Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może i ty chcesz odnaleźć swoich szkolnych kolegów / ..nki

kalapan

Recommended Posts

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony :cry:

Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów

Podobno usprawniają serwer, tzn. mam nadzieję, że tak bo czasami można dostać kota jak wywala przez godzinę, że serwer jest przeciążony.

ja wyświetla się gąbka to wystarczy odświeżyć stronę i po kłopocie

jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony :cry:

Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów

Podobno usprawniają serwer, tzn. mam nadzieję, że tak bo czasami można dostać kota jak wywala przez godzinę, że serwer jest przeciążony.

ja wyświetla się gąbka to wystarczy odświeżyć stronę i po kłopocie

Dzięki, przy najbliższej gąbce spróbuję :lol:

Ja miałem bardzo fajne klasy.

Spotkania były i po maturze i po studiach.

Zapraszaliśmy dyrektora i ulubionych nauczycieli.

Wszystko w restauracjach.

Było na prawdę bardzo fajnie i frekwencja dopisywała.

Niedawno mieliśmy obchody 60-lecia istnienia szkoły.

Super impreza na wolnym powietrzu przy grilach,piwie ,muzyce i tańcach.

(może dlatego że zawsze byłem współorganizatorem :wink: )

Jedynie podstawówka nie może się jakoś spotkać.

Może strona pomoże.

Znalazlam te stronke nasza-klasa, zalogowalam sie i co ... na wstepie dostalam info "aby powrocic pozniej" :-? ok, probuje ooo udalo sie dostalam wiadomosc szok /!!/ ktoz by mnie tak szybko odnalazl, cuda jakie :wink: okazalo sie, iz to byla moja siostra :D

Radosc moja byla wielka :) odpisuje szybko wiadomosc, naciskam wyslij bum /!!/ ponownie "serwer" wysyla mnie do diabla!! Mysle sobie lepiej zadzwonie lub wysle sms bedzie mniej irytujace :-?

Wyobrazcie sobie, ze kolejne proby obejrzenia czy wyslania wiadomosci konczyly sie ..."spadaj :wink: wroc pozniej"!!

Moja irytacja siegnela zenitu - pogniewalam sie :wink: i nie zagladalam na stronke do wczoraj, myslalam, ze juz ulepszyli server i bedzie mozliwosc ...normalnego pisania czy ogladania; aaaa skad /!!/ dwa razy kazano mi wrocic, mam dosc, szkoda mojego czasu!! :evil:

Na fajny portal natrafiłem w sieci - być może już znacie , a jeżeli nie to warto sprawdzić, może odnajdziecie znajomych z dawnych lat szkolnych :D

Ja znalazłem kumpla , którego nie widzialem 34 lata :D i nawet nie wiedziałem , że mieszka niedaleko mnie.

Portal się dopiero rozwija i chodzi stosunkowo wolno, ale warto sprawdzić :D

Jeżeli nie odnajdziesz swojej klasy - to wprowadź ją - może inni z czasem dokoptują.

Warto to rozpropagować na innych portalach na które zaglądacie , wtedy większa szansa, że odnajdzie się więcej osób :D

http://nasza-klasa.pl/

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań.

Rewelacja!!! Znalazłam i szkoły i znajomych.

• 2 weeks później...
Na fajny portal natrafiłem w sieci - być może już znacie , a jeżeli nie to warto sprawdzić, może odnajdziecie znajomych z dawnych lat szkolnych :D

Ja znalazłem kumpla , którego nie widzialem 34 lata :D i nawet nie wiedziałem , że mieszka niedaleko mnie.

Portal się dopiero rozwija i chodzi stosunkowo wolno, ale warto sprawdzić :D

Jeżeli nie odnajdziesz swojej klasy - to wprowadź ją - może inni z czasem dokoptują.

Warto to rozpropagować na innych portalach na które zaglądacie , wtedy większa szansa, że odnajdzie się więcej osób :D

http://nasza-klasa.pl/

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań.

Strona nie chce mi sie otworzyc - blad wczytywania strony.