caty 06.12.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 http://www.webtips.pl/post10317.html pamiętajcie o prezentach dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Eeeee tam... Jakby nie było takie wulgarne, to byłoby o wiele śmieszniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caty 06.12.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 wulgaryzmy to wulgaryzmy, nie ma co histeryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hi... co? Napisałam tylko moje wrażenie. Nie oczekuję, że każdy się ze mną zgodzi. I nie nawołuję do sekowania autora listu bądź wątku. To wyłącznie moja opinia i nie zamierzam z nikim tutaj się spierać. A histeria? Czy Ty wiesz, co to jest histeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Eeeee tam... Jakby nie było takie wulgarne, to byłoby o wiele śmieszniejsze. Masz racje. Mnie też chamstwo nie śmieszy w żadnej postaci. A histerii dostał autor wątku, bo na razie nikt nie wije się ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Beznadzieja. A najgorsze w tym to, że mój bratanek [13 lat] przyniósł to ze szkoły na komórce.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts