Ziaber 12.03.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Czy ktos z was posiada/uzytkuje wiszacy kociol gazowy Torus Economic (wersja jednofunkcyjna z zasobnikiem)? Rozwazam decyzje kupna takiego kotla, ale chcialbym jeszcze poznac opinie ewentualnych uzytkownikow. Czy warto do takiego kotla instalowac programator pogodowy ?Bede wdzieczny za jakiekolwiek opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 20.03.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Jestem serwisantem tej firmy (prywatnym) i nie tylko tej.Niestety serwis fabryczny jest różnej jakości, zależy na kogo się trafi. Z tą pogodówką bym się zastanowił, niepotrzebne koszty, lepiej Euroster 2000(niezawodny i teni). Sam kocioł jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 WitamSterownik Euroster 2000 nie jest najlepszym rozwiązaniem. Aby to urządzenie działało nienawodnie musi być oddalone o źródła promieniowania ektormoagnetycznego (emitowanego przez urządenie lub kabel) przynajmniej 2m. W przeciwnym raze uruchomienie np. odkurzacza, wiertrki, lodówki czy jakiego kolwiek innego urządzenia wykorzystującego zjawisko ektormoagnetycznego. Spowoduje skasowanie ustawień urzytkownika, lub niewłąściwe funkcjonowanie. Czasami jest to dobijające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 02.07.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Euroster mam zamontowany już 5 lat i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 02.07.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 zmontowałem chyba ze 200 szt. Eurostera 2000 (również bezprzewodowych)i nie miałem żadnych reklamacji, sam od 6 lat testuje go osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts