Yogi66 13.08.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Jestem nowy i od razu z problemem. Czy ktoś wie jak zazbroic zewnetrzne schody wesciowe do budynku. Chetnie zobaczę schemat. Szukałem na forum ale nie znalazłem. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 13.08.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Też na początku chciałem zazbroić schody wejśiowe, ale ponieważ całe leżą na gruncie zrezygnowałem ze zbrojenia. Czy jest jednak potrzeba zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 14.08.2003 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 czy nikt nie potrafi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts