aha26 16.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jestem zdruzgotana .... Znalazlam na naszej-klasie takiego jednego co go pare lat temu puścilam w trąbę (czyli rzuciłam w cholerę, zerwałam itepede) bo mi się znudził. Chłopina szalał, sceny robił, prawie że skakał z 10 piętra I co?! Znalazłam go a on tam ma foty z narzeczoną i wyglada na szczęśliwego ! Świnia!!!!! (Ps. jak ktos mało kumaty to wyjaśniam ze pisze ten post żartobliwie (choć i tak świnia! powinien do końca życia chlipać w poduszkę za utraconą miłością!) ....no jak mógł beszczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jestem zdruzgotana .... Znalazlam na naszej-klasie takiego jednego co go pare lat temu puścilam w trąbę (czyli rzuciłam w cholerę, zerwałam itepede) bo mi się znudził. Chłopina szalał, sceny robił, prawie że skakał z 10 piętra I co?! Znalazłam go a on tam ma foty z narzeczoną i wyglada na szczęśliwego ! Świnia!!!!! (Ps. jak ktos mało kumaty to wyjaśniam ze pisze ten post żartobliwie (choć i tak świnia! powinien do końca życia chlipać w poduszkę za utraconą miłością!) ....no jak mógł beszczelny No nie?!?!?!?! Ciesze sie ze mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jestem uzależniona od Muratora i Naszej Klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 21.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ja też (chlip, chlip) ale powiem wam że internet to też zaraza a jak się znajdzie gdzieś przez przypadek gg swojej niespełnionej miłości i po latach zagada..., cholerka jak to źle jak okazuje się, że "cały w tym ambaras aby dwoje chciało naraz" nie mówiąc już o tym że oboje chcieli naraz tyle że to dwie d...py były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 23.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A mój były, to prawie jak ten od Zielonej- mówił, że żadna inna, że tylko ja, że on już nigdy z nikim do końca życia...., że sobie życie odbierze..., że już nikogo nie pokocha......., że zawsze będzie na mnie czekał.... I CO???????? Patrzę, a ten skubaniec ma już toje dzieci, a wiek najstarszego wskazuje, że wcale tak długo za mną nie płakał I jak tu wierzyć facetom? A jakbym tak chciała do niego wróćić ( no przecież miał czekać)? Ładnie bym wyszła... Dobrze, że mój mąż nie wchodzi na forum Ciekawe tylko, czy on jakieś miłości nie odkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jestem uzależniona od Muratora i Naszej Klasy Witaj, mam na imię Kasia i też jestem uzależniona od Muratora i Naszej Klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Widzieliście to? http://wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Hiehiehie - wlasnie mialam cos napisac Otóż zauwazylam pewne ciekawe zjawisko na NK powstaja ... RODY i KLANY (danego nazwiska oczywiscie) Czyli ktoś nazywa sie np. Bułka (tak mi sie skojarzylo bo właśnie jem - mniam ) (czy tam Kowalski) i zakłada np. Ród Bułek (miejsce lokalizacji to zwykle :"Polska i Świat" ) - po czym szuka w szukarce wszystkie zalogowane Bułki na naszej klasie i wysyla im zaproszenie Mnie wlasnie to zjawisko dopadlo Co ciekawe dostalam zaproszenie od RODU .... (tu moje nazwisko) i KLANU .... (tu moje nazwisko) Ciekawe czy to konkurencyjne i nawzajem sie zwalczajace stowarzyszenia? Mam problem - nie wiem gdzie sie zapisac ? a moze do obu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Widzieliście to? http://wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html czytałam, chore to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Widzieliście to? http://wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html czytałam, chore to To prawda, chore Smutne jest to, że ludzie kupują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Może jednak dla jaj licytują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 http://www.joemonster.org/i/ab/znajomi-z-przedzialu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 http://akson.sgh.waw.pl/~mz32162/nasza-cela/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 26.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA może redakcja by nad czymś takim pomyślała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA może redakcja by nad czymś takim pomyślała?? A to Redakcja musi, czy może ktoś z nas to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA może redakcja by nad czymś takim pomyślała?? A to Redakcja musi, czy może ktoś z nas to zrobić?? ło matko ja na tych komputrach to się wogóle nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA Oooo wtedy to juz wszyscy będziemy zdemaskowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ....ej to moze złozymy także KLAN MURATORA Oooo wtedy to juz wszyscy będziemy zdemaskowani no i wyda się, że tak naprawdę to ja jestem mężczyzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts