monia77w1 02.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Działa no widzisz i po co to od razu na mnie krzyczeć Wybacz no dobraaaaaaaaaa Kamień spadł mi z serca. Dotarła do Ciebie moja wczorajsza wiadomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ..ojej a ja myslałam ze z moim netem coś nie tak ...tez mi sie nie otwiera stronka z klasą ...a wczoraj wysłałam tyle zaproszeń do znajomych ...chciałam zobaczyć czy odpowiedzieli a tu klapa ....też troszke sie uzalezniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Działa no widzisz i po co to od razu na mnie krzyczeć Wybacz no dobraaaaaaaaaa Kamień spadł mi z serca. Dotarła do Ciebie moja wczorajsza wiadomość? DOSTAŁEM ale troche przechwaliłem nie moge wejść więc nie mogę odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a u mnie juz działa...hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 U mnie tez dziala ale w zwolnionym tempie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 U mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a mnie coraz bardziej wkurza ta nasza-klasa z powodu tak umolnego działania.Chyba przerosło to wszystko założycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.01.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 w oczekiwaniu na łaskę Pana Gąbki - do refleksji http://blog.konieczny.be/2007/12/31/nasza-klasa-jak-chronic-swoje-dane-osobowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mnie to chyba dzisiaj trafi. Nie dosyć, że przez pół dnia nie mogłam wejść na naszą-klasę to wieczorem padł mi internet, mąż na drugim końcu Polski a pan "zreperuj" z tpsa będzie będzie dopiero jutro (jak przyjdzie). Ale nałóg zwyciężył. 2 kilometry na roweru, -10 na dworku a ja sobie siedzę w kafejce internetowej i stukam literki . Chyba najwyższy czas iść do jakiegoś lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 moniko jestes niemozliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 w oczekiwaniu na łaskę Pana Gąbki - do refleksji http://blog.konieczny.be/2007/12/31/nasza-klasa-jak-chronic-swoje-dane-osobowe/ Hyhy no niezły ubaw miałam czytając to, bo niby to takie okropne, że ktoś odnajdzie moje nazwisko i przypisze mu nr gg? O masakra a jeśli w bazie danych gg mam podane swoje nazwisko - to już zupełnie jestem zdemaskowana . A i jeszcze będzie wiadomo jakie szkoły pokończyłam - no obciach totalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 w oczekiwaniu na łaskę Pana Gąbki - do refleksji http://blog.konieczny.be/2007/12/31/nasza-klasa-jak-chronic-swoje-dane-osobowe/ Hyhy no niezły ubaw miałam czytając to, bo niby to takie okropne, że ktoś odnajdzie moje nazwisko i przypisze mu nr gg? O masakra a jeśli w bazie danych gg mam podane swoje nazwisko - to już zupełnie jestem zdemaskowana . A i jeszcze będzie wiadomo jakie szkoły pokończyłam - no obciach totalny Mufka, dokladnie mam takie same odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A i jeszcze będzie wiadomo jakie szkoły pokończyłam - no obciach totalny ograniczenie się jedynie do własnej perspektywy faktycznie może być powodem do wesołości w artykule jest opisanych całkiem sporo możliwości, które niekoniecznie dla wszystkich są śmieszne to o ukończonych szkołach też nie zawsze jest dobrze ujawniać; niektórym nie jest do śmiechu http://miasta.gazeta.pl/gorzow/1,36844,4773076.html a innym może nie być już wkrótce http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4781461.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ponury, Ty tak na poważnie? No sorry, ale są zawody, które wymagają minimum inteligencji, jeśli ktoś jest na tyle durny żeby w rubryce o sobie napisać np: pracuje w CBA , to chyba nie powinien tam pracować, proszę bez paranoi, niechciane i łamiące prawo zdjęcia sie zgłasza, a jeśli ma się znajomych debili, to mogą opublikować twoje zdjęcie i poza tym akurat portalem, nagonka na nasza klasę jest bez sensowna, jest ona w takim samym stopniu "niebezpieczna" jak cały internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Zarejestrowałam się tam. I chociaż nie jestem agentką, specem od "czarnej roboty" ani tym podobnym indywiduum to jednak zdjęcia nie wkleiłam, nie podałam też skype'a i gg. Wiem, że i tak mnie namierzą, jeśli chcą, ale mi to akurat nie przeszkadza z wyżej podanych względów. Teoretycznie nie mam nic do ukrycia. Faktem jednak jest, że portal stał się kopalnią wiedzy o ludziach i ... potrzeba odrobiny rozsądku jest jak najbardziej wskazana. Tylko, że z tym rozsądkiem to u różnych ludzi bardzo różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Braza i słusznie, jeszcze by ktoś na gg prosił Cię o poradę jako do najlepszego doradcy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.01.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 w oczekiwaniu na łaskę Pana Gąbki - do refleksji http://blog.konieczny.be/2007/12/31/nasza-klasa-jak-chronic-swoje-dane-osobowe/ Dla mnie to trochę śmieszne i na wyrost. Co komu z tego, że wie ile mam lat i do jakiej szkoły chodziłam? Co z tego, ze widzi moje zdjęcia? To tak samo jak codziennie setki osób widzi mnie na ulicach, w sklepach, na imprezach..no i co z tego? Co z tego, że znajomy wstawi jakieś smieszne zdjęcie - obecne, czy ze starych czasów, lub opowie jakąś ciekawą historię? I tak juz od dawna "kraży" wśród znajomych lub nawet mniej znajomych Ludzie - nie dajmy sie zwariować P.S. U mnie stronka działa coraz lepiej, nieraz trochę muli ale ogólnie nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ten tekst, spośród wielu innych czytanych przeze mnie, najobszerniej omawiał kwestie prywatności - dlatego też tu trafił omawia te kwestie ogólnie, dając wskazówki, co można uzyskać w tym serwisie i jak się chronić jesli ktoś nie czuje się zagrożony, nie zależy mu na anonimowości - to super niech żyje różnorodność i wolnosć wyboru proszę bez paranoi, niechciane i łamiące prawo zdjęcia sie zgłasza, a jeśli ma się znajomych debili, to mogą opublikować twoje zdjęcie i poza tym akurat portalem, nagonka na nasza klasę jest bez sensowna ja nie widzę żadnej nagonki, nie mam też żadnej paranoi widzę natomiast, że w portalu zarejstrowało się ok. 1/8 ludności Polski... to jest kopalnia wiedzy - i niech każdy sobie sam uzna, czy i jakie informacje chce tam o sobie podawać Braza i słusznie, jeszcze by ktoś na gg prosił Cię o poradę jako do najlepszego doradcy ;) ot, to niemal kwintesencja "spłaszczonego" postrzegania innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.01.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ponury, rozumiem Twój punkt widzenia, ok, dla Ciebie to zagrożenie, dla mnie nie, tylko proszę już bez osobistych podsumowań mojej osoby. Może i jestem "spłaszczona" , cóż, zachowaj dla siebie uwagi dotyczące mojej osoby.Skończyłam w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts