MOLLAN 08.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 witajcie Forumowicze,zapraszam jesli chcecie coś skomentować, skrytykować lub nawet pochwalić.MOLLAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To ja chętnie pokibicuję Twojej budowie MOLLANPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 20.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Czołem Mości Inwestorze! Sezon budowlany w pełni. Chętnie pokibicuję - też buduję z Kędrami Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 26.12.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam,każdy kibic się przyda. Czytałem Twój dziennik, masz zacięcie literackie albo tak budowlańcy Cię od czasu do czasu natchnęli. Póki co, ja na razie nie mogę narzekać, bo wszystko idzie ekspresowo, a mój kierownik też się z wykonawcą dogaduje.Cieszy mnie bardzo, że Ty jestes już tak daleko i nie psioczysz na nich, bo chciałbym z Investdom'em podpisać umowę na stan deweloperski. Zresztą jak sie powiedziało A to trzeba mówić B, bo teraz szukac kogoś do wykończeniówki, to byłoby chyba samobójstwo.w każdym razie pozdrawiam i życzę dosiego roku w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 27.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Mollan! A porpos Kamionek. Niech będfzie pochwalony Święty Internet. Wystarczy sięgnąć do niemieckiej Wikipedii: http://de.wikipedia.org/wiki/K%C3%B3rnik Zatem najprostsze rozwiązania są najwłaściwesze: STEINDORF albo jak kto woli Kamienna Wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tina 02.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a Investdom to na Milczańskiej?jak wypadają cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 04.01.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Tak to Ci z Milczańskiej.Miałem kilka ofert na budowę, co najmniej dwie były tańsze tylko, że ci co oferowali taniej byli beznadziejni już na pierwszy rzut oka. Oglądałem z jednym z nich (Panem Mirkiem:) niby zbudowany przez niego dom w stanie surowym w Kiekrzu i był naprawdę okazały. Chciałem potem żonie go pokazać, w jakiś weekend pojechaliśmy do Kiekrza, porozmawiałem akurat z sąsiadem i okazało się, że dom budowała zupełnie inna firma.Stanęło na tym, że wybrałem ofertę najtańszą z tych wykonawców co w miarę się prezentowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Stoi to w oczywistej sprzecznosci z oczekiwaniami mojego syna, który codzień żąda wożenia na sankach:) I kto na rację?, albo czyje racje są ważniejsze? no jak to kogo ważniejsze??? Oczywiście że synka nie gadaj tyle tylko marsz do sanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 10.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam! Fajnie, że ktoś buduje Serdecznego. Mój już stoi. Mam stan surowy zamknięty, teraz tynkuję w środku. Buduję Serdecznego pod Zieloną Górą jakieś 50km wcale nie tak daleko od Poznania. Pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy w dzienniku i na jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 10.01.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 W sumie racja. Wziąłem synka na sanki w jedyny dzień w roku, w którym u nas w Poznaniu były do tego warunki. Wróciłem po 3 godzinach i nie mogłem juz nawet nogi podnieść, mały zresztą też sie nie kwapił do niczego. Opowiadał tylko, że zbudowaliśmy sniegowego potwora (za moich czasów to się nazywało bałwan, ale widać stary już jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 10.01.2008 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Oglądałem twoje SERDECZNE fotki - super!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 11.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 He he. Niezła historia z tym podwójnym zalewaniem stropu Fajnie że jest taka zima - niezima. Ani się nie obejrzysz i przywieziesz kumpli na parapetówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawilk1 01.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 witam wlasnie rozpoczynam niedlugo budowe z Investdomem. czytalam na forum wszystkie Wasze wypowiedzi i wydaje mi sie ze mozna im zaufac. moglabym prosic o jakies wskazowki dotyczace budowy z ta firma? to znaczy na co zwrocic uwage, czego sie wystrzegac. dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 02.03.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Na razie nie zaobserwowałem niczego czego miałabyś się wystrzegać, firma bardzo poukładana, zupełnie jak nie budowlana. Budowa idzie szybko i pewnie dopiero w stanie deweloperskim zacznie się prawdziwa jazda. Budowy pilnuje też wujek żony i on też twierdzi że jest wszystko OK, Oprócz tego, że z konta ubywa to nawet nie czuję za bardzo że buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawilk1 02.03.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 dzieki za odpowiedz. mam pytanko, czy moglabym obejrzec Wasz domek? Gdzie budujesz? ja mam dzialke w Kamionkach, ale mieszkamy w Poznaniu. tylko ze obecnie nie ma nas w Polsce - pracujemy za granica, ale przylatujemy za poltora tygodnia by podpisac z nimi umowe i korzystajac z okazji bardzo bym nam zalezalo by obejrzec Wasza budowe i moze zamienic kilka slow osobiscie jesli to mozliwe. aha zastanawiam sie jeszcze co z umowa, chcialabym wprowadzic kilka zmian - czy Wy rowniez wprowadzaliscie jakies nowosci do umowy jesli tak to jakie. bede wdzieczna za odpowiedz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 03.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 witam wlasnie rozpoczynam niedlugo budowe z Investdomem. czytalam na forum wszystkie Wasze wypowiedzi i wydaje mi sie ze mozna im zaufac. moglabym prosic o jakies wskazowki dotyczace budowy z ta firma? to znaczy na co zwrocic uwage, czego sie wystrzegac. dzieki wielkie To chyba Wasz Tata do mnie dzwonił, już zaprosiłem na budowę celem opowieści o czynach firmy na I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 03.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Mollan a Ty co się obijasz, dalej nowe posty w dzienniku pisać! I zdjęcia - gdzie nowe zdjęcia ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawilk1 03.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 to super dzieki wielkie- zastanawiam sie tylko skad mial do Cicebie numer telefonu - ale pewnie zbieg okolicznosci i Investdom podal wlasnie do ciebie. dzieki i tez czekam na jakies zdjatka z budowy. wyslijcie mi jakies jak posiadacie moj email : [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 04.03.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 to super dzieki wielkie- zastanawiam sie tylko skad mial do Cicebie numer telefonu - ale pewnie zbieg okolicznosci i Investdom podal wlasnie do ciebie. dzieki i tez czekam na jakies zdjatka z budowy. wyslijcie mi jakies jak posiadacie moj email : [email protected] dzieki W Kamionkach budujecie? Jeśli tak, to własnie to był ten telefon. Zdjęcia - patrz dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawilk1 05.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mam pytanko? ile Was kosztowal inspektor nadzoru? nasz proponuje 150 zl za kazdy przyjazd i zastanawiamy sie czy to normalna stawka. jeszcze jednko pytanko - czy propawidziscie jakies zmiany w umowie z Investdomem? jesli tak to jakie? dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts