TomKa 20.04.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dobry wieczór! Czy byłam na działce? Nie, nie byłam. ANNJA dokładnie opisała naszą sobotnią pogodę. Dzisiaj było identycznie, więc nie wiem co tam się dzieje z moimi roślinkami, bo domek to stoi w miejscu, ale we środę ruszamy dalej . Tego się obawiałam z tą trawą, że jednak to wymaga dużo zachodu, dlatego pozostanę przy swojej pierwotnej wersji, hihi wymyślonej kiedyś jeszcze przed zakupem działki... Soniko, czyżbyś lubiła Sheridan's? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.04.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 TomKa, i jak tam sprawa z dachem, zaczeliście dzisiaj więźbe kłaść? dawaj jakies foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.04.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam! Przez przypadek trafilam na dziennik, uklad domku mam w srodku praktycznie prawie identyczny, dom budowany z tej samej pracowni co Wy - Horyzont. Bede sledzic postepy prac i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2008 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dobry wieczór! Czy byłam na działce? Nie, nie byłam. ANNJA dokładnie opisała naszą sobotnią pogodę. Dzisiaj było identycznie, więc nie wiem co tam się dzieje z moimi roślinkami, bo domek to stoi w miejscu, ale we środę ruszamy dalej . Tego się obawiałam z tą trawą, że jednak to wymaga dużo zachodu, dlatego pozostanę przy swojej pierwotnej wersji, hihi wymyślonej kiedyś jeszcze przed zakupem działki... Soniko, czyżbyś lubiła Sheridan's? Dzień dobry , jakie nowości TomKo, czy zaczęli już robić dach? A jaka to koncepcja bez trawy? Zaintrygowałaś mnie, proszę o szczegóły. Lubię Sheridan's i inne likiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 TomKa, i jak tam sprawa z dachem, zaczeliście dzisiaj więźbe kłaść? dawaj jakies foto! mocca!! Nie tylko zaczęliśmy, ale ... już skończylismy! Więźba położona i teraz czekamy na murarzy ... Fotki będą jutro i dziennik uzupełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 widzisz, gładko poszło może lepiej, że tak się stało?? czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Witaj Aniu! Ślicznie wyglądasz na zdjęciu w awatarku! Troszkę mnie nie było i znów mam olbrzymie zaległości. Chwilkę jeszcze poczytam co tam u ludzisków się pozmieniało w tym czasie i brykam spać, ale jutro obiecuję, że napiszę i fotki załączę . Co do decyzji o zmianie dacharzy, jesteśmy jak na razie zadowoleni ... i oby tak pozostało Aniu, a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 pomijając ciągłe problemy rodzinne, zaczynam się powoli czuć całkiem, całkiem. Mdłości w końcu ustępują... miejsca zgadze dziękuję ja też mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, sam fakt, że w porę dowiedziałaś się tak ważnej informacji już podnosi na duchu. Będzie dobrze, a napewno lepiej niż mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cieszę się, że nie opuszcza Cię dobry humor i optymizm. Sama nie wiem co gorsze: mdłości czy zgaga? Na szczęście to nie trwa wiecznie Co do dacharzy, hihi to już nawet wstępnie sie umówiliśmy, na bliżej nieokreślony termin na wykonanie podbitki ... . Chyba za bardzo chaotyczni jesteśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam! Przez przypadek trafilam na dziennik, uklad domku mam w srodku praktycznie prawie identyczny, dom budowany z tej samej pracowni co Wy - Horyzont. Bede sledzic postepy prac i pozdrawiam! magpie101 WITAJ!!! Nawet nie wiesz jak sie cieszę z Twojej wizyty u mnie! Pewnie nie uwierzysz, ale Twój dziennik był jednym z pierwszych, jaki czytałam na Forum i to z zapartym tchem, a ponieważ mieliśmy budować Irysa... to mam go nawet częściowo przepisanego... Warunki Zabudowy też mamy wydane pod kątem Irysa... ale potem nam sie pozmieniało i wyszła Azalia... ale te domki sa bardzo podobne ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 TomKa dobrze, że już teraz sie umawiasz na wszystko, bo potem może znów nie mieć kto tego zrobić. My tak zawaliliśmy z ociepleniem i w tym roku już nam nikt tego nie zrobi, za późno się zaczęliśmy rozglądać zgaga minie, tak... za jakieś 4 miesiące a z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży- im bliżej końca tym gorsza zgaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.04.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 zgaga minie, tak... za jakieś 4 miesiące a z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży- im bliżej końca tym gorsza zgaga hihihi teraz może być zupełnie inaczej! hihihi może pojawić się coś trzeciego . U mnie to było obżarstwo i skurcze łydek - nie polecam zwłaszcza tego drugiego .... strasznie bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 obżarstwo to ja też mam... skurcze miałam pod koniec, ale jakoś przeszło delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.04.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 TomKa co do dachu to dobrze myslicie, najlepiej brac swojego. Swoj fuszery nie odwali, bo sie boi zeby mu tylka nie obsmarowac i nie zepsuc opinii, no i jak bedzie kladl wiezbe to musi zrobic to dobrze zeby nie narobic sie przy kladzeniu blachy. My praktycznie wszystkich fachowcow mielismy miejscowych prawie sasiadow , z terminem bylo ok, z robota tez i jak cos sie dzialo to na telefon przyjezdzali w ciagu kilku minut. Znajoma moja brala wszystkich obcych z miejscowosci oddalonych 20-30 km i teraz jak cos musi poprawic to nie odbieraja telefonow jej fachowcy, bo maja ja gdzies (a dachowke musi cala zdejmowac i zakladac jeszcze raz). No ale ona wychodzi z zalozenia, ze swojemu nie da zarobic i daje zarabiac obcym, bo swoj moze za duzo sie dorobic. Nie piszesz nic czy dach juz sie robi? No i dziekuje za cieple powitanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.04.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 magpie101, to co napisałaś utwierdziło mnie, że podjęłam słuszną decyzję . Dach się robi, na raty, tzn. więźba gotowa, a ciąg dalszy może za 2 tygodnie ? Będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 będzie, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.04.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Aniu, przy moim zaangażowaniu i Waszym wsparciu, chyba nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no, to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 GRATULUJE ! A jesli mozna spytac to ktora rocznice swietowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.04.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 tę pechową A Ty jeszcze nie śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts