Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może i ty chcesz odnaleźć swoich szkolnych kolegów / ..nki

kalapan

Recommended Posts

Nawet na lotnisku nie byłam :(

kurka wodna - możesz zrobic zdjęcie w piaskownicy i podpisac: JA NA PUSTYNI... (i tutaj wstawic dowolnie brzmiącą egzotyczną nazwę) :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: albo na kibelku z dopiskiem: to ja na tronie w pałacu Buckingham.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O mało się bułką nie udławiłam , pękam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol:

Moja kuzynka ma zdjęcie z Tomaszem Lisem i Hanną S. Lis :oops: :oops:

I podpis To ja w pracy w CNN

Chyba sobie jakiś fotomontaż strzele z Bushem i Bin Ladenem :roll: :oops:

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wydaje mi się że mają niestety trochę racji :roll: :roll:

mnie osobiście rozwalają zdjęcia typu:

dziewczyna na kanapie i podpis JA W MONACHIUM 2007,

potem nastepne w galerii na krześle np i podpis JA W WIEDNIU - takie zdjęcia na nk widziałam

No i co? Zazdrościsz jej?

wydaje mi się że mają niestety trochę racji :roll: :roll:

mnie osobiście rozwalają zdjęcia typu:

dziewczyna na kanapie i podpis JA W MONACHIUM 2007,

potem nastepne w galerii na krześle np i podpis JA W WIEDNIU - takie zdjęcia na nk widziałam

baaaaaaaaardzo :roll:

no toż cholera pisałam troszku wyżej i nikt się nie zainteresował :lol:

Zalogowałam się na przełomie listopada/grudnia....9 grudnia dostałam wiadomość od mojej wakacyjnej miłości sprzed prawie 17, taka platoniczna pierwsza miłość, po powrocie do domu, chłopak niestety dostał kosza....głupia byłam, oj jaka głupia (i tak mi pewnie zostało stąd ten romans :lol: :wink: )

od 2 miesięcy: tętno przyspieszone, rumieńce (łącznie z dekoldem :wink: ), brak tchu-chwilami, a czuję się jabym miała 17 lat, jestem piękna, zabawna, seksowna, błyskotliwa, no KOBIETĄ jestem i tego mi było trzeba....

:D

no toż cholera pisałam troszku wyżej i nikt się nie zainteresował :lol:

Zalogowałam się na przełomie listopada/grudnia....9 grudnia dostałam wiadomość od mojej wakacyjnej miłości sprzed prawie 17, taka platoniczna pierwsza miłość, po powrocie do domu, chłopak niestety dostał kosza....głupia byłam, oj jaka głupia (i tak mi pewnie zostało stąd ten romans :lol: :wink: )

od 2 miesięcy: tętno przyspieszone, rumieńce (łącznie z dekoldem :wink: ), brak tchu-chwilami, a czuję się jabym miała 17 lat, jestem piękna, zabawna, seksowna, błyskotliwa, no KOBIETĄ jestem i tego mi było trzeba....

:D

:D :D :D :D :D

no to rzeczywiście możesz być zadowolina z nk

Najwyraźniej, skoro tak Cię to bodzie.

JoShi - masz absolutną rację - to była zazdrośc, poczucie niższości i wszelkie inne jeszcze bardziej niegodne poczucia. :lol: :lol:

Ale już biegnę z wyjaśnieniami, że:

- piaskownica upatrzona,

- odpowieni fotel w sklepie meblowym również,

- obecnie szukam kogoś mającego w domu/mieszkaniu fototapetę w palmy (jakby co to na pw poproszę :wink: )

i wszystkie moje problemy i kompleksy znikną jak ręką odjął.

AMEN

PS

Tak mi przykro, że to był akurat twój profil :lol: :lol: :lol: :lol:

Słuchajcie, a kto akceptuje zaproszenia wysyłane na NK do Klanu Muratora? Monia?

Aha, myślę sobie jeszcze, że obawy niektórych forumowiczów przed "zdemaskowaniem" się na NK są chyba przesadzone, bo przecież nawet jeśli pokaże się tam zdjęcie i nazwisko to i tak nie wiadomo kto jest kto, bo nie podaje się na NK nicku z forum, no chyba, że zdjęcie jest to samo co w avatarze. Chyba się zapiszę :wink:

Słuchajcie, a kto akceptuje zaproszenia wysyłane na NK do Klanu Muratora? Monia?

Aha, myślę sobie jeszcze, że obawy niektórych forumowiczów przed "zdemaskowaniem" się na NK są chyba przesadzone, bo przecież nawet jeśli pokaże się tam zdjęcie i nazwisko to i tak nie wiadomo kto jest kto, bo nie podaje się na NK nicku z forum, no chyba, że zdjęcie jest to samo co w avatarze. Chyba się zapiszę :wink:

Tak, ja akceptuję i serdecznie zapraszam :lol: . Co do rozpoznawalności to też się zgadzam. Ja część osób znam osobiście, część ze swoje grupy a pozostałych nie znam i nawet się nie domyślam kim są na forum. Zawsze można założyć nowe konto na NK i dołączyć.

pozdrowionka Monika

Najwyraźniej, skoro tak Cię to bodzie.

JoShi - masz absolutną rację - to była zazdrośc, poczucie niższości i wszelkie inne jeszcze bardziej niegodne poczucia. :lol: :lol:

Ale już biegnę z wyjaśnieniami, że:

- piaskownica upatrzona,

- odpowieni fotel w sklepie meblowym również,

- obecnie szukam kogoś mającego w domu/mieszkaniu fototapetę w palmy (jakby co to na pw poproszę :wink: )

i wszystkie moje problemy i kompleksy znikną jak ręką odjął.

AMEN

PS

Tak mi przykro, że to był akurat twój profil :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj znac koniecznie, czy autoterapia sie powiodła!

:wink: :D :D