Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uwaga jest promocja na porotherm 30

AGA ZALESIE

Recommended Posts

W ramach działań z budowlanką, dzisiaj rozmawiałem z szefem hurtowni BUD-MAX okolice EC Żerań. Porotherm kl. 10 z dostawą i rozładunkiem 2,10, max 220 kl. 10 1,45 z transportem i rozładunkiem, ceny brutto. Są ogłoszenia w dzisiejszej Wyborczej - "Dom".

Wiennenberger bez transportu daje odpowiednio 1,99 i 1,39.

Jakby co, poszperam to znajdę telefon i podam na priv.

Miałem wręku tego taniego maxa tylko 1,39 pikny , równy a jaki kolor ., przestawiłem go czery razy jak to na budowie ,cegła na cegłę i co r o z s y p a ł się w rękach na trzy częsci .Sprzedawca podziękował mi bo nie wiedział czym chandluje .Będę budował z naszego Maxa mimo że droższy Pozdrawiam Włodek W.

:-? :-? :-?

A propos podatków z tego co ogólnie wiadomo to firmy które weszły na nasz rynek wykupując nasze firmy za grosze ok.10 do20%wartości, są zwolnione z podatku i Mają chyba 10 lat karencji bez podatku , potem sprzedają firmę i następny ma karencję podatkową10 lat i biznes się kręci , ponieważ mają "straty"i "straszne "koszty.PodatkiPlaci Kowalski bo zarabia.

Bzdura, moi drodzy "eksperci podatkowi". Już dawno skończyly się w naszym kraju ulgi podatkowe dla inwestorów zagranicznych. A szkoda.

Czesi starają się przyciągnąć inwestorów ulgami podatkowymi, Słowacy obniżają podatki, a u nas co? Ciągle nowe interpretacje prawa podatkowego i naloty inspektorów na firmy, szczególnie zagraniczne. I dlatego, poza niektórymi desperatami, nikt nie chce u nas inwestować i mamy taki syf jaki mamy.

Ale za to ten syf jest nasz, Polski!