queene 12.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 cze pisałes w dzienniku ze fundamenty i piwnica kosztowaly cie 43 tysiące, mozesz na priv +- napisać dokładniejsza kalkulacje ? zalezy mi żeby dom jak najbardziej posadzic w ziemi bo bede miec parterówke i nie chce wysoko aha....a kierowcy z firmy akwedukt są po....ni - mieszkałam chwile z nimi we wspólnej kamienicy i jak przyjeżdzali to patrzyłam czy auto mam całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 23.09.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam, widzę że cały Rybnik się zebrał wokół Twojej budowy. Ja też z Rybnika:) a mam pytanie o studnię zdecydowaliście się na nią? wykopana już? macie jakiegoś dobrego wykonawcę i na początek może różdżkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 24.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witam witam , tak sobie patrzę na Twój kosztorys SSZ to całkiem ładnie. Wklej proszę dla porównania cały kosztorys. Pisałam ,że planuję 100tyś na SSZ ale zaszalałam u mnie jest już 165 tys i wciąż rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 10.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dawno nie byłam na Twoim wątku i jestem w szoku jak daleko roboty poszły do przodu. Gratulacje!!! A i my się w końcu wzięłiśmy za papierologię Adrian projekt robiłą Ci ciotka i wzięła tylko 2600? A ile m2 macie powierzchni użytkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 11.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pytam, bo nam architekt powiedział, ze bierze 25-30 za m2. No to teraz by się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 wow wow wow jak ładnie i okienka już są (u mnie dopiero we wtorek) Ale widzę ,że Twój domek to tak jak mój prawie jak wieżowiec hahahah Pochwal się ostatecznymi kosztami, pewnie wydałeś mniej Rzeczywiście masz mniejszy dach no i brak okien dachowych to Ci daje przewagę finansową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 18.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 O, Adiqq ale daleko już jesteście a kosztowo mnie powaliłeś - rewelacja. My za wami daleko (( Cały czas śledzę ten wątek ale ja jakoś nie umiem przechodzic do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 30.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam po przerwie Wspomniałeś o transzy , ja już mam ten horror za sobą tzn wiem na czym stoję -nie wypłacili nam ostatniej transzy mamy niedoszacowanie kosztorysu. Dlatego daliśmy ogłoszenia do wszystkich biur nieruchomości i czekamy aż ktoś kupi nasze mieszkanie... U nas weszli już tynkarze i robią jak narazie za darmo bo mają zastój i wolą coś robić a na kasę poczekają Weszli przed hydraulikiem ale obiecali,że przyjda jeszcze po hydrauliku zrobić poprawki. Teraz tylko się modlić o sprzedaż mieszkania, no w ostateczności możemy zrobic jeszcze spory debecik na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr270977 03.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A tak z ciekawości ile macie tego niedoszacowania kosztorysu ? Wszyscy się rozpisują dookoła że rok 2009 do budowania jest najlepszy, najtańsze materiały i robocizna też spadła...odczuliście to jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krycha30 13.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jesteśmy z mężem w trakcie załatwiania formalności z budową. Chcemy w przyszłym roku postawić stan surowy ostwarty, niestety nie mamy ekipy do budowy. Może mógłyś podać namiar na os. stawiające Twój dom?A może ktoś ma namiar na jakąś solidną firmę z okolic Katowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 02.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Mogę się dowiedzieć w jakim celu instalujecie rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 05.11.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cześć , bywasz jeszcze na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts