DaroMan.. 06.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hej! Chcialem zrobic tak jak powyzej jednak nie mam sygnalu video na plazmie:-(Uzyłem kabla Euro - S-videooraz programu TVtool.Co moze byc przyczyna klopotow z sygnalem Video i jak je rozwiazac? pozdrooo. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Może nie zmieniłeś w ustawieniach karty graficznej wyświetlania na zewnętrzny monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markal2 06.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 ja mam podłączony do plazmy laptop przez kabel łączący monitor z komputerem . rgb czy cos takiego . i smiga bez problemów . nie wiem czy bedziesz zadowolony z sygnalu poprzez s-video - euro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 A moze po podlaczeniu wcisnij rownoczesnie na laptopie klawisz funkcyjny i F3 ,u mnie to dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Wtyki euro mogą być polutowane jako wejściowe ,wyjściowe i uniwersalne (w takim przypadku mają po drugiej stronie dwa komplety kabli cinch lub SVHS)Może masz kabel z euro na SVHS a nie z SVHS na euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 11.12.2007 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 niestety...ale TVtool informuje ze nie odnajduje sterownika karty graficznej:-(..oraz pisze cos o detonatorze 43.45?...o co chodzi?..co z tym zrobic? pozdrooo.. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.12.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 niestety...ale TVtool informuje ze nie odnajduje sterownika karty graficznej:-(..oraz pisze cos o detonatorze 43.45?...o co chodzi?..co z tym zrobic? pozdrooo.. D. pewnie chce nowszą wersję sterownika - jeżeli masz kartę graficzną od NVidia to będą to akurat Detonatory [ileśtam]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 13.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A moze po podlaczeniu wcisnij rownoczesnie na laptopie klawisz funkcyjny i F3 ,u mnie to dziala. WITAM Na moim HP jest to klawisz f4. laptop podłączam za pomocą kabla hdmi i obra jest super, lecz niestety nie ma głosu. zakupiłem kabel do głosu "czincz" i niestety nie ma nadal głosu . może macie jakieś propozycje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 15.12.2007 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Hmmm...?..juz sam nie wiem o co chodzi? Kolega wzial mojego laptopa i moj kabelek S-video/euro podlaczyl pod swoj telewizor i wszystko dziala po wejsciu do ustawien grafiki i kliknieciu na opcje " obraz zwielokrotniony" ... jednak gdy u siebie probuje to zrobic po podpieciu kabelka do kompa i telewizora opcja ta jest nieaktywna i opis ponizej brzmi " opcja dostepna dla dwoch urzadzen obrazu...podlacz drugie urzadzenie"..... ..kurde o co chodzi?...dlaczego u niego wszystko jest OK a u mnie tak jakby karta nie "widziala" podlaczonej plazmy?? czy potrafi ktos pomoc? pozdrooo.. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts