Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia Bog-Fran

ramir

Recommended Posts

Witam Wszystkich, mam pytanie czy ktoś posiada może kuchnie firmy Bog-Fran?

Zastanawiamy się z żoną nad kupnem kuchni serii Bon Appetit-fronty miedziano srebrne, taki jak na tej stronie:

http://www.bogfran.eu/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=1&SystemId=73&AranzacjeId=287[/img]

Nie jesteśmy pewni co do jakości mebli tej firmy, jak również chcielibyśmy usłyszeć tzn. przeczytać Waszą opinie odnośnie tego kompletu i koloru (troszeczke dziwny?...), a także sugestii jakie kolory ścian mogłyby pasować do tego kompletu. Planujemy użyć paneli zebrano.

nie wiem jak kuchenne ,ale ja kupilem trzy lata temu meble do pokoi dziecinnych.

Po dwoch latach zaoblenia na frontach (okleina) poodklejaly sie, fronty od szuflad w biurkach i szafkach zaczely odpadac po pol roku do dzis wszystkie byly juz powtornie przyklejane - pomimo ,ze byly na kolkach.

Szuflady na rolkach pod klawiature przykrecone dwoma srubkami - otwory wczesniej byly zrobione pod te sruby , wogole nie trzymaja .Trzeba bylo wymienic na zwykle wkrety w innych miejscach wkrecic.

Nie polecam

A gdy kupowalem to bardzo mi sie podobaly -nie byly wcale tanie

ale co drogie nie zawsze dobre

• 2 weeks później...

Tez mi sie podobaly te mebelki widzialam je na allegro i nie wyobrażałam sobie innych - i jak przyszlo do zamawiania kuchni to mój gust sie zmienil!! Widzialam je na zywo - tandecko zlożone -kolor fatalny do niczego nie pasujacy! Sczerze to w tej samej cenie sa BRW - wygladaja sto razy lepiej !

Ja sama pokusilam sie na mebelki z IKEA Faktum Abstrakt - jestem przed zlożeniem, ale juz sie nie moge doczekac efektu koncowego!

Tez mi sie podobaly te mebelki widzialam je na allegro i nie wyobrażałam sobie innych - i jak przyszlo do zamawiania kuchni to mój gust sie zmienil!! Widzialam je na zywo - tandecko zlożone -kolor fatalny do niczego nie pasujacy! Sczerze to w tej samej cenie sa BRW - wygladaja sto razy lepiej !

Ja sama pokusilam sie na mebelki z IKEA Faktum Abstrakt - jestem przed zlożeniem, ale juz sie nie moge doczekac efektu koncowego!

Tandecko złozone bo w sklepie przeciez nie przyłożą się do tego, a po drugie niestety jeśli chce się kuchnię solidną to trzeba poszukać z większą kwotę.

A jaki kolor niby zły ten miedziano srebrny? hmm bo kto przyjdzie do moich rodziców to strasznie zachwala tą kuchnię.

• 2 months później...
  • 3 years później...