Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

głuche telefony i głupie sms'y...jak dowiedzieć się od kogo?

daggulka

Recommended Posts

kiedyś miałem głuche telefony. na policji musiałbym skłamać że mi grożono. wtedy ruszyliby temat. inaczej nie chcieli. na szczęście mu się znudziło, ale twardy był. kiedyś chciałem zobaczyć jak długo wytrzyma w tej ciszy. czekałem 40 min. i się rozłączyłem bo mi bateria zaczęła siadać.

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sprawa wygląda tak, że wczoraj po jakichś świńskich sms'ach napisałam mu, że pójdę z tym na policję ....i jest cisza (na razie) :roll:

niby powinnam się cieszyć....ale :roll:

często zastanawiam się kto to jest....

denerwuje mnie , że ten s.... ma radochę że mnie wkurza i ujdzie mu to bezkarnie podczas kiedy ja się denerwuję , mam jakieś schizy (kiedy wchodzi jakiś klient do biura to myśle czy to on), denerwuje mnie myśl że wkroczył na mój prywatny teren i pozostanie bezkarny ... po prostu chciałabym wiedzieć kim jest i dać mu nauczkę :evil:

czuję dyskomfort na myśl, że ten gnojek może codziennie jest u mnie w biurze i w myślach się nabija.... a ja nic nie mogę na to poradzić :x

Kilkunastu forumowiczów (jakoś nie mogę się przekonać do podobno prawidłowego określenia - forowiczów) ma numer mojej komórki. Dwa razy umiesciłem na forum numer swojej komórki ( do znalezienia w necie :D tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać) i żadnych nieprzyjemnych telefonów. Tylko miłe. Może jestem szczęśliwcem, że mam tylko przyjaciół? :D :D :D

No widzisz....bo Ciebie, Tomku lubią wszyscy najwidoczniej :D .

Mnie widocznie nie, bo w pracy jestem straszna zołza :lol: :wink: .... żartowałam :wink: .

Macie ten numer ( 664623243)... róbcie z nim co chcecie :lol: .... fajnie by było żeby może ktoś inteligentnie wyciągnął od niego kim jest...ale jak mówię: próbowałam i nie udało mi się...ani mojemu mężowi.

I absolutnie nie mówcie od kogo macie ten numer :roll: .

Prosze o wrażenia :lol:

No widzisz....bo Ciebie, Tomku lubią wszyscy najwidoczniej :D .

Mnie widocznie nie, bo w pracy jestem straszna zołza :lol: :wink: .... żartowałam :wink: .

Macie ten numer ( 664623243)... róbcie z nim co chcecie :lol: .... fajnie by było żeby może ktoś inteligentnie wyciągnął od niego kim jest...ale jak mówię: próbowałam i nie udało mi się...ani mojemu mężowi.

I absolutnie nie mówcie od kogo macie ten numer :roll: .

Prosze o wrażenia :lol:

ale jestes ....... :roll: :evil:

nie musialas dawac mojego numeru na forum :( :roll:

jasssne :D .... to na pewno nie Ty bo nie wiesz jak się nazywa firma w której pracuję :lol: ... wielu ludzi do mnie przychodzi ale jakbyś kogoś zapytała jak się firma nazywa- to ciężko by im było sobie przypomnieć :roll: :D ....a ten dupek wiedział jak się nazywa :evil:

Ja bym zrobil tak... Skoro to facet hetero to umieściłbym ogłoszenia z tym numerem telefonu na stronach gejowskich... :wink:

A co Ci szkodzi:)

I poznasz zemsty słodki smak... :lol: 8)

Proponujesz lepiej nadstawić drugi policzek....?:)

Skąd?! :o Przecie mówię - zemsty słodki smak... :D