Wiórek kokosowy 02.08.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, mamy dachówkę ROBEN - czarno brązową, za dach całościowy (więźba, dachówki, robocizna) zapłaciliśmy 29000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 04.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dziękuję, my na razie czekamy na wycenę, co prawda będę musiała wziąć pod uwagę wzrost cen, szczególnie robocizny, ale wiem mniej więcej czego mogę oczekiwać wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanclerz 05.08.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Śledzimy wasze postępy od samego początku i serdeczenie gratulujemy efektów. NaszTosiek to obecnie fundamenty, ale za 3 tygodnie ruszamy dalej. Jak ktoś wyżej pisał wklejajcie zdjęcia więcej i więcej . Mam pytanko odnośnie dachu te 29 000 PLN to więźba, dachówka, wszystkie elementy wykończeniowe dachu bez okien + robocizna?. Ile za poszczególne części (więźba, dach, robocizna). Ile m3 więźby poszło zgodnie z projektem ? Szczerze też się zastanawiamy nad Robenem brązowo - czarnym (chociaż gdzie tam jest brąz ). Z zmian u nas to tylko taras zadaszony na całej długości domu od strony ogrodu i przedłuzony dach garażu tworzący wiatę (na drzewo lub mały samochód). Też wyrzucamy ściankę między kuchnią i łazienką do tego chyba też między schodami a salonem, na dole przesuniemy ściankę pomniejszając WC na rzecz pomieszczenia gospodarczego (tam będzie kotłownia), góra ten sam manewr co wy powiększający łazienkę. Okno w kuchni również będzie usunięte. pozdrawiam, czekamy na nastepne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 08.08.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Hej, dachowka czarno brązowa - prezentuje sie naprawde ladnie, dość elegancko rzekłabym , jezeli chodzi o odcien brązu - to widac go tylko i wylacznie za sprawa slonca:) Normalnie ma wręcz taki kolorek antracytowy i jezeli ktos nie wie, ze to czarny-brąz to ciezko się domyśleć. Co do kosztow dachu to wlasnie wyslalam to zapytanie mojej drugiej polowce w celu rozpisania kwoty na czesci skladowe:) P.S. MAMY JUŻ WYLEWKI!!!Jak tylko wyschną - zrobie fotki:) A! Co do zdjęć to życzycie sobie zdjęcia czegoś konkretnego? Dostosuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanclerz 11.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Co do zdjęć to mnie interesuje szczególnie jedno: zdjęcie zrobione z rogu salonu (róg koło drzwii balkonowych) z widokiem na wyjście i ściany po obu stronach. Cały czas mam dylemat czy usuwać ścianę pomiędzy schodami a salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 12.08.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, ja nie zrezygnowałam z tej ścianki ze względu na to, ze nie ma gdzie garderoby zrobić a tak będzie na przeciwko schodów. Fotki postram sie wyslac Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 12.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 hej, ja znów z pytankiem, z czego budowaliście kominy? gotowe wkłady czy inny system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 14.08.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Aniu, w kominie na pewno nie ma zadnego wkładu. Prawdopodobnie był budowany systemem tradycyjnym, żaddnych gotowych systemów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 03.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 hej, ja znów z pytankiem, z czego budowaliście kominy? gotowe wkłady czy inny system? witam.u mnie piwnica gotowa,strop wylany schody też,niesą takie strome ale ostro zakręcają.kominy systemowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania... 10.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Hej, co tam u Was? dawno zdjęć nie wklejacie. Pozdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanclerz 17.10.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak się już wprowadzili to mają lepsze zjęcia pewnie niż FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanclerz 21.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mam pytanko, jakiej firmy macie drzwii zewnętrzne (jeśli juz macie docelowe). W projekcie są 100x220 (i taki mam otwór) nie są to typówki i cięzko znaleźć mi coś taniego i dobrego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 01.11.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Jak się już wprowadzili to mają lepsze zjęcia pewnie niż FORUM Witam po dłuuuugiej przerwie! Nie wklejaliśmy nowych fotek pnieważ mamy przerwe w budowie. Działania będą wzmożone od przyszłego tygodnia:) Planujemy wprowadzic sie w kwietniu takze jeszcze zostalo pol roku... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam, Pieknie wam to idzie... u nas dopiero koncza dach. Mam male pytanko: Z jakiej firmy macie brame garazowa? Pozdrawiamy Piotrek i Kamila http://forum.muratordom.pl/uzytkownik69765.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 02.03.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam, Pieknie wam to idzie... u nas dopiero koncza dach. Mam male pytanko: Z jakiej firmy macie brame garazowa? Pozdrawiamy Piotrek i Kamila http://forum.muratordom.pl/uzytkownik69765.htm Brama Wister Bram z Tarnowskich Gór, taniej od Wiśniowskiego 2000, standard ten sam Niżej link do strony firmy: http://www.bram.pl/strona/?strona=tekst&t=ofirmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 02.03.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak się już wprowadzili to mają lepsze zjęcia pewnie niż FORUM Witam po dłuuuugiej przerwie! Nie wklejaliśmy nowych fotek pnieważ mamy przerwe w budowie. Działania będą wzmożone od przyszłego tygodnia:) Planujemy wprowadzic sie w kwietniu takze jeszcze zostalo pol roku... Pozdrawiam! Zmiana...planujemy wprowadzic sie w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witaj! Gratuluję postępów na budowie a okolicę macie bardzo sielską, pięknie Jeśli chodzi o kuchnię to mnie jak najbardziej podobają się takie klimaty... zastrzeżeń nie mam, ale ja sama nie mam jeszcze kuchni Najlepsza rada to taka, że to Twoja kuchnia i to Ty masz się czuć w niej dobrze, a wydaje mi się, że właśnie tak będziesz się czuła bardzo przestronna, a zarazem delikatna... i te inspiracje cudne, zwłaszcza te obrazki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 02.03.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witaj! Gratuluję postępów na budowie a okolicę macie bardzo sielską, pięknie Jeśli chodzi o kuchnię to mnie jak najbardziej podobają się takie klimaty... zastrzeżeń nie mam, ale ja sama nie mam jeszcze kuchni Najlepsza rada to taka, że to Twoja kuchnia i to Ty masz się czuć w niej dobrze, a wydaje mi się, że właśnie tak będziesz się czuła bardzo przestronna, a zarazem delikatna... i te inspiracje cudne, zwłaszcza te obrazki Pozdrawiam Oj, dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 02.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 witam! uuuuu wiórku! cudna kuchnia będzie! będę śledzić, bo to moje kllimaty, podobnie to sobie wymyśliłam u siebie i z niecierpliwością czekam na realizację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 03.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam! uuuuu wiórku! cudna kuchnia będzie! będę śledzić, bo to moje kllimaty, podobnie to sobie wymyśliłam u siebie i z niecierpliwością czekam na realizację ! Zapraszam do śledzenia dalszych losów TOŚKA Na kuchnie musimy się zdecydować w miarę szybko, czas wykonania podobno 1,5 miesiąca. Ale wcześniej mamy kupić sprzęty - choć nie wydaje mi się, że do końca tak ma być. Może zlew ale wszystkie sprzety...hmm... Póki co trzeba zdecydować sie na drzwi - i tu neistety jest problem, bo te drzwi GERDY które nam sie podobają mają niekorzytsne opinie:(...i co tu robić skoro żadne inne nam się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts