piterazim 07.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ Sprawdziłam sobie swój numer i niestety źle namierzyło nie mogłem się powstrzymać - patent genialny jeśli chodzi o żarty biurowe typu "chodź zobaczymy gdzie jest twój mąż / żona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ Sprawdziłam sobie swój numer i niestety źle namierzyło nie mogłem się powstrzymać - patent genialny jeśli chodzi o żarty biurowe typu "chodź zobaczymy gdzie jest twój mąż / żona" Właśnie... Misiek jest rzekomo w Sanatorium teraz - wpisałam jego numer i Ja mu dam Sanatorium -niech tylko wróci -pokażę mu dowód mojej nieufności Była noc, wszyscy śpią a tutaj stacjonarny dzwoni, wstałam podnosze zaspana słuchawkę i słyszę: - cześć kotku - słucham -mówię zaspana - jak tam koszulka pasuje? Odłożyłam słuchawkę i wróciłam do łóżka... Ledwo przykryłam się kołderką, znowu dzwoni telefon... Podnoszę i pytam: - słucham? - ufff to ty, bo chyba pomyliłem numery, jakiejś baby pytałem o koszulkę, którą ci kupiłem i wysłałem... - taaaa -zapytałam - tak - słyszę rozbawiony, męski głos - fajna ta twoja koszulka - odpowiadam - to cieszę się rybko, że ci się podoba - słyszę w słuchawce - ale wiesz co, nie dostałam żadnej koszulki bo znowu pomyliłeś numer - ojej przepraszam - usłyszałam i zanim odłożył słuchawkę to powiedział jeszcze: o k.... a Za momencik znowu sygnał - szybko podniosłam słuchawkę, bo już nie wracałam, miałam przeczucie że zadzwoni znowu - halo.... - to ja, której nie kupiłeś koszulki! - powiedziałam Już więcej nie zadzwonił.... a ciekawe jaka ta koszulka była... wróciłam do łóżka a mój mnie pyta - kto to po nocy dzwoni? - Jakiś wariat co koszulki kupuje -śpij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reflexes 08.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Też miałem kiedyś przypadek, że dzwoniła jakaś panna twierdząc, że mnie zna i że jej się tak bardzo podobam (podejrzana jakaś bo ja brzydki jestem) i zaczyna mi nawijać co to ona mi zrobi (miłe rzeczy) jak się z nią spotkam. Zbluzgałem raz, drugi i dała spokój. Dzwoniła na stacjonarny do domu rodziców. Po długiej przerwie zaczeła znowu. Z racji, że jeszcze wtedy mieszkałem z rodzicami udało się jej wyciągnać mój numer komórkowy. I znowu się zaczeły dziwne telefony i propozycje. Kolejna zjobka i dłuższy spokój. W międzyczasie zmiana operatora stacjonarnego i komórkowego. Laska musiała mieć wtyczkę, bo jakoś zdobywała kolejne numery telefonu (durna desperatka jakaś). No i tak się to powtarzało kilka razy. W końcu po bardzo długiej (z 2-3 letniej) przerwie kolejny telefon. Zdziwiłem się bardzo bo już o tej idiotce zapomniałem. Odebrałem raz ja a drugi raz moja żona. Co ciekawe nawet specjalnie jej nie musiała objechać i laska dała na luz. Ostatni telefon z 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jeśli chcecie kogoś namierzyć polecam http://www.trackapartner.com/ Sprawdziłam sobie swój numer i niestety źle namierzyło nie mogłem się powstrzymać - patent genialny jeśli chodzi o żarty biurowe typu "chodź zobaczymy gdzie jest twój mąż / żona" Wczoraj pokazałam mężowi i powiedziałam, że wiem co robi o której godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalewka 13.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja dostałam sms z jednym tylko słowem ("q-va" pisane poprawną polszczyzną).Numer nie jest mi znany, godzina jakaś taka środkowo-nocna, sms tylko jeden. Na razie nic z tym nie robię, bo jeden sms molestowaniem nie jest. mam też nadzieję, że brak reakcji jest najlepszą odpowiedzią. Oby!!! Edit: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 13.01.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dobry wątek, czasami mrozi krew w żyłach, a czasmi bawi do łez. Ja dostaję takie smsy : cytat : Ajdjp.djhwjatannjjwpdggp inny : Gag.djpa.jgdgj.agi.dgjpkrd,p Ooooo, ja też dostaję takie właśnie SMS-y ! Ale... to od Przyjaciółki, jak na bani jest, hahahaha ! Ja jej wtedy odpisuję : " Co ? " A ona : " ghsysjsussjakddusjnskausns ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 13.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kiedy się ma Aga (lub Adam ) na imię, to norma i telefony od niemowlęcia w środku nocy: ghu ghu aaaa.... recydywistów proszę o wpisanie jako pierwszy numer kilku AAA i problem znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 13.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Kiedy się ma Aga (lub Adam ) na imię, to norma i telefony od niemowlęcia w środku nocy: ghu ghu aaaa.... recydywistów proszę o wpisanie jako pierwszy numer kilku AAA i problem znika O to to! Ja tak mam! Bo jestem z tych na A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemini922 19.