ponury63 06.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 wirtualny człowiek roku http://www.manageria.pl/manageria/1,85811,4737729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.12.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów Podobno usprawniają serwer, tzn. mam nadzieję, że tak bo czasami można dostać kota jak wywala przez godzinę, że serwer jest przeciążony. ja wyświetla się gąbka to wystarczy odświeżyć stronę i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 jescze kilka miesięcy temu portal nasza-klasa chodzi w miarę szybko ale jego rosnąca popularnośc sprawiła ciągle wyświetla mi się komunikat że serwer jest przeciążony Chyba rosnąca popularność przerosła wyobrażenia autorów Podobno usprawniają serwer, tzn. mam nadzieję, że tak bo czasami można dostać kota jak wywala przez godzinę, że serwer jest przeciążony. ja wyświetla się gąbka to wystarczy odświeżyć stronę i po kłopocie Dzięki, przy najbliższej gąbce spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja wyświetla się gąbka to wystarczy odświeżyć stronę i po kłopocie a ja myślałam, że to serek, żółty, z dziurkami, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 06.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Moja licealna klasa była niezgrana.Z osobami które lubiłem wciąż utrzymuje kontakt,pozostałych nawet nie chce szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Podobnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapan 06.12.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Moja licealna klasa była niezgrana.Z osobami które lubiłem wciąż utrzymuje kontakt,pozostałych nawet nie chce szukać Pamietajcie, że ludzie się z upływem lat zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.12.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja znalazłam swojego byłego , i się teraz narobiło zamęt w uczuciach eh Czesem lepiej nie szukać , bo potem ciężko na duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.12.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja miałem bardzo fajne klasy. Spotkania były i po maturze i po studiach. Zapraszaliśmy dyrektora i ulubionych nauczycieli. Wszystko w restauracjach. Było na prawdę bardzo fajnie i frekwencja dopisywała. Niedawno mieliśmy obchody 60-lecia istnienia szkoły. Super impreza na wolnym powietrzu przy grilach,piwie ,muzyce i tańcach. (może dlatego że zawsze byłem współorganizatorem ) Jedynie podstawówka nie może się jakoś spotkać. Może strona pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.12.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Jestem od miesiąca. Znalazłem kumpli z woja(dzieki dzieciom-są bardziej nowoczesne-polecam) i w ogóle rewelka. Czacimy, umawiamy się. Super portal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 07.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nowych znajomych możecie szukać na MySpace,nawet Rysio z Klanu założył sobie tam konto:)http://www.myspace.com/rysiozklanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 07.12.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Znalazlam te stronke nasza-klasa, zalogowalam sie i co ... na wstepie dostalam info "aby powrocic pozniej" ok, probuje ooo udalo sie dostalam wiadomosc szok /!!/ ktoz by mnie tak szybko odnalazl, cuda jakie okazalo sie, iz to byla moja siostra Radosc moja byla wielka odpisuje szybko wiadomosc, naciskam wyslij bum /!!/ ponownie "serwer" wysyla mnie do diabla!! Mysle sobie lepiej zadzwonie lub wysle sms bedzie mniej irytujace Wyobrazcie sobie, ze kolejne proby obejrzenia czy wyslania wiadomosci konczyly sie ..."spadaj wroc pozniej"!! Moja irytacja siegnela zenitu - pogniewalam sie i nie zagladalam na stronke do wczoraj, myslalam, ze juz ulepszyli server i bedzie mozliwosc ...normalnego pisania czy ogladania; aaaa skad /!!/ dwa razy kazano mi wrocic, mam dosc, szkoda mojego czasu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 07.12.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Najszybciej chodzi między 2 a 4 w nocy a otwierając coś próbujcie otwierać w nowym oknie lub karcie - idzie szybciej i można otworzyć kilka na raz nie czekając tak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dobrze sprawdza się, tak jak pisał wczesniej Heath, odświeżanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ja też sporo kolegów odnalazłam dzieki temu portalowi .Kontakty na nowo odzyły. Moja mama również z niego korzysta i wczoraj w domu spotkanie z koleżankami zrobiła.Niektóre to 30 lat sie nie widziały. Było super , a ich wspomnienia....rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Do mojej klasy dopiero cztery osoby się zapisały. Trochę mało. Ale już do siebie mailujemy. Na prywatne skrzynki bo serwery na portalu strasznie mulące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Wlasnie jestem po spotkaniu. Bylo super!!!! Tak jakbysmy sie widzieli wczoraj a nie 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 U mnie jest 20 z 30 osób z klasy licealnej, nawet nasz wychowawca się zapisał i dyro, który był naszym historykiem. Podstawówka się organizuje, drużyna harcerska też. Spotkania juz były, super. Mamy nawet klasę grupy wrocławskiej z muratora - to już od kilku miesięcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na fajny portal natrafiłem w sieci - być może już znacie , a jeżeli nie to warto sprawdzić, może odnajdziecie znajomych z dawnych lat szkolnych Ja znalazłem kumpla , którego nie widzialem 34 lata i nawet nie wiedziałem , że mieszka niedaleko mnie. Portal się dopiero rozwija i chodzi stosunkowo wolno, ale warto sprawdzić Jeżeli nie odnajdziesz swojej klasy - to wprowadź ją - może inni z czasem dokoptują. Warto to rozpropagować na innych portalach na które zaglądacie , wtedy większa szansa, że odnajdzie się więcej osób http://nasza-klasa.pl/ Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Rewelacja!!! Znalazłam i szkoły i znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Na fajny portal natrafiłem w sieci - być może już znacie , a jeżeli nie to warto sprawdzić, może odnajdziecie znajomych z dawnych lat szkolnych Ja znalazłem kumpla , którego nie widzialem 34 lata i nawet nie wiedziałem , że mieszka niedaleko mnie. Portal się dopiero rozwija i chodzi stosunkowo wolno, ale warto sprawdzić Jeżeli nie odnajdziesz swojej klasy - to wprowadź ją - może inni z czasem dokoptują. Warto to rozpropagować na innych portalach na które zaglądacie , wtedy większa szansa, że odnajdzie się więcej osób http://nasza-klasa.pl/ Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Strona nie chce mi sie otworzyc - blad wczytywania strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts