prezi 08.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 czesc podłog 2 wartswy a czesc jedna warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mushasi 10.12.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A po Polsku można ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beano2 12.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 1 zł./ m2 - ale przy wykonywaniu wylewki mixokretem - cena z czerwca 2007 Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 14.12.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Obecnie ok 2 zł/m2,ale tak raczej mało dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 14.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 ...ułożyliśmy sami ...samego parteru 300m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 15.12.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ...ułożyliśmy sami ...samego parteru 300m2... My też Właśnie dlatego, że widziałem jak u kumpla ułożyli (po 2 zł/m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 16.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 A jak ułożyli ??? Szukam pocieszenia bo sam układałem i ciągle mi się wydaje że coś mogłem zrobić nie tak ale wydaje się że za 2 zł ( taką miałem cenę) to chyba się nie przykładają specjalnie do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 16.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 A jak ułożyli ??? Szukam pocieszenia bo sam układałem i ciągle mi się wydaje że coś mogłem zrobić nie tak ale wydaje się że za 2 zł ( taką miałem cenę) to chyba się nie przykładają specjalnie do tego. Niedokładnie, więcej łamali niż docinali. Tam gdzie szły rury po podłodze, kładli styro, nogą "buch" i tyle. Potem druga warstwa pękała, jak się po niej chodziło. Takie dziury pozostawały. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 19.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A jak ułożyli ??? Szukam pocieszenia bo sam układałem i ciągle mi się wydaje że coś mogłem zrobić nie tak ale wydaje się że za 2 zł ( taką miałem cenę) to chyba się nie przykładają specjalnie do tego. Ja też układałem sam izolacje: papa, folia, styro, folia Tam gdzie są rurki poukładane wycinałem styro - jest troche roboty jednak ludzie, ktorzy robili potem wylewki powiedzieli, ze oni tak nie robią. Nie pierdzielą sie z tym i po prostu ukladają styro. Wiec prawdopodobnie jest dużo "mostków". Ja wolałem to wszystko zrobić sam Wiem, jak zrobiłem (prawdopodobnie OK), a jak coś spieprzyłem - to sam spieprzyłem Jednak wiem, że zropiłem to lepiej (czyt. dokładniej) niż ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts