ponury63 16.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 a już myślałem, że sobie niespodziewanka tam czeka bezpiecznie na Nefer zaklepane 110 zł ..dzyń dzyń dzyń... uwaga, przed nami ostatnia godzina aukcji to może na dwa głosy ? >>> Celine Dion >>> Neil Diamond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.12.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zrobiłam przelew. Za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 hmm.. dopóki piłka w grze... "wszystko się może zdażyć" czekamy... jedna godzina lekcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zrobiłam przelew. Za wcześnie? ja już wczoraj zrobiłam przelew czy trzeba gdzieś wysłać potwierdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 samo to, że wysylka nastąpi już jutro, świadczy o wielkim zaufaniu Redakcji do nas zdaje mi się, że nie trzeba nic wysyłać.. choć oczywiście można [skan, zdjęcie itp. na maila Redakcji] >>> Mariah Carey - All I want for Christmas is you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 dziesięć małych minutek do dwudziestej zostało; są jeszcze dwie karteczki [jakby Wam było mało ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 16.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Żeby nikomu nie było smutno... 3.2 - 20 zł 3.10 - 20 zł Koniec balu panno Lalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Tak ! Muszę to głośno powiedzieć - i nie jest to żadna ściema: niestety, drodzy Państwo, wolnych karteczek już nie ma Dziękujemy Wam wszystkim >>> Czerwone Gitary - Jest taki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.12.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 ZYCZYMY DZIECIOM WESOLYCH SWIAT,SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANYCH FERII.PIENIAZKI BEDA WPLACONE 19 GRUDNIA,JAK DOLECE DO POLSKI.OBIECUJE.CIESZE SIE.UWIELBIAM DZIECI.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Życzę dzieciakom ciepłych, domowych, prawdziwie rodzinnych Świąt radośniejszego niż teraz dzieciństwa i mądrych ludzi, którzy będą potrafili ich pokierować przez życiowe rafy ku dobrej przyszłości i jeszcze życzę Wojtkowi Karzyńskiemu wytrwania w niepaleniu mi 4 listopada stuknął już 13 rok bez dymka - czyli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 moj maz w tym rok w swieta rok bez papierosa.ciesze sie.przytyl ale dom bez papierosa to to co lubie.a on zdrowszy.zycze wszystkim rzucajacym wytrwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 16.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Życzę dzieciakom ciepłych, domowych, prawdziwie rodzinnych Świąt radośniejszego niż teraz dzieciństwa i mądrych ludzi, którzy będą potrafili ich pokierować przez życiowe rafy ku dobrej przyszłości Ponury63 i EDZIA - a Wam należą się wielkie brawa! W tak perfekcyjnie prowadzonej aukcji jeszcze nie brałem udziału. Dom aukcyjny Sotheby by się nie powstydził. To dzięki Wam kwota jaką uzyskaliśmy dla dzieciaczków jest naprawdę imponująca. Dzięki raz jeszcze i czekamy na kolejne aukcje wspierające potrzebujących. Szacunek i respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 mi tez sie podobalo.pierwszy raz bralam udzial w aukcji i mam 2 karteczki cudne i choc troszke pomoglam. a aukcja naprawde przeprowadzona super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 aukcja była poprowadzona wzorowo- zresztą podobnie jak w ubiegłym roku....chociaż w ubiegłym roku mieliśmy niespodziankę, bo serwer się zawiesił w ostatnim dniu i ten co zostawił licytowanie na ostatnią chwilę - zawiódł się niestety .... ja na szczęście zdążyłam z zakupem tak w ubiegłym roku jak i w tym podziękowania dla nadzorujących aukcję ... jak zwykle wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ponury63 i EDZIA - a Wam należą się wielkie brawa! W tak perfekcyjnie prowadzonej aukcji jeszcze nie brałem udziału. Dom aukcyjny Sotheby by się nie powstydził. To dzięki Wam kwota jaką uzyskaliśmy dla dzieciaczków jest naprawdę imponująca. Dzięki raz jeszcze i czekamy na kolejne aukcje wspierające potrzebujących. Szacunek i respect! Wojtku-Karzyński Dziękujemy za brawa i uznanie/ ależ jestem dumna/ My poświęciliśmy tylko trochę więcej czasu dla tej aukcji a tak naprawdę ten sukces Wam drodzy uczestnicy tej aukcji zawdzięczamy. A Ty Wojtku to szedłeś jak burza w tej licytacji aż miło było popatrzyć Jeszcze raz wielkie dzięki Kochani pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Do przelewu jest niezbędny adres Towarzystwa Marymont: ul. Jana Ch.Paska 10, 01-640 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ogniska Marymont ale spytałem Redakcji i mam informację, że adres Ogniska nie jest potrzebny pewnie konto jest współne dla całego Towarzystwa zwykle wystarcza sama nazwa Adres Towarzystwa: ul. Stara 4, 00-231 Warszawa zaraz dopiszę we własciwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 16.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 ja zrobilam tylko dopisek ze to na aukcje ogniska Marymont mam nadzieje ze jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.12.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Do przelewu jest niezbędny adres Towarzystwa Marymont: ul. Jana Ch.Paska 10, 01-640 Warszawa Adres nie jest potrzebny, a jeśli już: 00-231 Warszawa ul. Stara 4 To adres Stowarzyszenia, stąd też dopisek o Ognisku Marymont - by trafiło do właściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 prywatnie bardzo często mam do czynienia z instytucjami, ktore przy numerze konta nie podają nazwy dysponentaczasem jest prosba o jakiś dopisek, czasem konkretny kod, dzięki ktoremu księgowośc wie, co z tym zrobić tu konto jest jedno, a dopisek pozwala łatwo wydzielić pieniądze dla Ogniska Marymont dojdzie na pewnoale zaraz uzupełnię numer konta o adres, we wszystkich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts