Gość Conrad 12.08.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Znalazlem bardzo interesujacy program do projektowania ogrodow (tytulowy Garden Composer 3D) ktorego oryginalna, spolszczona wersja kosztuje ponizej 90zl. Bylbym nim bardzo zainteresowany gdyby nie jeden szkopul: w wymaganiach sprzetowych ktore znalazlem przy procesorze min 200MHz wymaga sie karty graficznej 3D min. 16MB. I tutaj moje pytanie do ew. uzytkownikow: czy jest mozliwosc zainstalowania, uzytkowania programu i projektowania samego ogrodu (okrojonego np o samą wizualizacje 3D w czasie rzeczywistym) na laptopie pozbawionym karty 3D 16MB? Mam wielka chetke na zakup ale... wydac 90zlociszy na cos czego nie bede mogl uzytkowac nie ma wielkiego sensu..Conrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krokodyl 07.10.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Przestań, karta nie jest taka ważna, będzie co najwyżej wolniej chodzić. Zresztą widziałem gdzieś demo (ładny dom - chyba) możesz taniej sprawdzić czy chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasenny 20.10.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 mam tenprogram jes wymagajcy jesli chcesz daj znać na priva to ci pomogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasenny 20.10.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Przepraszam, ale poprzednią wypowiedż dyktowałem synowi - stąd ta pisownia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 25.10.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Garden Composer 3D to dobry program, zwłaszcza dla amatorów. Prosty w użytkowaniu, duża baza roślin (wiele z nich niestety nie na nasz klimat) ale jest też edytor roślin Ostrzegam przed kupnem polskiego programu "Wymarzony ogród" (kupiłem, zobaczyłem i wyrzuciłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 29.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Teraz jest Garden Composer 3D Plus. Ale nie ma w nim wiele nowości. Ja poraz pierwszy odpaliłem program na komputerze AMD K2 (chyba 350MHz), ale miał on kartę VooDoo ( z tym że starodawną , prehistoryczną). Program chodził. Wizualizacje w trakcie zwiedzania ogrodu z przeskokami. Ale projektować się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts