zbigmor 28.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 lambda...wpisz w szukaczce "komin cegła" , a na pewno znajdziesz wiele wątków na ten temat ja mam komin z cegły dziurawki , nie wiem jakie fugi (pełne czy niepełne) ...ale przemaka przy dużych deszczach...zbieram się do poproszenia wykonawcy o uszczelnienie silikonem , bo jak już położę na wiosnę płyty kg to chyba szlag by mnie trafił jakby mi się zacieki porobiły wniosek: możebyć dziurawka, ale pełne fugi i jeszcze uszczelnić silikonem a na forumowych prześmiewców nie zwracaj uwagi ...oni tak zawsze Nie żeby prześmiewać, ale skąd ten wniosek? Z treści posta domyślnie wynika, że nie może być cegła dziurawka, a wniosek - że może. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/92408-komin-z-klinkieru-pe%C5%82nego-czy-perforowanego/page/2/#findComment-2255480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts