Irma 28.04.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 cześć,Ale wielka ta Azalia...A jak w końcu wchodzi się na poddasze?Będziesz mieć prawdziwą rezydencję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 28.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tomka: Podziwiam Cię!!! http://images26.fotosik.pl/203/9d8ad85649ff70d8.jpg To zdjęcie pokazuje Twoją determinację. Takim ludziom nie może się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.04.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Przede wszystkim serdeczne gratulacje z okazji rocznicy TomKo . Ale się napracowałaś, nie ma co. Dzielna kobitka z Ciebie. Jak w takim tempie idzie Ci kopanie to ani się obejrzysz, a dobrniesz do końca. To naprawdę wciąga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 matko, ale ze mnie ciemniak...wogóle nie wiem o czym mówicie...chodzi o te prostokąciki ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 TomKa, ale się wczoraj zasiedziałaś.. gratuluję rocznicy ślubu, chociaż już po czasie Ja Cię dobrze rozumiem z tym ogródkiem, wiesz... Śliczna sałata, aż chyba zrobię dziś na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 28.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tomka gratuluje rocznicy. Troszke późno, ale zawsze My mielismy dwa dni po Was. Azalia juz z dachem. A niedawno był tylko projekt. Ogródek tez mi sie podoba. Ale Twoja determinacja i ogrodowe zacięcie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Kochani dziękuję, Wasze zdrowie!! http://images30.fotosik.pl/171/4fdc6307992cf0e5.jpg a dla rannych ptaszków tu zaglądających, zwłaszcza tych w pracy : http://images34.fotosik.pl/126/47a600635669a413.jpg i http://images33.fotosik.pl/182/545412da043d53aa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 A teraz po kolei: Dziękuję, dziękuję, dziękuję raz jeszcze ... cześć, Ale wielka ta Azalia...A jak w końcu wchodzi się na poddasze? Będziesz mieć prawdziwą rezydencję! Eee, nie taka wielka, może to podobieństwo do stodoły, każe tak myśleć ? Tylko 108 m2 powierzchni użytkowej ... A schody będą tu zaraz po prawej w wiatrołapie: http://images34.fotosik.pl/180/4c93d3c74b4f6943.jpg o takie: http://images25.fotosik.pl/170/60d66091a986dae1.jpg (prawie takie, bo identyczne niestety mi sie nie zmieszczą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tomka: Podziwiam Cię!!! http://images26.fotosik.pl/203/9d8ad85649ff70d8.jpg To zdjęcie pokazuje Twoją determinację. Takim ludziom nie może się nie udać Maćku, dziękuję!! Podziwiać to ja Ciebie mogę i Twoje rośliny, przepiękne! Do tego Twoja umiejętność uchwycenia tego piękna na fotkach, gratuluję! i troszkę zazdroszczę . Przede wszystkim serdeczne gratulacje z okazji rocznicy TomKo . Ale się napracowałaś, nie ma co. Dzielna kobitka z Ciebie. Jak w takim tempie idzie Ci kopanie to ani się obejrzysz, a dobrniesz do końca. To naprawdę wciąga . Jeszcze raz dziękuję! Soniczko kawka na Ciebie czeka... Fajnie, że doceniacie moją pracę, tym bardziej, że to był chyba najgorszy fragment. Ten kawałek z ostatniego dnia zupełnie inaczej się kopało, bo było tu talerzowane . Chociaż i to nie było proste. Hihi chyba nie napisałam o tym w dzienniku, ale natknęłam się tam na 2 fajerki i kolejną podkowę . Z kolei w innym miejscu, wydawało mi się, że jest bardziej twardo i skakałam do upadłego na szpadel,... na koniec okazało się, że to kolejny pustak betonowy ! Oj dużo skarbów odkrywam na tym moim kawałku ziemi , ale jedno mogę napisać, mimo wielkiego wysiłku: kocham to zajęcie i z chęcią do tego wracam po pracy, po nieprzespanych nocach ... Soniko, chyba mamy podobne zapędy ... matko, ale ze mnie ciemniak...wogóle nie wiem o czym mówicie...chodzi o te prostokąciki ziemi? Tak Irmo, takie dwa małe kwadraciki (te najmniejsze ) to około 4-5 godzin kopania, przebierania, grabienia i siania . Mąż mnie pociesza, że w połowie