kalapan 06.12.2007 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Na fajny portal natrafiłem w sieci - być może już znacie , a jeżeli nie to warto sprawdzić, może odnajdziecie znajomych z dawnych lat szkolnych Ja znalazłem kumpla , którego nie widzialem 34 lata i nawet nie wiedziałem , że mieszka niedaleko mnie. Portal się dopiero rozwija i chodzi stosunkowo wolno, ale warto sprawdzić Jeżeli nie odnajdziesz swojej klasy - to wprowadź ją - może inni z czasem dokoptują. Warto to rozpropagować na innych portalach na które zaglądacie , wtedy większa szansa, że odnajdzie się więcej osób http://nasza-klasa.pl/ Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.12.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja już po spotkaniu klasowym - w lipcu było /właśnie dzięki nasza-klasa/ ale od lipca jest nas już 2 razy tyle i zrobimy kolejne spotkanie szkoda tylko, że sporo osób mieszka za granicą - Niemcy, Szwajcaria, Kanada, Stany, ale może jakoś się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Nasza szkoła została zlikwidowana, ale od kilku lat organizowane są w dużej restauracji spotkania wszystkich roczników. W tym roku niestety nie byłem. Również bardziej kameralne spotkania klasowe maja miejsce. Fajna sprawa. Matura 1968 To już prawie 40 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A ja mam spotkanie w ta sobote. Trzy czwarte klasy sie stawia, niestety reszta w Irlandii i Londynie. Portal faktycznie wolno chodzi, ale podobno od stycznia ma byc lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 06.12.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Byłam pare lat temu na spotkaniu, szczerze mówiąc troche tak jakoś dziwnie. Przechwalanki typu co kto robi, gdzie, co ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.12.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 To ja zeznam po spotkaniu jak bylo. Tylko, ze my fajna klase mielismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 06.12.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja jeszcze jak żyję to nie byłem na żadnym spotkaniu klasowym Tyle lat minęło i jakoś nikt się nie zmobilizował żeby ludzi zebrać.Ale myślę , że byłoby ciężko , wszyscy się po świecie gdzieś tam porozjeżdżali i tyle. Szkoda, bo warto by było powspominać stare dzieje. U mnie na tej stronce tylko jedna osoba z podstawówki , ze średniej w ogóle nikogo nie ma - a taka zgrana wiara była ehhhhhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja już po spotkaniu klasowym - w lipcu było /właśnie dzięki nasza-klasa/ ale od lipca jest nas już 2 razy tyle i zrobimy kolejne spotkanie szkoda tylko, że sporo osób mieszka za granicą - Niemcy, Szwajcaria, Kanada, Stany, ale może jakoś się uda... Najfajniejsze było nasze spotkanie z okazji 25 lat po maturze, bo pierwsze po 25 latach istny szok na widok niektórych osób W tym roku spotkanie z okazji 30 lat po maturze. W lipcu bo wtedy w Polsce dużo osób które mieszkają za granicą- fajnie było, ale bez większych niespodzianek pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 U nas dopiero niecałe 15 lat po a i tak szok jak się zdjęcia kolegów ogląda. Zaczęliśmy się zbierać pod koniec października i już jest nas 12 osób a wszyscy pozostali namierzeni i jest z nimi kontakt. To chyba nieźle. W maju spotkanie na rocznicę matury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.12.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 nasza klasa spotyka się regularnie co 5 lat, sporo ludzi przychodzi.. właśnie niedawno było kolejne spotkanie kilkoro usprawiedliwionych - gdzieś w Polsce, gdzieś na antypodach, bądź bez kontaktu.. sam pomysł na portal przedni, a pomysłodawca jest milionerem Student informatyki Maciej Popowicz z Wrocławia dokonał jednej z największych transakcji w polskim internecie. Za kilka milionów sprzedał niemieckiemu funduszowi venture capital European Founders 20 proc. udziałów portalu społecznościowym Nasza-klasa.pl - podał serwis Money.pl. więcej >>> Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milionerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Strona super. Zalogowałam się w niedzielę i w parę dni odnalazła sie prawie połowa klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów Podobno usprawniają serwer, tzn. mam nadzieję, że tak bo czasami można dostać kota jak wywala przez godzinę, że serwer jest przeciążony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów zgadza się pół miliarda odsłon miesięcznie.. niesamowity wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.12.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Najlepiej wchodzic kolo 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Najlepiej wchodzic kolo 7 rano Albo po 1 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Mnie troszkę odstręcza podawanie pełnych danych osobowych w necie. Dla bezpieczeństwa nie robię tego na forach publicznych - choroba wie, kto to czyta. A tu są dane osobowe, zdjęcia, dzieciaki . Nie zarejestrowałam się na NK - może jestem zbyt ostrożna, ale mam uczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.12.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ale pomysł jest rewelacyjny!!!!!! znalazłem dzisiaj swoją klasę z podstawówki fajnie mócsobie popatrzeć jak dzisiaj wszyscy wyglądają i złapać na nowo kontakt za ten pomysł należy się nobel!!!! hmmmm tylko w jakiej kategoriii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Babo - jakie dane. Imie, nazwisko i miejscowosc jest w kazdej ksiazce telefonicznej. Cos ty taka ostrozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.12.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 za ten pomysł należy się nobel!!!! hmmmm tylko w jakiej kategoriii??? Pokojowej oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts