Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wygrałaś/wygrałeś w totka! I co robisz?

stukpuk

Recommended Posts

Czytajac o perypetiach ludzi ktorzy wygrali ja postąpuje nastepujaco:

...popieram w całej rozciągłości;)

...ja poprostu na oczach wszystkich zacząłbym się dorabiać, promować się jako cichy wspólnik jakiegoś super interesu, rozpowiadać o układach, wynająć kilku aktorów, ogolić na łyso, ubrać w skóry, wynająć bandytów by powybijali mi okna kamieniami, narzekać że łazi za mną Policja... w ciągu roku w świadomości ludzi upierzesz z 10 milionów złotych, sąsiedzi będą się bać z Tobą gadać ,ba! nawet będą się cieszyć że masz problemy, miejscowi szerokobarkowcy nie będą Cię dręczyć ponieważ pomyślą że chroni Cię szef wszystkich szefów....

...stać cię oficjalnie na wszystko, na jakieś aukcji dobroczynnej zasilasz konto fundacji jakąś dużą sumką i już w sferach jesteś postrzegany jako zupełnie inna osoba, burmistrz nabiera szacunku i nakazuje bogu ducha winnym policjantom żeby Cię nie nękali bo w sumie porządny z ciebie człowiek, bo nie ma tak naprawdę z tobą problemów, no właściwie masz pieniądze nie wiadomo skąd ale co tam...

...po roku budujesz dom, jeździsz extra bryką, otwierasz firmę przewozową...stać Cię na wszystko,luksusy, wycieczki itp.

...wszyscy myślą, że coś robisz nielegalnego i jesteś do tego bardzo sprytny...ale nikt, nie pomyśli że jesteś TOTOMILIONEREM...;)

...no ale trzeba być twardym, i ostro pracować na swój wizerunek minimum przez ten rok ;)