Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

głuche telefony i głupie sms'y...jak dowiedzieć się od kogo?

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

technicznie niewykonalne :lol:

Ciekawi mnie jak się skończy ta twoja męczarnia.

Ja też kiedyś miałem gościa co dawał sygnały do mnie i do żony, już miałem tego dość i zrobiłem ukrycie numeru ze mojego telefonu i też dawałem mu sygnały nawet w nocy jak się przebudziłem :D , żeby wiedział jak to jest wkurzające. Miesiąc czasu go męczylem, jest już dwa lata i cisza :D :D :D

• 2 years później...

Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to.

Jezeli w jaki kolwiek sposób mozecie pomóc będę wdzięczny nr 722 169 177

Cssssiiiiiiiiiii.......... nie krzycz tak! ;) Trochę cierpliwości, na pewno ktoś odpowie i coś podpowie, już podrzuciłeś wątek.. ;)

A może najszybszym rozwiązaniem byłaby zmiana karty i n-ru tel.? Wiem, że to nie zawsze jest takie proste, ale może warto o tym pomyśleć..

A`propos... Ten podany numer jest twój, czy tamtego gościa? Bo to niezbyt dobre tak szastać nim na lewo i prawo.. Może stąd kłopoty..

Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to.

Wiesz co, a to nie jest jakiś mocno płatny nr telefonu?

Bo są takie "firmy", które prowokują ludzi w ten sposób do wysłania im sms-a (jako odpowiedzi, np. wal się :lol: ), a potem okazuje się, że ten sms kosztował 25 zł.

I oni potrafią tak długo pisać, gdzieś ktos na forum przytaczał artykuł o tym, chyba Retro. Żony wariują i się zakochują, chcą mężów opuszczać, bo tak im potrafią w głowach te sms-y zamącać. :o

I to na niewidziane, tylko z tych esów... :evil:

Uważaj więc, nie odpowiadaj czasem na żadne wiadomości, bo może to słono kosztować. :roll:

ciekawostka :-?

pilnie poszukuję do zdjęć panów i panie dobre pieniądze

Data dodania 06/01/2010

Adres Poznań

Mam do zaoferowania atrakcyjną pracę na zlecenie potrzebne nam są kobiety od 18 do 55roku i panowie od 18 do 56 roku robimy katalog, który zrobi furrorę więc zapraszam płacę za zdjęcia dużotel 722169177

>> http://poznan.gumtree.pl/c-Praca-praca-dorywcza-pilnie-poszukuje-do-zdjec-panow-i-panie-dobre-pieniadze-W0QQAdIdZ178197209

numer jest w sieci Plus GSM

jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam

http://www.trackapartner.com/

No, "ciekawa" stronka :evil:

Ja dostaję takie smsy : cytat : Ajdjp.djhwjatannjjwpdggp

inny : Gag.djpa.jgdgj.agi.dgjpkrd,p

Że też komuś chce się takie coś pisać. Wkurza mnie bo to już kilka miesięcy.

Czasami 4 jeden po drugim. Jak dzwoniłem (kupiłem kartę za 5 zł ) pod numer skąd przychodzą to odzywa się poczta głosowa.

ciekawostka :-?

pilnie poszukuję do zdjęć panów i panie dobre pieniądze

Data dodania 06/01/2010

Adres Poznań

Mam do zaoferowania atrakcyjną pracę na zlecenie potrzebne nam są kobiety od 18 do 55roku i panowie od 18 do 56 roku robimy katalog, który zrobi furrorę więc zapraszam płacę za zdjęcia dużotel 722169177

>> http://poznan.gumtree.pl/c-Praca-praca-dorywcza-pilnie-poszukuje-do-zdjec-panow-i-panie-dobre-pieniadze-W0QQAdIdZ178197209

numer jest w sieci Plus GSM

jaaaaapierniczeeee ... ale jazda :o :o :o :lol:

p.s. łapię się w przedziale wiekowym .... może by tak zadzwonić? :oops: :lol: :lol: :lol:

jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam

http://www.trackapartner.com/

:lol: :lol: :lol:

Sprawdziłam sobie swój numer i niestety źle namierzyło :wink: :lol:

Miałam kiedyś sytuację, że na domową sekretarkę nagrywała się jakaś kobieta z dziwnymi tekstami. Mąż rozpoznał swoją klientkę. Nadużywała środków wyskokowych i zawsze po nadużyciu sie nagrywała. Pewnie nie tylko nam. Chyba jej zwrócił uwagę, bo przestała. :-?

Do mnie też kiedyś dzwoniła jakaś kobieta, że niby spotykam sie z jej mężem (z Gdańska :-? ). Nawet gdyby to był Hugh Grant, to by mi sie nie chciało tyle kilometrów jeździć. :D Dopiero jak zagroziłam, że zgłoszę na policję, przestała. Potem przysłała smsa, że źle spisała numer (o jedną cyfrę się pomyliła) i przeprosiła.

Mi spodobała się porada Listka o bramce internetowej. J tak zrobię. Zobaczymy czy gość zrozumie.

Moją przyjaciółkę dręczył kiedyś jakiś delikwent, sms'y, głuche telefony. Wysłałyśmy mu przez bramkę sms'ową "Pana Tadeusza" i "Potop". Z dedykacją :D Chyba się mocno zaczytał, bo się odczepił.

Mi spodobała się porada Listka o bramce internetowej. J tak zrobię. Zobaczymy czy gość zrozumie.

Moją przyjaciółkę dręczył kiedyś jakiś delikwent, sms'y, głuche telefony. Wysłałyśmy mu przez bramkę sms'ową "Pana Tadeusza" i "Potop". Z dedykacją :D Chyba się mocno zaczytał, bo się odczepił.

:D świetny pomysł.