Wiórek kokosowy 16.09.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja także pzryłączam się do zachwytów. Kuchnia przepiękna, w sumie wybralismy takie same fronty z drewna tylko inny kolor i ciekaw jestem czy nie za drogo mi wycenili. Czy mógłbym prosić o koszt wykonania mebli. Mi wycenił za podobną ilość szafek 12000 i sam nie wiem czy to dużo czy nie. Powiem Ci tyle - jesli ktoś proponuje Ci 12000 za kuchnie drewnianą to nei ma się nad czym zastanawiać. Ale tak jak mówi DARDURDKA wazne jest to czy jest to cena z rozwiązaniami typu BLUM - jesli tak - nawet się nei wahaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 25.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wiórku jak tam Twoje pomysły na dekoracje okien? Interesuję mnie to bo sama stoję przed tym wyborem a kuchnie też mam oliwkowo-białą choć chyba bardziej w stylu nowoczesnym. Rolety rzymskie to dobry pomysł. Rozważam też plisy do kuchni. Firma Faber podobno robi takie rzeczy porządnie (tylko stronę mają jakąś popapraną ). Będę się u nich "wyceniać". A Ty co robisz na oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 06.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj Wiórku:) na Twoj dziennik trafilam dzieki zdjeciom twojej kuchni w innym wątku. Podoba mi sie, podobna planuje w naszym budowanym domu:) Rowniez chce miec barek z cegly jak u Ciebie, i tutaj mam pytanie, jak wyglada ten barek od strony kuchni? Po prostu scianka czy tez jakos zabudowalas go? A moze moglabys przeslac albo wstawic tutaj jakies zdjecie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 16.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej! Bardzo ładny domek, jest na liście moich faworytów! Można prosić o jakieś fotki z salonu? bardzo chciałabym zobaczyć czy jest on dość przestronny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 KOCHANY WIÓRKU KOKOSOWY!!! To jakaś telepadia, bo wczoraj uporczywie szukałam Twojego dziennika z nadzieją, że się odezwiesz A tu proszę będzie nowa fotorelacja!!!! HURRA!!!! Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej, a ten bociek to nic Wam nie przyniósł???? W końcu domek już wykończony Super deszczownica, na pewno kąpiel to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Super drewno na schodach!!! A to jeziorko nieopodal domku to na stałe czy z przybytku opadów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 23.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hihi, bociek nic nie przyniósł Jeziorko powstało na skutek licznych opadów i nawet kaczki w nim pływały ! Drewo na schodach to dąb.... Właśnie oglądałam Twój dziennik....Wasz dom jest po prostu przepiękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 E tam, przepiękny Zazdroszczę Ci że nie mogę nic u siebie pokazać, tak bardzo bym chciała już mieszkać, a tu jeszcze tyle do zrobienia... Strasznie lubię oglądać Twoją kuchnię, do 5 lipca zamawiam fotorelację z kuchni (hihi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 23.06.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ok, będzie specjalna fotorelacja dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.06.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 YUPPI!!!http://cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 23.01.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Witam :)czy będą dalsze zdjęcia tego ładnego domku bo jakoś tak się urwało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majuśka 15.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja też czekam i zaglądam co jakiś czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 27.02.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) ...moje dłuuugie milczenie pozostawiam bez komentarza W załączniku kilka zdjęć Wiórek Edytowane 27 Lutego 2013 przez Wiórek kokosowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts