Ew-ka 05.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 prosze o pomoc wszystkie życzliwe Kobitki na Forum ...bo za chwile osiwieję . 29 grudnia mam ślub -mój własny osobisty ślub po 25 latach małżeństwa z moim niesamowitym H. Jako ,że 25 lat temu nie mieliśmy wesela ( przypomnę młodym ,że to był okres stanu wojennego ) postanowiliśmy zrobić sobie teraz wesele .....zamowilismy msze św ....oraz imprezę na ok 80 osob ......zespół i salę .....ale ja nie wiem w co ja sie mam ubrać ..... kupilam już suknie na wieczór -mam zamiar ubrać ją ok godz. 20,oo -suknia jest z ciemno-fioletowego atłasu - odkryte ramiona i szeroka spodnica - mnie sie podoba ale .....co mam zazłożyć do kościoła i na obiad po południu ? .....wszystko co widze w sklepach pasuje do mnie jak pięść do nosa nie chce grzecznego kostiumiku....sukienki są raczej takie sylwestrowe lub letnie Dziewczyny -co same ubrałybyście gdybyście teraz brały ślub i chciały olśnić przede wszystkim tego jednego? .....żeby zobaczyć ten ....błysk w oku plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ewo, świetny pomysł z tym (srebrnym) weselem po 25 latach. Wszystkiego dobrego dla młodej pary. W kwestii stroju to chyba nie jestem w stanie pomóc. Wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Przede wszystkim gratulacje .Bałabym sie niestety tak w ciemno radzić, nie wszystkim jest ładnie w tym samym, na pewno sama wiesz co lubi twój mąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja też boję się doradzać. Powiedz, czy chcesz wystąpić w czymś ślubnym, czy bardziej tak oficjalnie. Nie wiem, czy jasno się wyrażam: czy to ma być suknia, czy po prostu strój - nazwijmy to umownie - wieczorowy - eleancki, kobiecy, ale nie typowo ślubny?? Boszsz! Ale namotałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 dziewczyny młódka nie jestem wiec ślubny strój odpada myślałam o czymś niezwykle eleganckm .....może suknia ,ale nie do ziemi ...coś krótszego ,ale material nie może być za gruby bo przezież będziemy tańczyć ...potem bedzie kankan ....a potem sie przebiore w te wieczorową kreację przeszkodą w tym wszystkim jest ....grudzień - taki miesiąc do otulania a nie do obnażania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie ten grudzień Obejrzałam parę stron z różnymi kreacjami ale ... wszystko na ramiączkach, odkryte Takie bardziej na tę pogodę (no, nie do końca) znalazłam to: http://www.wieczorowe.com/alegro/tulipan/Nowy-3.jpg Nie jest to szczyt marzeń, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.12.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Siostra, cobyś nie włożyła na siebie, to H. i tak będzie zachwycony, Ty to wiesz i ja to wiem a jeśli chodzi o gości, to zapraszasz tylko życzliwych, więc będą zachwyceni na równi z H. ja to i tak pęknę z zazdrości jak Cię zobaczę...przyjadę ryżem sypnąć...na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Siostra, cobyś nie włożyła na siebie, to H. i tak będzie zachwycony,: pod warunkiem ,że wczesniej nie zobaczy metki ach ...jak mi sie marzy coś ekstra ....jasny wełniany kostium w kolorze ecru z wąska spodnicą do tego ogromny czarny kapelusz i wielki kołnierz z lisa z ogonem opadającym na plecy ( lisa juz mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jak Cię znam, jeśli taki Ci się marzy, to taki będziesz mieć a H. metkę pokaż, tylko bez ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jak Cię znam, jeśli taki Ci się marzy, to taki będziesz mieć a H. metkę pokaż, tylko bez ceny nie mam siły jeździć po świecie za takim kostiumem .....mam krawca ,ktory odszywa takie piękne płaszcze i kostiumy ( stara szkoła -mistrz nad mistrze ) ale nie ma tego materiału ,ktory bym chciała ....a z bele czego nie kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.12.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ew-ka wszystkiego najlepszego i kolejnych 25 lat (i więcej) wspólnego życia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 dziekuje za życzenia ... po tylu latach uważam ,że wspolny związek to juz prawie kazirodztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jak to co? Prawidziwa suknie slubna!!! Ja nie mialam na slubie i zaluje. Jak dozyje 25 rocznice to wlasnie tak zrobie. A co!!! A Ty Ewcia piekna jestes i na pewno bedzie Ci pasowac. Zrob sobie w kolorze kosci sloniowej. ps. Fotkij akies dasz w dzienniku, po weselu? http://www.twojekwiaty.pl/photo/s_1048.jpg Wszystkiego dobrego i mysl co na 50 rocznice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ps. Fotkij akies dasz w dzienniku, po weselu? Wszystkiego dobrego i mysl co na 50 rocznice! dzieki -Dobry Duszku ....jak taki Dobry Duszek życzenia składa -życie na pewno dobrze się układa zdjęcia będą - a jakże ale mam tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 cokolwiek to będzie - powinnaś pokazać swoje zgrabne nózki!!! duży kapalusz tego nie wyklucza - a właściwie to będzie nawet lepiej - bo w takiej dłuuuugiej mogło by być trochę zbyt poważnie... Kwaśniewska miała takie fajne zestawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.12.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 cokolwiek to będzie - powinnaś pokazać swoje zgrabne nózki!!! duży kapalusz tego nie wyklucza - a właściwie to będzie nawet lepiej - bo w takiej dłuuuugiej mogło by być trochę zbyt poważnie... Kwaśniewska miała takie fajne zestawy... myślisz ,że mi pożyczy ? fajne kapelusze miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.12.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ewka - gratulacje ogromne ! Pomysł świetny ! Też jestem za tym, zebys pokazała nogi Ja na Twoim miejscu kupiłabym jakiś extra materiał - coś ala grubsza satyna-jedwab-tafta i uszyłabym sobie dopasowaną kieckę odcinaną pod biustem i przechodzącą w taką ołówkową spódnicę za kolanka z rozcięciem z tyłu Góra oczywiscie z dekoltem, ale , ze to grudzień a nie czerwiec to może byc z lekko bufiastymi krótkimi rękawkami, no albo jak wolisz gorsetowo - czyli bez niczego A jakie lubisz kolory? Na zimę to moze jakaś srebrzysta szarosć lub szafir? Zaraz poszukam czegos w necie - jak ja lubię takie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.12.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 lub.....jak to ma być na tańce to może cos takiego - zwiewna i elegancka http://img135.imageshack.us/img135/3667/284bgsuntando2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Arco super ta sukienkatu tez jest trochehttp://photo.163.com/photos/nancyshu666/37053654/http://photo.163.com/photos/panglaohu_717/132169657/#p1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/123/8639555735d4f8b6.jpg http://images26.fotosik.pl/122/43c69960b17c8351.jpg Ewko, a może coś czerwonego? ta druga jest cudna... no a przede wszystkim GRATULACJE /musiałaś być bardzo nieletnia jak wychodziłaś za mąż tak jak ja - niedawno 20. rocznica / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts