skrzydelkomexico27 04.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hej , zakupiliśmy poniższy projekt (wersja lustrzana) i jesteśmy w fazie przygotowań do adaptacji. Na razie zamierzamy przenieść wejscie do kotłowni do wiatrołapu, myślimy też nad łazienkami by tam coś zmienić.Być może nie jest to projekt piękny i reprezentacyjny, ale uważam , że jest dość ekonomiczny w budowie, a my własnie czegoś takiego szukaliśmy http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?id=222&p=detail Bardzo prosze o wszelkie uwagi dotyczące tego projektu, moze macie jakeś pomysły co do wnętrza, My myślimy o odktyciu belek stropowych o skosach w suficie lub coś w tym styluDziękuje za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 04.12.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witam domek mały ...dach 2 spadowy czyli koszty budowy nie kosmiczne ..mnie brakuje spiżarki z bezpośrednim przejściem z kuchni...ostatnio też ktoś wybierał parterowy dom z tym że tam część nocna od dziennej była troche oddzielona tutaj jest przejście tak jak by z jednego holu a czasami troche prywatności potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola777 05.12.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Witam,koszty budowy rzeczywiście będą na znośnym poziomie.Cóż,domek jest niewielki,a w takich trudniej o fajny,wygodny układ wnętrz,za to wydaje mi się,że ten jest niczego sobie.Jedyna rzecz,jaką ja bym zmieniła,to wielkość pomieszczenia gospodarczego,jest trochę za małe.Generalnie,choć sama nie gustuję w domach parterowych,ten mi się podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts