie tak. Wiadomo, że dużo zależy od rezydenta, ale jakoś dobrze trafiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 16.09.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Przepraszam za ostatni laicki post ale interesuje mnie jedna konkretna odpowiedź u mnie w Krakowie z większych biur podróży jest Itaka , Triada i Neckermann , wszystkie trzy maja bardzo rożne opinie. Ogólnie słyszę ,ze jak jechać z tymi biurami to tylko z Niemiec zdecydowanie lepsze traktowanie, jednak ja nie mam czasu żeby uciąć sobie wycieczkę do Niemiec tylko po to ,żeby kupić wycieczkę. może wy rozjaśnicie mi trochę sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 16.09.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Przepraszam za ostatni laicki post ale interesuje mnie jedna konkretna odpowiedź u mnie w Krakowie z większych biur podróży jest Itaka , Triada i Neckermann , wszystkie trzy maja bardzo rożne opinie. Ogólnie słyszę ,ze jak jechać z tymi biurami to tylko z Niemiec zdecydowanie lepsze traktowanie, jednak ja nie mam czasu żeby uciąć sobie wycieczkę do Niemiec tylko po to ,żeby kupić wycieczkę. może wy rozjaśnicie mi trochę sytuacje. Z biurami chyba poplątałeś, bo Triada i Itaka są polskie, z Niemiec kupujesz Neckermanna, TUI i innych. Wycieczkę z Niemiec kupujesz w sieci. Ci, którzy kupują w Niemczech twierdzą, ze jest taniej i nie ma wpadek. My mamy za daleko, żeby potem pchać się na niemieckie lotnisko, ale wpadek z polskimi biurami nigdy nie zaliczyliśmy i nigdy nie byliśmy traktowani jak turyści drugiej kategorii. Co do biur, z Triadą byliśmy raz i było ok, ale ogólnie opinię mają słabiutką. Z Itaką byliśmy kilka razy, w listopadzie lecimy znowu. My jesteśmy zadowoleni, są tacy, którzy mocno krytykują. Sporo zależy od kierunku, gdzie się wybierasz, bo biura mają często swoje specjalizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALICJA 24 21.09.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Bogate programowo wycieczki objazdowe śmiało można rezerwować w Itace. Nie mają wcale tak drogo, a oprócz takich oklepanych kierunków jak Egipt czy Grecja można jechać z nimi do Tanzanii, Tajlandii czy Meksyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 21.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Bylismy z Itaka na Rodos w sierpniu br. Bylo super. Hotel dokladnie taki jak w folderze. Nie bylo zadnych opoznien. Rezydentka sympatyczna Bylismy tylko na jednej wycieczce z nimi w czasie pobytu bo byla wliczona w cenę. Musze powiedziec ze byla rewelacyjnie zoorganizowana. Pani ktora mieszka juz 18 lat na Rodos pieknie i z pasją opowiadala nam ciekawostki o wyspie. A tak raczej wolelismy zwiedzac wyspe na wlasna reke Jest naprawdę piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia__ 24.09.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dodatkowo Itaka ma do zaoferowania liczne promocje jak last minute czy oferta zima, gorące marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts