skorpionek1975 07.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nawet na lotnisku nie byłam kurka wodna - możesz zrobic zdjęcie w piaskownicy i podpisac: JA NA PUSTYNI... (i tutaj wstawic dowolnie brzmiącą egzotyczną nazwę) albo na kibelku z dopiskiem: to ja na tronie w pałacu Buckingham. O mało się bułką nie udławiłam , pękam ze śmiechu Moja kuzynka ma zdjęcie z Tomaszem Lisem i Hanną S. Lis I podpis To ja w pracy w CNN Chyba sobie jakiś fotomontaż strzele z Bushem i Bin Ladenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 07.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 śmieszy mnie próba lansu jaki tam się uprawia .... ale jednakowoż za romans jestem im wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.02.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 za romans jestem im wdzięczna a jakieś szczegóły...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 wydaje mi się że mają niestety trochę racji mnie osobiście rozwalają zdjęcia typu: dziewczyna na kanapie i podpis JA W MONACHIUM 2007, potem nastepne w galerii na krześle np i podpis JA W WIEDNIU - takie zdjęcia na nk widziałam No i co? Zazdrościsz jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 za romans jestem im wdzięczna a jakieś szczegóły...? rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.02.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wydaje mi się że mają niestety trochę racji mnie osobiście rozwalają zdjęcia typu: dziewczyna na kanapie i podpis JA W MONACHIUM 2007, potem nastepne w galerii na krześle np i podpis JA W WIEDNIU - takie zdjęcia na nk widziałam No i co? Zazdrościsz jej? baaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 08.02.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no toż cholera pisałam troszku wyżej i nikt się nie zainteresował Zalogowałam się na przełomie listopada/grudnia....9 grudnia dostałam wiadomość od mojej wakacyjnej miłości sprzed prawie 17, taka platoniczna pierwsza miłość, po powrocie do domu, chłopak niestety dostał kosza....głupia byłam, oj jaka głupia (i tak mi pewnie zostało stąd ten romans ) od 2 miesięcy: tętno przyspieszone, rumieńce (łącznie z dekoldem ), brak tchu-chwilami, a czuję się jabym miała 17 lat, jestem piękna, zabawna, seksowna, błyskotliwa, no KOBIETĄ jestem i tego mi było trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 no toż cholera pisałam troszku wyżej i nikt się nie zainteresował Zalogowałam się na przełomie listopada/grudnia....9 grudnia dostałam wiadomość od mojej wakacyjnej miłości sprzed prawie 17, taka platoniczna pierwsza miłość, po powrocie do domu, chłopak niestety dostał kosza....głupia byłam, oj jaka głupia (i tak mi pewnie zostało stąd ten romans ) od 2 miesięcy: tętno przyspieszone, rumieńce (łącznie z dekoldem ), brak tchu-chwilami, a czuję się jabym miała 17 lat, jestem piękna, zabawna, seksowna, błyskotliwa, no KOBIETĄ jestem i tego mi było trzeba.... no to rzeczywiście możesz być zadowolina z nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No i co? Zazdrościsz jej? baaaaaaaaardzo Najwyraźniej, skoro tak Cię to bodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 09.02.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 No i co? Zazdrościsz jej? baaaaaaaaardzo Najwyraźniej, skoro tak Cię to bodzie. JoShi - masz absolutną rację - to była zazdrośc, poczucie niższości i wszelkie inne jeszcze bardziej niegodne poczucia. Ale już biegnę z wyjaśnieniami, że: - piaskownica upatrzona, - odpowieni fotel w sklepie meblowym również, - obecnie szukam kogoś mającego w domu/mieszkaniu fototapetę w palmy (jakby co to na pw poproszę ) i wszystkie moje problemy i kompleksy znikną jak ręką odjął. AMEN PS Tak mi przykro, że to był akurat twój profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.02.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Słuchajcie, a kto akceptuje zaproszenia wysyłane na NK do Klanu Muratora? Monia? Aha, myślę sobie jeszcze, że obawy niektórych forumowiczów przed "zdemaskowaniem" się na NK są chyba przesadzone, bo przecież nawet jeśli pokaże się tam zdjęcie i nazwisko to i tak nie wiadomo kto jest kto, bo nie podaje się na NK nicku z forum, no chyba, że zdjęcie jest to samo co w avatarze. Chyba się zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Słuchajcie, a kto akceptuje zaproszenia wysyłane na NK do Klanu Muratora? Monia? Aha, myślę sobie jeszcze, że obawy niektórych forumowiczów przed "zdemaskowaniem" się na NK są chyba przesadzone, bo przecież nawet jeśli pokaże się tam zdjęcie i nazwisko to i tak nie wiadomo kto jest kto, bo nie podaje się na NK nicku z forum, no chyba, że zdjęcie jest to samo co w avatarze. Chyba się zapiszę Tak, ja akceptuję i serdecznie zapraszam . Co do rozpoznawalności to też się zgadzam. Ja część osób znam osobiście, część ze swoje grupy a pozostałych nie znam i nawet się nie domyślam kim są na forum. Zawsze można założyć nowe konto na NK i dołączyć. pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 No i co? Zazdrościsz jej? baaaaaaaaardzo Najwyraźniej, skoro tak Cię to bodzie. JoShi - masz absolutną rację - to była zazdrośc, poczucie niższości i wszelkie inne jeszcze bardziej niegodne poczucia. Ale już biegnę z wyjaśnieniami, że: - piaskownica upatrzona, - odpowieni fotel w sklepie meblowym również, - obecnie szukam kogoś mającego w domu/mieszkaniu fototapetę w palmy (jakby co to na pw poproszę ) i wszystkie moje problemy i kompleksy znikną jak ręką odjął. AMEN PS Tak mi przykro, że to był akurat twój profil Daj znac koniecznie, czy autoterapia sie powiodła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 hmmm no nie wiem czy nie rozpozna kiedys moja fotka byla w avatarze (czy tam w gębach chyba jest nadal) , dwa jesli zaloguje sie jakas np. Genowefa Bżdziągwa ktora skonczyła architekturę i jest z Warszawy - to serio sie nie skapniecie? obiecujecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ja 2 osoby rozpoznałam, (zdjęcie w awatarach takie samo, wiec to raczej oczywiste ) ogólnie to fajny pomysł i pomyślę poważnie nad dołączeniem do klanu . Pozdrawiam klanowiczów Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 hmmm no nie wiem czy nie rozpozna kiedys moja fotka byla w avatarze (czy tam w gębach chyba jest nadal) , dwa jesli zaloguje sie jakas np. Genowefa Bżdziągwa ktora skonczyła architekturę i jest z Warszawy - to serio sie nie skapniecie? obiecujecie?! Obiecujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ja 2 osoby rozpoznałam, (zdjęcie w awatarach takie samo, wiec to raczej oczywiste ) ogólnie to fajny pomysł i pomyślę poważnie nad dołączeniem do klanu . Pozdrawiam klanowiczów Muratora zapraszam i też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 hmmm no nie wiem czy nie rozpozna kiedys moja fotka byla w avatarze (czy tam w gębach chyba jest nadal) , dwa jesli zaloguje sie jakas np. Genowefa Bżdziągwa ktora skonczyła architekturę i jest z Warszawy - to serio sie nie skapniecie? obiecujecie?! Obiecujemy Z ręką na sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 10.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Daj znac koniecznie, czy autoterapia sie powiodła! na szczęście tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 11.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 ooo, a u mnie już po romansie, łomatko Precz z naszą-klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts