kotecek 21.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja bym se wybudowala 5 domow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 23.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 nic-zyję jak do tej pory z dzikim poczuciem satysfakcji:)kasę pomnażam przez rok a następnie realizuje plan dzialania opracowany przez ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 23.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Na przeciwko mojej teściowej jest boisko wioskowe.Więc buduję chłopakom z "ZEW"u stadion w innym miejscu. Na starym buduję pałac,oświetlam go reflektorami żeby "mamusia" widziała i mogła oczka nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 28.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Grałbym dalej zawsze można trafić 17 baniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 kasę dzielę na 3. 1 częśc na nasze sprawy, 2 częśc zabezpieczenie dla dzieci i rodziny, 3 część fundacja pomocy dla potrzebujących / hospicja dziecięce, białaczka, choroby nie bedące refundowane przez nfz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Brawo Majka . Ja postapilbym dokladnie jak sw Franciszek z Asyzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Brawo Majka . Ja postapilbym dokladnie jak sw Franciszek z Asyzu . to Ty jesteś lepszy. Ja koszule zostawiam sobie na grzbiecie. Ale mnie do doskonalości daleko, oj daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ... ale zanim zostal swietym , to niezle sobie poszalal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 31.01.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 1 dom z basenem ogrzewanym solarami 2 dokupuje sąsiednia działkę 3 jadę na Polinezje Francuską, do Australii, południowy Egipt - nurkuje do woli 4 inwestuję kasę w jakiś dobrze połozony punkt handlowy i zostaje rentierką 5 z nudów wymyslam sobie cos do roboty nie martwiąc się o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 01.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 10 baniek ! trudno, jakoś bym sobie poradziła - ale po co mi takie zmartwienia, dlatego nie gram Ale wszystkim którzy grają - życzę samych wygranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sys 02.02.2008 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Czytajac o perypetiach ludzi ktorzy wygrali ja postąpuje nastepujaco: ...popieram w całej rozciągłości;) ...ja poprostu na oczach wszystkich zacząłbym się dorabiać, promować się jako cichy wspólnik jakiegoś super interesu, rozpowiadać o układach, wynająć kilku aktorów, ogolić na łyso, ubrać w skóry, wynająć bandytów by powybijali mi okna kamieniami, narzekać że łazi za mną Policja... w ciągu roku w świadomości ludzi upierzesz z 10 milionów złotych, sąsiedzi będą się bać z Tobą gadać ,ba! nawet będą się cieszyć że masz problemy, miejscowi szerokobarkowcy nie będą Cię dręczyć ponieważ pomyślą że chroni Cię szef wszystkich szefów.... ...stać cię oficjalnie na wszystko, na jakieś aukcji dobroczynnej zasilasz konto fundacji jakąś dużą sumką i już w sferach jesteś postrzegany jako zupełnie inna osoba, burmistrz nabiera szacunku i nakazuje bogu ducha winnym policjantom żeby Cię nie nękali bo w sumie porządny z ciebie człowiek, bo nie ma tak naprawdę z tobą problemów, no właściwie masz pieniądze nie wiadomo skąd ale co tam... ...po roku budujesz dom, jeździsz extra bryką, otwierasz firmę przewozową...stać Cię na wszystko,luksusy, wycieczki itp. ...wszyscy myślą, że coś robisz nielegalnego i jesteś do tego bardzo sprytny...ale nikt, nie pomyśli że jesteś TOTOMILIONEREM... ...no ale trzeba być twardym, i ostro pracować na swój wizerunek minimum przez ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts