Redakcja 07.12.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Drodzy Forumowicze, 16 stycznia będziemy obchodzić 25-lecie MURATORA - wydawnictwa i miesięcznika. Wydawnictwo urządza uroczystość, na którą chcielibyśmy zaprosić troje forumowiczów - przedstawicieli społeczności forumowej. Nie chcemy dokonywać sami tego wyboru, bo wiele jest osób, które należałoby i chcielibyśmy zaprosić. Czekamy na kandydatury i wybór trzech osób (które oczywiście zechcą wziąć udział) na tę galę, która będzie miała miejsce - dodajmy - w sali Pałacu Kultury i Nauki. Pozdrawiamy i czekamy na propozycje przez tydzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 07.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Sala na kilkaset osób i tylko 3 zaproszenia dla forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Kandydatów mogę rzucić, jeno kto będzie wybierał? 1. tomek19502. dompodsosnami3. Mirek Lewandowski PS. Tylko dajta któremuś ten obiecany mi latem kubek, to może przywiezie, albo inakszej podrzuci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 No i jeszcze jedno.Niby przyklejony, a ssuwa się coraz niżej, a nowych wpisów nie wykazuje.To samo z wątkiem o spędzaniu czasu na forum, tym przenoszonym. Coś szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Równiez głosowałbym za tomka1950, oczywiście jeśli on sam będzie zainteresowany.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Szanowna Redakcjo! Otrzymałam zadanie od Domku Pod Sosnami do wypełnienia!! Otóż nasza Depeesia z powodu ogromnych kłopotów z połączeniem,a co za tym idzie z wejściem na Forum w dniu dzisiejszym, prosiła mnie telefonicznie, aby w Jej imieniu podać następujące kandydatury do reprezentowania grona Forumowiczów w czasie tej uroczystości: Frosch oraz rrmi. Zdaniem Depeesi te dwie osoby na pewno godnie będą reprezentować nasze grono!!!!!! Przy okazji, to są również moje kandydatury!!!!! Tak więc 2 głosy na Frosch i rrmi Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Brazunia, ja Ci dziękuję, że to napisałaś, bo ja to teraz tylko o tak nieludzkiej porze mogłam się połączyć. Retro, bardzo Ci dziękuję za takie wyróżnienie, chociaż na beletrystę Cię nie chciałam, aż skończysz swoje historie! Ja jeszcze dodam swój głos na trzecią osobę, jeśli można - oczywiście tomek1950. Pozwolę więc sobie uaktualnić listę: 1. tomek1950 3 głosy 2. dompodsosnami 1 głos 3. Mirek Lewandowski 1 głos 4. frosch 2 głosy 5. rrmi 2 głosy To mówiłam ja, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 tomek 1950Mirek LewandowskiEDZIAEw-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.12.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tola Majka Edzia następny trój-pak to Erka Geno 2112wojtek Mirek_Lewandowski itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Proponuję, aby reprezentowali nas: Edzia Tola Maksiu Tomek1950 Wydaje mi się, że jako gość honorowy powinien pojawić się też Kodi_Gdynia (za przekonanie wielu niedowiarków, że jak się bardzo chce to...można ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Pewnie, zapomnialam Maksiu Ponury63 Wojtek2112 No i moze kogos kto ma najwiecej wpisow na Forum. Ciekawe kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Proponuję, aby reprezentowali nas: Wydaje mi się, że jako gość honorowy powinien pojawić się też Kodi_Gdynia (za przekonanie wielu niedowiarków, że jak się bardzo chce to...można ) O tak, absolutnie się zgadzam, Kodi to prawdziwa legenda tego forum, jak przyjdzie do glosowania to z przyjemnością oddam na niego swój głos m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tylko trzy osoby. Problem miałbym i 33. Moje typy:Ponury 63Kodi GdyniaZeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tomku dzieki, ale prosze na mnie nie glosowac, bo to zmarnowany glos Ja i tak nie moglabym przyjechac. Nie mam z kim dziecka zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A jak można na moderatorów (ja to myślałam, że Oni z urzędu... ) to ja jeszcze bym chciała na Edzię, Maksia i Ponurego 63. Nikt nie będzie tak reprezentował forum jak Oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A jak można na moderatorów (ja to myślałam, że Oni z urzędu... ) to ja jeszcze bym chciała na Edzię, Maksia i Ponurego 63. Nikt nie będzie tak reprezentował forum jak Oni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.12.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dopiero teraz znalazłem. Wielkie dzięki, ale z tzw. przyczyn obiektywnych nie mogę. Tomek 1950 Ponury 63 dompodsosnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 A ja z rozpędu zapomniałam, że to na 3 osoby się głosuje: Moje kandydatury:1) Depeesia2) Frosch3) rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a Prezes gdzie Whisper Tomek 1950 Edzia coś mało tych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.12.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Chcieliśmy uściślić, że 4 miejsca, bo Edzia jako moderator jest już zaproszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts