wolf2008 04.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witam, ile płaciliście ostatnio za zmiany w projekcie gotowym. Ja ma do zmiany okono zamiast drzwi oraz zmianę ścian zewnętrznych - rezygnuję z podcienia - w tym wypadku rzut poddasza będzie idealnie licował się z rzutem parteru. dzieki za wszsytkie odpowiedzi - liczę na te pomocne bez zbędnych dodatkowych informacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 04.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Od 1500 do 5000 jezeli trzeba będzie przeprojektować dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 u mnie od 600 do 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nezia 04.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 za samo przeniesienie kaloryfera ze sciany pod okno skasowano ode mnie 150 zl nie chce myslec nawet ile by mnie kosztowalo przenoszenie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 za samo przeniesienie kaloryfera ze sciany pod okno skasowano ode mnie 150 zl nie chce myslec nawet ile by mnie kosztowalo przenoszenie okna A ile zapłacisz za przejechanie 10 m taksówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 04.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 o ile się nie mylę, to we wrześniu 2004 - 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nezia 04.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 za samo przeniesienie kaloryfera ze sciany pod okno skasowano ode mnie 150 zl nie chce myslec nawet ile by mnie kosztowalo przenoszenie okna A ile zapłacisz za przejechanie 10 m taksówką nie wiem, nie jezdze taksowkami za to za "zrobienie" garderoby z czesci pokoju i hollu zaplacilam 300 zl, ale moze racja, jesli poszlabym od razu ze wszystkim byloby taniej tyle, ze dowiedzialam sie o tym, ze chce zmienic drugie, jak zmienilam juz jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzypp 05.12.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 w moich okolicach czyli piotrków tryb to ok 1000 zl. po przeliczeniu czy warto kupić gotowy i go potem zmieniać , projektant za 2 800 zl. zrobił mi projekt indywidualny . polecam bez zmian jak sie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.12.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jak cię mogę, mylicie pojęcia. Adaptacja projektu gotowego to adaptacja projektu standardowego do konkretnych warunków np klimatycznych, działki, gruntu itd, Oczywiście architekt nanosi też drobne zmiany na życzenie inwestora, wszystko w ramach tej samej opłaty. Moja architektka miała kryterium - nie musi robić nowego rysunku - cena się nie zmienia. Jeżeli zmiany wymagają nowego rysunku - cena rośnie. A sama cena zależy od pracowni, rejonu kraju itd. Ja płaciłam 1500 + projekty branżowe, które też trzeba adaptować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts