Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może i ty chcesz odnaleźć swoich szkolnych kolegów / ..nki

kalapan

Recommended Posts

Jestem zdruzgotana .... :roll: :roll: :roll: :cry:

Znalazlam na naszej-klasie takiego jednego co go pare lat temu puścilam w trąbę (czyli rzuciłam w cholerę, zerwałam itepede) bo mi się znudził.

Chłopina szalał, sceny robił, prawie że skakał z 10 piętra :wink:

I co?! :evil:

Znalazłam go a on tam ma foty z narzeczoną i wyglada na szczęśliwego !

Świnia!!!!! :evil: :evil: :evil:

(Ps. jak ktos mało kumaty to wyjaśniam ze pisze ten post żartobliwie :) (choć i tak świnia! powinien do końca życia chlipać w poduszkę za utraconą miłością!) :D

....no jak mógł beszczelny :wink: :D

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem zdruzgotana .... :roll: :roll: :roll: :cry:

Znalazlam na naszej-klasie takiego jednego co go pare lat temu puścilam w trąbę (czyli rzuciłam w cholerę, zerwałam itepede) bo mi się znudził.

Chłopina szalał, sceny robił, prawie że skakał z 10 piętra :wink:

I co?! :evil:

Znalazłam go a on tam ma foty z narzeczoną i wyglada na szczęśliwego !

Świnia!!!!! :evil: :evil: :evil:

(Ps. jak ktos mało kumaty to wyjaśniam ze pisze ten post żartobliwie :) (choć i tak świnia! powinien do końca życia chlipać w poduszkę za utraconą miłością!) :D

....no jak mógł beszczelny :wink: :D

No nie?!?!?!?!

Ciesze sie ze mnie rozumiesz :wink:

ja też (chlip, chlip) :wink:

ale powiem wam że internet to też zaraza a jak się znajdzie gdzieś przez przypadek gg swojej niespełnionej miłości i po latach zagada...,

cholerka jak to źle jak okazuje się, że "cały w tym ambaras aby dwoje chciało naraz" nie mówiąc już o tym że oboje chcieli naraz tyle że to dwie d...py były ...

A mój były, to prawie jak ten od Zielonej- mówił, że żadna inna, że tylko ja, że on już nigdy z nikim do końca życia...., że sobie życie odbierze..., że już nikogo nie pokocha......., że zawsze będzie na mnie czekał.... I CO????????

Patrzę, a ten skubaniec ma już toje dzieci, a wiek najstarszego wskazuje, że wcale tak długo za mną nie płakał :x

I jak tu wierzyć facetom?

A jakbym tak chciała do niego wróćić ( no przecież miał czekać)? Ładnie bym wyszła... :D

Dobrze, że mój mąż nie wchodzi na forum :wink:

Ciekawe tylko, czy on jakieś miłości nie odkurzył :roll:

Hiehiehie - wlasnie mialam cos napisac

Otóż zauwazylam pewne ciekawe zjawisko

na NK powstaja ... RODY i KLANY (danego nazwiska oczywiscie) 8) :lol:

Czyli ktoś nazywa sie np. Bułka (tak mi sie skojarzylo bo właśnie jem - mniam :)) (czy tam Kowalski) i zakłada np. Ród Bułek (miejsce lokalizacji to zwykle :"Polska i Świat" :lol: ) - po czym szuka w szukarce wszystkie zalogowane Bułki na naszej klasie :) i wysyla im zaproszenie :)

Mnie wlasnie to zjawisko dopadlo :)

Co ciekawe dostalam zaproszenie od RODU .... (tu moje nazwisko) i KLANU .... (tu moje nazwisko) :)

Ciekawe czy to konkurencyjne i nawzajem sie zwalczajace stowarzyszenia? 8) :lol: :roll:

Mam problem - nie wiem gdzie sie zapisac ? a moze do obu?

:lol: