ramir 07.12.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Witam Wszystkich, mam pytanie czy ktoś posiada może kuchnie firmy Bog-Fran?Zastanawiamy się z żoną nad kupnem kuchni serii Bon Appetit-fronty miedziano srebrne, taki jak na tej stronie:http://www.bogfran.eu/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=1&SystemId=73&AranzacjeId=287[/img]Nie jesteśmy pewni co do jakości mebli tej firmy, jak również chcielibyśmy usłyszeć tzn. przeczytać Waszą opinie odnośnie tego kompletu i koloru (troszeczke dziwny?...), a także sugestii jakie kolory ścian mogłyby pasować do tego kompletu. Planujemy użyć paneli zebrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 10.12.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja będę kupować do mojego domku te mebelki, własnie ten kolor, widziałam je na żywo, sa fajne, nawet chyba moja mama te same sobie chce kupić do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramir 11.12.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A jaki kolor ścian (również podłóg)najbardziej do nich może pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 12.12.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Na moje oko to są meble Black Red White, więc poczytaj o niech w innym wątku, bo jest o nich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramir 18.12.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To nie są meble firmy Black Red White. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 22.12.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 nie wiem jak kuchenne ,ale ja kupilem trzy lata temu meble do pokoi dziecinnych.Po dwoch latach zaoblenia na frontach (okleina) poodklejaly sie, fronty od szuflad w biurkach i szafkach zaczely odpadac po pol roku do dzis wszystkie byly juz powtornie przyklejane - pomimo ,ze byly na kolkach.Szuflady na rolkach pod klawiature przykrecone dwoma srubkami - otwory wczesniej byly zrobione pod te sruby , wogole nie trzymaja .Trzeba bylo wymienic na zwykle wkrety w innych miejscach wkrecic.Nie polecamA gdy kupowalem to bardzo mi sie podobaly -nie byly wcale tanieale co drogie nie zawsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No i stanęło na tym że rodzice sobie kupili te miedziano-srebrne, są bardzo fajne, stabilne i nic tam nie może się raczej odkleić Ja będę miała też z tej firmy, ale fronty "dąb szczotkowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 03.01.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Tez mi sie podobaly te mebelki widzialam je na allegro i nie wyobrażałam sobie innych - i jak przyszlo do zamawiania kuchni to mój gust sie zmienil!! Widzialam je na zywo - tandecko zlożone -kolor fatalny do niczego nie pasujacy! Sczerze to w tej samej cenie sa BRW - wygladaja sto razy lepiej !Ja sama pokusilam sie na mebelki z IKEA Faktum Abstrakt - jestem przed zlożeniem, ale juz sie nie moge doczekac efektu koncowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 09.01.2008 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Tez mi sie podobaly te mebelki widzialam je na allegro i nie wyobrażałam sobie innych - i jak przyszlo do zamawiania kuchni to mój gust sie zmienil!! Widzialam je na zywo - tandecko zlożone -kolor fatalny do niczego nie pasujacy! Sczerze to w tej samej cenie sa BRW - wygladaja sto razy lepiej ! Ja sama pokusilam sie na mebelki z IKEA Faktum Abstrakt - jestem przed zlożeniem, ale juz sie nie moge doczekac efektu koncowego! Tandecko złozone bo w sklepie przeciez nie przyłożą się do tego, a po drugie niestety jeśli chce się kuchnię solidną to trzeba poszukać z większą kwotę. A jaki kolor niby zły ten miedziano srebrny? hmm bo kto przyjdzie do moich rodziców to strasznie zachwala tą kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 20.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Widziałem na kawałku płyty ten miedziany i wyglądał ok,widziałem też kuchnie tej firmy i niestety też złożona tandetnie - mam nadzieję że to wina tego który je składał a nie mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianap 20.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Dziwny ten kolor - taki jakby szafki byly metalowe Moze to wina tez oswietlenia gdzie je widzialam, byly w sklepie ala bunkier Tez na nie chorowalam... o gustach sie nei rozmawia, jakby mi sie spodobaly to bym je napewo wziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 27.06.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 podbijam temat.kto ma kuchnie bog-fran i co moze o niej powiedziec?cena nie wskazuje na wysoka jakosc aczkolwiek chcialabym sie milo zaskoczyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts