Gregorio_C 07.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 KOWALSTWO - bramy, ogrodzenia, kraty, balustrady wewnętrzne i zewnętrzne, meble, galanteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 08.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 zaglądnołem na stronę w stopce widzę że narazie to wszystko w powijakach i jest to Twój 1 post na forum, jezeli masz jakieś zdjęcia balustrad do wnętrz domu poproszę o zdjęcia. Mam również pytanie czy prace wykonujesz również poza miejscem zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 09.12.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zgodnie z naszą rozmową telefoniczną przesłałem Panu mailem zdjęcia projektów balustrad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 12.12.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 13.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Poprosiłbym też te zdjęcia jeśli można.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 14.12.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zgodnie z prośbą przesłałem Panu prywatną wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 19.12.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 23.12.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 02.01.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 29.01.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Zapraszam na stronę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 07.04.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Projektuję i wykonuję: bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, meble kute, oświetlenie i inne wyroby kowalstwa artystycznego. Zawsze chętnie realizuję pomysły klientów. Mogę wykonać projekt na zamówienie na podstawie opisu, zdjęcia bądź własnej koncepcji. Posiadam również dużą ilość gotowych wzorów do wyboru. Osobom poszukującym unikalnych elementów wystroju wnętrz proponuję przedmioty nowoczesne w formie wykonane tradycyjnymi metodami kowalskimi. Proste kształty dzięki zastosowaniu przekuć, czopów, łączeń na nity czy też opasek zaciskanych na gorąco przykuwają wzrok i zyskują ekskluzywny wygląd. Oferuję produkty zróżnicowane stylistycznie: od nowoczesnych po tradycyjne. Zapraszam do zapoznania się z ofertą kuźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 16.04.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Projektuję i wykonuję: bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, meble kute, oświetlenie i inne wyroby kowalstwa artystycznego. Zawsze chętnie realizuję pomysły klientów. Mogę wykonać projekt na zamówienie na podstawie opisu, zdjęcia bądź własnej koncepcji. Posiadam również dużą ilość gotowych wzorów do wyboru. Osobom poszukującym unikalnych elementów wystroju wnętrz proponuję przedmioty nowoczesne w formie wykonane tradycyjnymi metodami kowalskimi. Proste kształty dzięki zastosowaniu przekuć, czopów, łączeń na nity czy też opasek zaciskanych na gorąco przykuwają wzrok i zyskują ekskluzywny wygląd. Oferuję produkty zróżnicowane stylistycznie: od nowoczesnych po tradycyjne. Zapraszam do zapoznania się z ofertą kuźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 16.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Projektuję i wykonuję: bramy, ogrodzenia, balustrady, kraty, meble kute, oświetlenie i inne wyroby kowalstwa artystycznego. Zawsze chętnie realizuję pomysły klientów. Mogę wykonać projekt na zamówienie na podstawie opisu, zdjęcia bądź własnej koncepcji. Posiadam również dużą ilość gotowych wzorów do wyboru. Osobom poszukującym unikalnych elementów wystroju wnętrz proponuję przedmioty nowoczesne w formie wykonane tradycyjnymi metodami kowalskimi. Proste kształty dzięki zastosowaniu przekuć, czopów, łączeń na nity czy też opasek zaciskanych na gorąco przykuwają wzrok i zyskują ekskluzywny wygląd. Oferuję produkty zróżnicowane stylistycznie: od nowoczesnych po tradycyjne. Zapraszam do zapoznania się z ofertą kuźni. Witam mnie interesuje wykonanie balustrady na balkonie , można jakieś zdjęcia takowych? Może jakieś ceny pan poda na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorio_C 17.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Na priva przesłałem odpowiedź i zdjęcia Pozdrawiamhttp://www.ciechomski.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts