Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TOSIEK - pytajcie, - spróbuje odpowiedzieć:)

Recommended Posts

Ja także pzryłączam się do zachwytów. Kuchnia przepiękna, w sumie wybralismy takie same fronty z drewna tylko inny kolor i ciekaw jestem czy nie za drogo mi wycenili. Czy mógłbym prosić o koszt wykonania mebli. Mi wycenił za podobną ilość szafek 12000 i sam nie wiem czy to dużo czy nie.

Powiem Ci tyle - jesli ktoś proponuje Ci 12000 za kuchnie drewnianą to nei ma się nad czym zastanawiać.

Ale tak jak mówi DARDURDKA wazne jest to czy jest to cena z rozwiązaniami typu BLUM - jesli tak - nawet się nei wahaj!

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiórku jak tam Twoje pomysły na dekoracje okien? Interesuję mnie to bo sama stoję przed tym wyborem a kuchnie też mam oliwkowo-białą choć chyba bardziej w stylu nowoczesnym. Rolety rzymskie to dobry pomysł. Rozważam też plisy do kuchni. Firma Faber podobno robi takie rzeczy porządnie (tylko stronę mają jakąś popapraną ;) ). Będę się u nich "wyceniać". A Ty co robisz na oknach?

• 1 month później...
Witaj Wiórku:) na Twoj dziennik trafilam dzieki zdjeciom twojej kuchni w innym wątku. Podoba mi sie, podobna planuje w naszym budowanym domu:) Rowniez chce miec barek z cegly jak u Ciebie, i tutaj mam pytanie, jak wyglada ten barek od strony kuchni? Po prostu scianka czy tez jakos zabudowalas go? A moze moglabys przeslac albo wstawic tutaj jakies zdjecie? Pozdrawiam!

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru

Przyniesie Ci spokój i radość.

Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia

Żyje własnym pięknem,

A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinę

Pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.

http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif

• 6 months później...
  • 6 months później...
  • 1 year później...
  • 9 months później...