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ale ten kto podal ten glupi link to naprawdę gratuluję inteligencji myślałem, że poważnie można namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareks 20.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dobry wątek, czasami mrozi krew w żyłach, a czasmi bawi do łez. Ja dostaję takie smsy : cytat : Ajdjp.djhwjatannjjwpdggp inny : Gag.djpa.jgdgj.agi.dgjpkrd,p Ooooo, ja też dostaję takie właśnie SMS-y ! Ale... to od Przyjaciółki, jak na bani jest, hahahaha ! Ja jej wtedy odpisuję : " Co ? " A ona : " ghsysjsussjakddusjnskausns ". Dostałem jeszcze taki wierszyk : "Gdy poznałem Cię dziewczyno, Była zima, dobrze wiesz, Lecz serdeczneTwoje słowa Napełniły wiosną mnie !" Po tym wysłałem do tego kogoś hurtem 162 sms-y. Może się uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Albo wręcz odwrotnie - będzie zachwycony takim odzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 22.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 odnośnie głuchych telefonów - mają być karyhttp://wiadomosci.onet.pl/2116328,11,ciagle_sms-y_i_gluche_telefony_beda_karane,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 swego czasu tez mialem taki problem. Bardzo skuteczne okazalo sie zalogowanie na czacie jako "napalona17" lub podobne i info na glownym kanale o checi umowienia sie na spotkanie, przez pol godzinki posiedzialem przy czacie pisaszac jako nastolatka ktora szuka wrazen i rozdajac nekajacy mnie numer wszystkim zainteresowanym. Operacje powtorzylem przez 3dni i pomoglo. A podobna sytuacje mialem tez z jednym z naszych dostawcow, wysylal niechciane maile i sms-y, na poczatku grzecznie poprosilem o zaprzestanie, raz, drugi, trzeci.Nie pomoglo. O tyle o ile z mailem sobie poradzilem (dodajac ich do filtra) tak z telefonem nie bardzo sie dalo i o 2 w nocy przychodzil sms o tresci: nudzisz sie, zagraj i zdobywaj punkty na stronie http://www.... no i tego juz bylo za wiele. Nastepnego dnia wyslalem im na faks (ten na ktory otrzymuja zamowienia) "Pana Tadeusza" w wersji po angielsku, po czym zadzwonilem i zapytalem czy zycza sobie takze otrzymac slownik angielsko - polski. Nie chcieli i laskawie mnie wykreslili z listy. Od ponad roku mam spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galla 06.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 heh, poprawiliście mi humor, zdecydowanie od wczoraj i ja jestem ofiarą czyjegoś małosmacznego żartu. Szanowny anonim postanowił podręczyć mój telefon swoimi jednoznacznymi propozycjami... No właśnie - anonim... Jak zdobyć jego numer? Dzwonił dopiero kilkanaście razy od wczoraj, więc chyba za wcześnie na mieszanie w to policji? Nie lubię czuć tej bezradności, tego braku możliwości wykorzystania Waszych genialnych pomysłów na rewanż za pomocą AAA, itp Ostatnio też jeden z operatorów przegina z reklamą - dzwoni telefon, odbieram a tu wręcz zastraszająco radosna reklama... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 komenda rejonowa policji ....starszy aspirant Nowak ...słucham taki tekst ma mój kolega kiedy dzwonią do niego z ukrytych numerów ....podobno efekt jest natychmiastowy ... a on ma przednią zabawę w nocy proponuje wyłączać telefony lub włączać milczenie...ja tak robię i noc przespana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 U mnie nie przejdzie, bo telefon służy mi jako budzik z obowiązkowym czasem na drzemkę. Gdzieś za piątym razem dopiero wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 U mnie nie przejdzie, bo telefon służy mi jako budzik z obowiązkowym czasem na drzemkę. Gdzieś za piątym razem dopiero wstaję telefony w trybie milczy -budzą ustawionym dźwiękiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 telefony w trybie milczy -budzą ustawionym dźwiękiem No popatrz, całe życie sie człowiek uczy Zaraz sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xfortuna987 04.01.2023 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Polecam artykuł na temat sprawdzania kto wysyłał sms https://ktodzwonil.info.pl/kto-wyslal-sms/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjela 27.02.2023 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 jak ktos nie daje Ci spokoju, to trzeba z tym isc na Policję. Przeciez teraz nie ma tak, ze ktos sobie kupi telefon na karte i jest anonimowy, jak to bylo jeszcze kilka lat temu. Teraz jak rejestrujesz nowy numer, to musisz zrobic to za okazaniem dowodu osobistego. I kazdy numer jest przypisany do danej osoby. Jesli zatem ktos Cie neka, to idz na Policje, przedstaw im dowody, a oni juz powinni wiedziec, co z tym dalej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts