Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kto straszy telefonem w środku nocy?

LuiLin

Recommended Posts

Badania były ze 4-5 lat temu, choć temat ciągle jest otwarty i ciągle coś z komórkami robią w części doświadczalnej.

Modele nie wiem. Jak koniecznie chcesz jakiejś konkretnej wiedzy na ten temat, będę się musiała wgłębić w sprawozdania. Ale to już po świętach... Wybacz, to nie moja działka, wiem ile mi koledzy powiedzą przy kawie.... Jak ktoś coś bada to o tym gada...

A ostatnio były badania pół UMTS na możliwe procesy uszkodzeń DNA i enzymów red-oks i o ile wiem nic nie wyszło... To znaczy nie działają.

Generalnie wszystkie teorie o szkodliwości komórek upadają jedna po drugiej. To samo ze szkodliwością pół w ogóle. Ale To o czym pisałam wcześniej nie dotyczy szkodliwości a jedynie natężenia emitowanego pola. czy coś w tym rodzaju :D

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Badania były ze 4-5 lat temu, choć temat ciągle jest otwarty i ciągle coś z komórkami robią w części doświadczalnej.

Modele nie wiem. Jak koniecznie chcesz jakiejś konkretnej wiedzy na ten temat, będę się musiała wgłębić w sprawozdania. Ale to już po świętach... Wybacz, to nie moja działka, wiem ile mi koledzy powiedzą przy kawie.... Jak ktoś coś bada to o tym gada...

To się dowiedz. Najbardziej mnie ciekawi technologia wytwarzania stożkowato rozchodzącej się w nieograniczonej przestrzeni fali el-mag.