Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zaproszenie na 25-lecie MURATORA

Redakcja

Recommended Posts

tolu pare gatek by sie znalazlo 8) :wink:

jest w czym wybierac

ale , jak wystapisz jak depeesia na ostatniej imprezie .... 8) .....tez bedziesz super wygladac :wink: :wink:

coz.....ladnemu i w niczym ladnie :roll:

:wink: :wink: :lol:

pozycz od ew-ci kapelusz , od izat szpilki , kiecke sliczna widzialam u gabrieli , futerko od..kreta i juz wygladasz jak.....dajana :wink: :p

a moze zelijka udzierga z depeesia jakies ladne wdzianko z resztek welny, ktore pozostaly coponiektorym forumowiczom po budowach :roll: :D

I jak tu nie lubić tej małej z Bytumia :lol:

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tolu pare gatek by sie znalazlo 8) :wink:

jest w czym wybierac

ale , jak wystapisz jak depeesia na ostatniej imprezie .... 8) .....tez bedziesz super wygladac :wink: :wink:

coz.....ladnemu i w niczym ladnie :roll:

:wink: :wink: :lol:

pozycz od ew-ci kapelusz , od izat szpilki , kiecke sliczna widzialam u gabrieli , futerko od..kreta i juz wygladasz jak.....dajana :wink: :p

a moze zelijka udzierga z depeesia jakies ladne wdzianko z resztek welny, ktore pozostaly coponiektorym forumowiczom po budowach :roll: :D

wszystkie osoby wymienione w poście Frosi proszone są o kontakt z tolą i Edzią :wink: to nasze światełko w tunelu

:D

Jako jedyny z Warszawy, wszystkich przyjezdnych forumowiczów serdecznie zapraszam po... :D

Transport zapewniony.

Jak zwykle na spotkaniu...

Zaznaczam, że sauna jest tylko w "komturii". :lol:

Tola, Edzia - Wy się nie martwcie, Majeczka przytargała mi ostatnio całą szafę ubrań, cobym goła nie lataa, jest w czym wybierać! :D 8)

Udziergać chyba też byśmy z Zeljką dały radę, jak trza, to trza. :lol:

Depesia, to ja bym chciała wiesz, takie dziergane, bo to ażur z wentylacją od razu, a gorąco może być :roll:

Braza

grzeczna być nie zamierzam, tylko z wielką kasą wygraną w ruletkę, do domu wrócić 8) :wink:

Chałupę bym w końcu wykończyła i na parapetówę zaprosiła absolutnie wszystkich :lol:

Tola, Edzia - Wy się nie martwcie, Majeczka przytargała mi ostatnio całą szafę ubrań, cobym goła nie lataa, jest w czym wybierać! :D 8)

Udziergać chyba też byśmy z Zeljką dały radę, jak trza, to trza. :lol:

DPS - zapodaj jakieś fotki tych Majkowych kreacji :D

Może z Tola coś wybierzemy? :roll:

pozdrawiam

Edzia

Depesia, to ja bym chciała wiesz, takie dziergane, bo to ażur z wentylacją od razu, a gorąco może być :roll:

Braza

grzeczna być nie zamierzam, tylko z wielką kasą wygraną w ruletkę, do domu wrócić 8) :wink:

Chałupę bym w końcu wykończyła i na parapetówę zaprosiła absolutnie wszystkich :lol:

Tolu, mówisz i masz! Podoba Ci się? Mnie bardzo, zwłaszcza kapelusz - bo to Zeljka go zrobiła. :lol:

http://www.kuradomowa.com/grafika/szydelkowa_sukienka_barbie_2.jpg

Edziu, proszę bardzo, do koloru, do wyboru! A teraz jeszcze mam taki wielki stos ciuchów od Toli, policjant na monster trucku przywiózł! :D 8)

Tylko zajedź do mnie, jest w czym wybierać! :D

http://www.portretkobiety.pl/upload/photos/Moda_Ubrania.jpg

Prosto od Majki! :p

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Szykuję własnie aparat.

Dzięki za życzenia. Maksiu już w Warszawie.