frosch 15.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 no coś Ty... do 800 ludzi bankrutacja totalna wysylaj tylko sygnaly jak ktorys zadzwoni , powiedz , ze sie pomylilas i tak lipa....przeciez nie wiesz co to za klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 technicznie niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 15.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 technicznie niewykonalne Ciekawi mnie jak się skończy ta twoja męczarnia. Ja też kiedyś miałem gościa co dawał sygnały do mnie i do żony, już miałem tego dość i zrobiłem ukrycie numeru ze mojego telefonu i też dawałem mu sygnały nawet w nocy jak się przebudziłem , żeby wiedział jak to jest wkurzające. Miesiąc czasu go męczylem, jest już dwa lata i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 cisza ... nie dzwoni ... nie pisze .... Leszko - może to już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemini922 06.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to.Jezeli w jaki kolwiek sposób mozecie pomóc będę wdzięczny nr 722 169 177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemini922 06.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dopiero zobaczyłem , że wy to pisaliście 2007 roku pomocy może ktoś mnie usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 06.01.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Cssssiiiiiiiiiii.......... nie krzycz tak! Trochę cierpliwości, na pewno ktoś odpowie i coś podpowie, już podrzuciłeś wątek.. A może najszybszym rozwiązaniem byłaby zmiana karty i n-ru tel.? Wiem, że to nie zawsze jest takie proste, ale może warto o tym pomyśleć.. A`propos... Ten podany numer jest twój, czy tamtego gościa? Bo to niezbyt dobre tak szastać nim na lewo i prawo.. Może stąd kłopoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A co się będziesz szczypał . Wrzuć numer na czat dla .....tu wpisz... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to. Jezeli w jaki kolwiek sposób mozecie pomóc będę wdzięczny nr 722 169 177 Wiesz co, a to nie jest jakiś mocno płatny nr telefonu? Bo są takie "firmy", które prowokują ludzi w ten sposób do wysłania im sms-a (jako odpowiedzi, np. wal się ), a potem okazuje się, że ten sms kosztował 25 zł. I oni potrafią tak długo pisać, gdzieś ktos na forum przytaczał artykuł o tym, chyba Retro. Żony wariują i się zakochują, chcą mężów opuszczać, bo tak im potrafią w głowach te sms-y zamącać. I to na niewidziane, tylko z tych esów... Uważaj więc, nie odpowiadaj czasem na żadne wiadomości, bo może to słono kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to. Jezeli w jaki kolwiek sposób mozecie pomóc będę wdzięczny nr 722 169 177 ciekawostka pilnie poszukuję do zdjęć panów i panie dobre pieniądze Data dodania 06/01/2010 Adres Poznań Mam do zaoferowania atrakcyjną pracę na zlecenie potrzebne nam są kobiety od 18 do 55roku i panowie od 18 do 56 roku robimy katalog, który zrobi furrorę więc zapraszam płacę za zdjęcia dużotel 722169177 >> http://poznan.gumtree.pl/c-Praca-praca-dorywcza-pilnie-poszukuje-do-zdjec-panow-i-panie-dobre-pieniadze-W0QQAdIdZ178197209 numer jest w sieci Plus GSM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 06.01.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 gemini22 to Ty chyba bardzo ładny jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 07.01.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 07.01.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ No, "ciekawa" stronka Ja dostaję takie smsy : cytat : Ajdjp.djhwjatannjjwpdggp inny : Gag.djpa.jgdgj.agi.dgjpkrd,p Że też komuś chce się takie coś pisać. Wkurza mnie bo to już kilka miesięcy. Czasami 4 jeden po drugim. Jak dzwoniłem (kupiłem kartę za 5 zł ) pod numer skąd przychodzą to odzywa się poczta głosowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Własnie szukam pomocy w takiej samej sprawie a mianowicie ktoś z nie znanego mi nr tel pisze sms-y i to nie fajne np daj swoją fotkę, umówmy się i tak dalej. Groziłem, że dam na policję i przez tydzień była cisza i nagle znowu juz mam dość mam zonę dzieci i nieznam tego nr męczy mnie juz to. Jezeli w jaki kolwiek sposób mozecie pomóc będę wdzięczny nr 722 169 177 ciekawostka pilnie poszukuję do zdjęć panów i panie dobre pieniądze Data dodania 06/01/2010 Adres Poznań Mam do zaoferowania atrakcyjną pracę na zlecenie potrzebne nam są kobiety od 18 do 55roku i panowie od 18 do 56 roku robimy katalog, który zrobi furrorę więc zapraszam płacę za zdjęcia dużotel 722169177 >> http://poznan.gumtree.pl/c-Praca-praca-dorywcza-pilnie-poszukuje-do-zdjec-panow-i-panie-dobre-pieniadze-W0QQAdIdZ178197209 numer jest w sieci Plus GSM jaaaaapierniczeeee ... ale jazda p.s. łapię się w przedziale wiekowym .... może by tak zadzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 07.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 I pomyśleć, że kiedyś wystarczyło w anonsach dać ogłoszenie w stylu.Golf III, r.prod 2003, lekko podrapany tylny zderzak, zarejestrowany cena 2500zł. i nr tel denerwującego delikwenta. Zazwyczaj po drugim ogłoszeniu gość wymiękał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.01.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 są fajne sposoby .... u mnie sie uspokoiło jak podałam numer tu na forum ... musiał mieć delikwent wiele propozycji bo z miejsca ustał proceder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ Sprawdziłam sobie swój numer i niestety źle namierzyło Miałam kiedyś sytuację, że na domową sekretarkę nagrywała się jakaś kobieta z dziwnymi tekstami. Mąż rozpoznał swoją klientkę. Nadużywała środków wyskokowych i zawsze po nadużyciu sie nagrywała. Pewnie nie tylko nam. Chyba jej zwrócił uwagę, bo przestała. Do mnie też kiedyś dzwoniła jakaś kobieta, że niby spotykam sie z jej mężem (z Gdańska ). Nawet gdyby to był Hugh Grant, to by mi sie nie chciało tyle kilometrów jeździć. Dopiero jak zagroziłam, że zgłoszę na policję, przestała. Potem przysłała smsa, że źle spisała numer (o jedną cyfrę się pomyliła) i przeprosiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 07.01.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mi spodobała się porada Listka o bramce internetowej. J tak zrobię. Zobaczymy czy gość zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 07.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mi spodobała się porada Listka o bramce internetowej. J tak zrobię. Zobaczymy czy gość zrozumie. Moją przyjaciółkę dręczył kiedyś jakiś delikwent, sms'y, głuche telefony. Wysłałyśmy mu przez bramkę sms'ową "Pana Tadeusza" i "Potop". Z dedykacją Chyba się mocno zaczytał, bo się odczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mi spodobała się porada Listka o bramce internetowej. J tak zrobię. Zobaczymy czy gość zrozumie. Moją przyjaciółkę dręczył kiedyś jakiś delikwent, sms'y, głuche telefony. Wysłałyśmy mu przez bramkę sms'ową "Pana Tadeusza" i "Potop". Z dedykacją Chyba się mocno zaczytał, bo się odczepił. świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts