Mufka 06.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Hej, kiedy pisze post, nie mam z boku rysunków "buziek", nie widzę tez tych emotikonów w żadnym poście. W profilu mam wszystko włączone, nawet włączałam i wyłączałam dla próby. To jakaś ogólna awaria, czy tylko moja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.12.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 tez tak czasem mam jade wtedy na pamiec mysle , ze to wina przeciazonego serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Od kilku dni też tak mam. Używam Opery. Myślałam, że to u mnie coś nie tak, a tu - nie jestem sama. Zauważyłam, że jak piszę duże A przy pomocy klawisza Shift, to znika część emotikonów, albo i wszystkie. Jeśli użyję w tym celu CapsLock - nic się nie dzieje. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.12.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 O proszę, więc nie jestem osamotniona, dodam jeszcze, że czyszczenie cookies i historii tez nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 U mnie to zależy od połączenia. W pracy mi się nigdy nie zdarza, ale w domu na iplusie bardzo często nie mam uśmieszków i większości przycisków Też działam na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.12.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 I co mamy sie przyzwyczaić, to nasza awaria czy forum? Będzie jakiś odzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.12.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Wg mnie, tym razem to nie wina forum Tylko połączenia - jak jest marne - nie ma uśmieszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.12.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Jakoś to do mnie nie przemawia zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 W zależności gzdzie jestem . W "komturii" tylko EDGE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 W zależności gzdzie jestem . W "komturii" tylko EDGE. Znaczy co - jak jesteś na EDGE, to też Ci znikają? A w Wawie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.12.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Jaka dziwna teoria, to chyba raczej wina ostawień cookies, ja mam i w domu, i w pracy neo, tyle, ze w domu cookies mam nieczyszczone a w pracy czyszczą sie przy każdym wyłączeniu przeglądarki... Albo sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.01.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No i znalazłam winowajce , bez pomocy kogoś kto sie zajmuje tym forum, bo tu chyba sie pisze dla samej sztuki pisania o problemach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to nie bądź samolubna i napisz o co chodzi, pomóż biednym współpiszącym forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 03.01.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 W sumie rozwiązałam problem po babsku czyli usunęłam przyczynę (nie koniecznie rozumiejąc jej genezę ) i mam w pracy uśmieszki, zmieniłam proxy na anonimowe i łącze się przez inne ip z forum i mimo, że to ciągle ta sama Neostrada i to samo niby łącze (fizycznie) zmiana dns i proxy pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki, na pewno spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts