SAVAGE7 13.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 kiedyś miałem głuche telefony. na policji musiałbym skłamać że mi grożono. wtedy ruszyliby temat. inaczej nie chcieli. na szczęście mu się znudziło, ale twardy był. kiedyś chciałem zobaczyć jak długo wytrzyma w tej ciszy. czekałem 40 min. i się rozłączyłem bo mi bateria zaczęła siadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 13.12.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Coraz wiecej telefonów ma tzw. czarna liste.Wpisujesz do niej numer delikwenta i tel. automatycznie odrzuca takie polaczenia i smsy.Bardzo przydatna funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 14.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja bym zrobil tak... Skoro to facet hetero to umieściłbym ogłoszenia z tym numerem telefonu na stronach gejowskich... A co Ci szkodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 sprawa wygląda tak, że wczoraj po jakichś świńskich sms'ach napisałam mu, że pójdę z tym na policję ....i jest cisza (na razie) niby powinnam się cieszyć....ale często zastanawiam się kto to jest.... denerwuje mnie , że ten s.... ma radochę że mnie wkurza i ujdzie mu to bezkarnie podczas kiedy ja się denerwuję , mam jakieś schizy (kiedy wchodzi jakiś klient do biura to myśle czy to on), denerwuje mnie myśl że wkroczył na mój prywatny teren i pozostanie bezkarny ... po prostu chciałabym wiedzieć kim jest i dać mu nauczkę czuję dyskomfort na myśl, że ten gnojek może codziennie jest u mnie w biurze i w myślach się nabija.... a ja nic nie mogę na to poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja bym zrobil tak... Skoro to facet hetero to umieściłbym ogłoszenia z tym numerem telefonu na stronach gejowskich... A co Ci szkodzi:) I poznasz zemsty słodki smak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 14.12.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 I poznasz zemsty słodki smak... nawet jeśli przestanie teraz dzwonić, to nadal bedziesz w niepewności przez jakis czas - mówię Ci, wywiń mu numer, albo my mu życ nie damy, albo dawaj ogłoszenie na "ciekawych" stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Kilkunastu forumowiczów (jakoś nie mogę się przekonać do podobno prawidłowego określenia - forowiczów) ma numer mojej komórki. Dwa razy umiesciłem na forum numer swojej komórki ( do znalezienia w necie tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać) i żadnych nieprzyjemnych telefonów. Tylko miłe. Może jestem szczęśliwcem, że mam tylko przyjaciół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 No widzisz....bo Ciebie, Tomku lubią wszyscy najwidoczniej . Mnie widocznie nie, bo w pracy jestem straszna zołza .... żartowałam . Macie ten numer ( 664623243)... róbcie z nim co chcecie .... fajnie by było żeby może ktoś inteligentnie wyciągnął od niego kim jest...ale jak mówię: próbowałam i nie udało mi się...ani mojemu mężowi. I absolutnie nie mówcie od kogo macie ten numer . Prosze o wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 14.12.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 w moim telefonie mam taką opcje, że mogę zablokować niechciany nr. może i w Twoim też da się to ustawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.12.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Smoczyco, właśnie się Tobie nagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 14.12.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja bym zrobil tak... Skoro to facet hetero to umieściłbym ogłoszenia z tym numerem telefonu na stronach gejowskich... A co Ci szkodzi:) I poznasz zemsty słodki smak... Proponujesz lepiej nadstawić drugi policzek....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 No widzisz....bo Ciebie, Tomku lubią wszyscy najwidoczniej . Mnie widocznie nie, bo w pracy jestem straszna zołza .... żartowałam . Macie ten numer ( 664623243)... róbcie z nim co chcecie .... fajnie by było żeby może ktoś inteligentnie wyciągnął od niego kim jest...ale jak mówię: próbowałam i nie udało mi się...ani mojemu mężowi. I absolutnie nie mówcie od kogo macie ten numer . Prosze o wrażenia ale jestes ....... nie musialas dawac mojego numeru na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 jasssne .... to na pewno nie Ty bo nie wiesz jak się nazywa firma w której pracuję ... wielu ludzi do mnie przychodzi ale jakbyś kogoś zapytała jak się firma nazywa- to ciężko by im było sobie przypomnieć ....a ten dupek wiedział jak się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja bym zrobil tak... Skoro to facet hetero to umieściłbym ogłoszenia z tym numerem telefonu na stronach gejowskich... A co Ci szkodzi:) I poznasz zemsty słodki smak... Proponujesz lepiej nadstawić drugi policzek....? Skąd?! Przecie mówię - zemsty słodki smak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 14.12.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Aaaa... zrozumiałem, że chodzi o zemstę ze strony tego Romeo:) Daggulka, skoro podejrzewasz że to któryś z Twoich klientów, to rozpocznij w trakcie odwiedzin panów dyskretne wykręcanie tego numeru. A nóż telefon komuś w kieszeni zadzwoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 udało się komuś wydębić imię i nazwisko od drania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wyłączył telefon. Chyba za dużo osób do niego dzwoniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 barrrdzo dobrze , ma nauczkę...gamoń mysli, że tak bezkarnie będzie ludzi nękał ...to się przeliczył dzięki ludziska za dobre serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 teraz dzwon do wszystkich swoich klientow niewazne w jakim celu , moze byc z zyczeniami swiatecznymi i sprawdz , kto nie odbiera telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 no coś Ty... do 800 ludzi bankrutacja totalna co prawda mogę ze służbówki ...hm...mimo wszystko nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts