TomKa 12.03.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witaj mayland! Wiem, wiem, podziwiałam Twoją bramę i Twoje dylematy odnoście stolarki-elewacji. I pamiętam ją, jest super, dokładnie taką chcę! Chyba, że coś mi się znów poprzestawiało ? Wiesz, ja normalnie jak maniak poruszam sie na forum, czytam, oglądam a na koniec chcę coś mężowi pokazać i ... gdzie to było? Najciekawsza, a dla mnie wydawało sie beznadziejna sytuacja była ze schodami. Otóż cały wieczór noc szukałam schodów, znalazłam, chciałam pokazać i wcięło. Syn mi podpowiedział, żeby w historii poszperać, co poprzedniego dnia przeglądałam i ... okazalo się, że przejrzałam 17 dzienników - komentarzy. Sama wiesz, że niektóre mają i 65 stron! Na szczęście tylko raz mi się to przytrafiło . Mayland, to co stawiamy na szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jak to powiedziała Ula w "Nigdy w życiu" - "Ja bym brała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.03.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Zatem postanowione ! Szara stolarka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nikt do mnie zajrzał przez dwa dni . Czyżbym tym szarym wszystkich odstraszyła Bertolo , może Ty dysponujesz jakimś transportem do przewiezienia pustaków z Częstochowy do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nikt do mnie zajrzał przez dwa dni . Czyżbym tym szarym wszystkich odstraszyła Bertolo , może Ty dysponujesz jakimś transportem do przewiezienia pustaków z Częstochowy do mnie? A mam stanąć na rzęsach i załatwić Piszesz, że maz znalazł transport ywoich ackermanów z Częstochowy, to w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Hejka , nie wiem jak Ciebie, tak szybko tu ściągnęłam ? Bertolo, był transport, nie ma transportu ! Pustaki potrzebne były na wczoraj, więc sam rozumiesz .... sprawa pilna. Niestety nikt do kogo dzwonimy nie ma samochodu na jutro-poniedziałek-wtorek . Skończy się na tym, że majstrowie w poniedziałek pójdą na inną budowę ! A przecież tak niewiele zostało! Bertolo, a umiesz stawać na rzęsach i stanąłbyś dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A skąd te akermany ? Ile i na kiedy ? Nie mam transoprtu, ale mam bliżej do czewy i może mógłbym się tym zajać. Nie wiem czy jutro, bo do Łodzi zaplanowałem wyjazd, ale mozna przełozyć Tyle co neta odpaliłem i wlazłem na forum by popisac o swoich dzisiejszych dokonaniach, może i mnie ściągłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ackermany są z cegielni w Częstochowie, 10-12 palet, do przewiezienia hihi na wczoraj. Najlepiej jakby ktoś jechał po coś do Warszawy, wtedy płaciłabym za przejazd w jedną stronę. Już mieliśmy tak załatwione, niestety przez dwa dni nie mogliśmy się dodzwonić do Cegielni i gość wrócił pustym autem do Siedlec! Pomysleć, że gdyby nie awaria telefonu, pustaki leżałyby już na mojej działce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ackermany są z cegielni w Częstochowie, 10-12 palet, do przewiezienia hihi na wczoraj. Najlepiej jakby ktoś jechał po coś do Warszawy, wtedy płaciłabym za przejazd w jedną stronę. Już mieliśmy tak załatwione, niestety przez dwa dni nie mogliśmy się dodzwonić do Cegielni i gość wrócił pustym autem do Siedlec! Pomysleć, że gdyby nie awaria telefonu, pustaki leżałyby już na mojej działce . Mógłym tam popytać na miejscu o transport. Albo znależć przewoźnika w te i nazad. Ale nie wiem czy to by Ci pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Bertolo gdybyś mógł, byłabym wdzięczna, bardzo wdzięczna. Kierowca, z którym byliśmy umówieni chciał 1100 zł. za ten transport. Piotr, jak mąż wróci, dopytam co ustalił z majstrami i odezwę się na mail albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Spróbowałbym z przyjemnościa Wysłałem Ci mój numer telefonu na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wykonałem już pare telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jesteś wielki! Jest jakaś nadzieja dla mnie? Nie wiem czy jeszcze Ci się przyda, ale wyrysowałam Ci ściankę i szafę w wiatrołapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Tak widziałem. Własnie pokazywałem żonie Dzieki bardzo !!!!! Muszę sie przyjrzec bliżej, bo to ciekawie zaplanowałaś. Rozwiązałas problem z szafa i przejściem do kuchni ja nie umiem tak przestrzennie mysleć Muszę sie nad tym powazniej zastanowić. Dzisiaj byłem u architekta i podałem mu zmiany, ale kolejna, byłaby myslę do strawienia przez niego. Co do telefonów. Tu gdzie mieszkam mam pełno firm transportowych i dzwoniłem do kolegów, ale nie maja HDs-a. Polecili mi jednynego Z HDS-em, tu koło mnie, ale dopiero moge się z nim jutro rano skontaktowac. Jak nie, to pozostaje Częstochowa i tamtejsze firmy. Dzwoniłem też do znajomej co ma skład budowlany za Myszkowem, ale nie odbiera. Wiesz piątek wieczór. Pewnie już imprezują Może oddzwoni, albo jutro sie skontaktuje. A ten facio z forum częstochowskiego ? Co podali ci namiary. Dzwoniłaś ? Nie wybrałby się do Siedlca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 DZIĘKUJĘ!! Dzwoniłam, bardzo miły Pan, ale dopiero za tydzień mógłby mi przewieźć. Niestety za późno dla nas . Samochód może być bez HDS, mamy czym zdjąć , a w Cegielni sami załadują. Jeżeli chodzi o Twój projekt, to architekta spytaj ewentualnie o komin, a takie zmiany, jak przesuwanie działówek majster sam zrobi. Tam nie masz ścian nośnych, więc nic nie trzeba przeprojektowywać. W sumie rewolucyjnych zmian nie będzie. Postaram się wkleić zdjęcia Azalii , m.in. komina to zobaczysz jak to wygląda w rzeczywistości. Projekt znasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 14.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Samochód może być bez HDS, mamy czym zdjąć , a w Cegielni sami załadują To troszkę zmienia postać rzeczy. Do tej pory szukałem z HDS-em. Mąż wrócił ? Ustaliliscie cosik już ? Jak coś to dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.03.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie dostałam jeszcze nic na priv. Napisałam do Ciebie mail, zajrzyj do poczty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.03.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Bertolo dzięki wielkie!!!! Kłaniam się nisko, o tak: http://images33.fotosik.pl/179/35432c7094081753.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 15.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzieki Cała przyjemność po mojej stronie Cieszę się, że ci pomogłem Napisz jak dowiozą, a na tyczasem pilnuj fachowców co by nie uciekli, albo nie robili jak ci na zdjęciu http://images6.fotosik.pl/149/1aa65eb9549bbb5emed.jpg Ciekawe kiedy się zorientują, że troszkę trudno im będzie wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.03.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Melduję, że byłam na budowie. Nikt mi nie uciekł, wszystko na swoim miejscu, a nawet jest więcej, bo wyrósł mi las w domu i strop wydeskowany - pewnie jest na to jakieś fachowe określenie, ale nie znam . W poniedziałek prawdopodobnie przerwa i gdy tylko dowieziemy ackermany ruszamy dalej. Na czwartek planowane jest zalewanie stropu . Na piątek majstrowie prosili o wolne. Zresztą później chyba to schnie i dopiero wtedy nadbudowuje się piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts