Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zaproszenie na 25-lecie MURATORA

Redakcja

Recommended Posts

Drodzy Forumowicze,

16 stycznia będziemy obchodzić 25-lecie MURATORA - wydawnictwa i miesięcznika. Wydawnictwo urządza uroczystość, na którą chcielibyśmy zaprosić troje forumowiczów - przedstawicieli społeczności forumowej.

Nie chcemy dokonywać sami tego wyboru, bo wiele jest osób, które należałoby i chcielibyśmy zaprosić. Czekamy na kandydatury i wybór trzech osób (które oczywiście zechcą wziąć udział) na tę galę, która będzie miała miejsce - dodajmy - w sali Pałacu Kultury i Nauki.

Pozdrawiamy i czekamy na propozycje przez tydzień :) .

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowna Redakcjo!

Otrzymałam zadanie od Domku Pod Sosnami do wypełnienia!!

Otóż nasza Depeesia z powodu ogromnych kłopotów z połączeniem,a co za tym idzie z wejściem na Forum w dniu dzisiejszym, prosiła mnie telefonicznie, aby w Jej imieniu podać następujące kandydatury do reprezentowania grona Forumowiczów w czasie tej uroczystości:

Frosch oraz rrmi.

Zdaniem Depeesi te dwie osoby na pewno godnie będą reprezentować nasze grono!!!!!!

Przy okazji, to są również moje kandydatury!!!!!

Tak więc 2 głosy na Frosch i rrmi :D

Pozdrawiam!!!

Brazunia, ja Ci dziękuję, że to napisałaś, bo ja to teraz tylko o tak nieludzkiej porze mogłam się połączyć. :evil:

Retro, bardzo Ci dziękuję za takie wyróżnienie, chociaż na beletrystę Cię nie chciałam, aż skończysz swoje historie! :oops: :D

Ja jeszcze dodam swój głos na trzecią osobę, jeśli można - oczywiście tomek1950. 8)

Pozwolę więc sobie uaktualnić listę:

1. tomek1950 3 głosy

2. dompodsosnami 1 głos

3. Mirek Lewandowski 1 głos

4. frosch 2 głosy

5. rrmi 2 głosy

To mówiłam ja, DPS. :D

Proponuję, aby reprezentowali nas:

Edzia

Tola

Maksiu

Tomek1950

Wydaje mi się, że jako gość honorowy powinien pojawić się też Kodi_Gdynia (za przekonanie wielu niedowiarków, że jak się bardzo chce to...można :) )

Proponuję, aby reprezentowali nas:

Wydaje mi się, że jako gość honorowy powinien pojawić się też Kodi_Gdynia (za przekonanie wielu niedowiarków, że jak się bardzo chce to...można :) )

O tak, absolutnie się zgadzam, Kodi to prawdziwa legenda tego forum,

jak przyjdzie do glosowania to z przyjemnością oddam na niego swój głos

m.

Tylko trzy osoby. Problem miałbym i 33.

Moje typy:

Ponury 63

Kodi Gdynia

Zeljka

A jak można na moderatorów (ja to myślałam, że Oni z urzędu... :roll: )

to ja jeszcze bym chciała na Edzię, Maksia i Ponurego 63. Nikt nie będzie tak reprezentował forum jak Oni.

A jak można na moderatorów (ja to myślałam, że Oni z urzędu... :roll: )

to ja jeszcze bym chciała na Edzię, Maksia i Ponurego 63. Nikt nie będzie tak reprezentował forum jak Oni.