maja skończę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tomka gratuluje rocznicy. Troszke późno, ale zawsze My mielismy dwa dni po Was. Azalia juz z dachem. A niedawno był tylko projekt. Ogródek tez mi sie podoba. Ale Twoja determinacja i ogrodowe zacięcie bardziej. Dziękuję i Tobie również gratuluję i życzę kolejnych lat w miłości i zdrowiu . Cieszę się, że mogę liczyć na Twoją pochlebną opinię. hihih, ale " Azalia z dachem" to chyba za dużo powiedziane, ale przyjemne ! Normalnie duma mnie rozpiera, tyle pochwał zebrałam, a policzki jak pieką . Chyba bardziej niż w czasie kopania w słońcu ... Hihi, teraz wiesz, że nie żartowałam z tą pomocą przy kopaniu studni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 28.04.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 TomKa, ale się wczoraj zasiedziałaś.. gratuluję rocznicy ślubu, chociaż już po czasie Ja Cię dobrze rozumiem z tym ogródkiem, wiesz... Śliczna sałata, aż chyba zrobię dziś na obiad Aniu, z tym zasiedzeniem, to ciiiii , bo ja tak codziennie w okolicach pierwszej chodzę spać, czasem później ... Mąż na mnie krzyczy, bo rano nie bardzo kumata jestem, ale ten typ tak ma... w nocy mogę długo, a rano ciężko ... hhihii jutro znów po 6-ej pobudka właściwie już dzisiaj . Dziękuję za gratulacje Aniu, a co dzisiaj powiesz, na fasolkę po bretońsku zajrzyj do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.04.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Tak Irmo, takie dwa małe kwadraciki (te najmniejsze ) to około 4-5 godzin kopania, przebierania, grabienia i siania . Mąż mnie pociesza, że w połowie maja skończę ... ło matko! Ale jesteś dzielna! Jak tak to wszystko okrasisz rzęsistym potem to będziesz mieć najpiękniejszy ogród w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 TomKa Domek już fajnie wyglada z taką zieloną czapeczką Ale wszystkie Twoje zielone roślimki to dopiero robią tej więźbie konkurencję Jesteś dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 29.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam o takie: http://images25.fotosik.pl/170/60d66091a986dae1.jpg (prawie takie, bo identyczne niestety mi sie nie zmieszczą ) o te schodki chcę podpytać bo myślę o podobnych - jakie mają wymiary ? mam na myśli szczególnie długość tej wnęki w stropie i wysokość od podłogi do stropu... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 http://images32.fotosik.pl/232/3c72f68db041338e.jpg to ja się pwierwszy zapisuję na fasolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 TomKa, ale się wczoraj zasiedziałaś.. gratuluję rocznicy ślubu, chociaż już po czasie Ja Cię dobrze rozumiem z tym ogródkiem, wiesz... Śliczna sałata, aż chyba zrobię dziś na obiad Aniu, z tym zasiedzeniem, to ciiiii , bo ja tak codziennie w okolicach pierwszej chodzę spać, czasem później ... Mąż na mnie krzyczy, bo rano nie bardzo kumata jestem, ale ten typ tak ma... w nocy mogę długo, a rano ciężko ... hhihii jutro znów po 6-ej pobudka właściwie już dzisiaj . Dziękuję za gratulacje Aniu, a co dzisiaj powiesz, na fasolkę po bretońsku zajrzyj do dziennika... nio, już widziałam tylko, że małż mnie od kompa wygonił i się nie zdążyłam na pierwszą załapać TomKo to bardzo miłe z twojej strony, czuję się mile połaskotana... Bardzo apetycznie wyglądają te warzywka, a jak szybko urosły!! fasoleczka będzie pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Irma, Amtla d z i ę k u j ę !! Rom gdzie Ty byłeś? Tyle czasu Cię wyglądałam ! Na fasolkę jesteś zaproszony! DarioAS fasolki starczy dla wszystkich, zresztą ... Ty byłaś pierwsza! Co do szybkości wzrostu moich roślin, sama jestem mile zaskoczona . Chyba nawet za szybko wschodzą... boję się, żeby "zimna Zośka" im nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Irma, Amtla d z i ę k u j ę !! Rom gdzie Ty byłeś? Tyle czasu Cię wyglądałam ! Na fasolkę jesteś zaproszony! DarioAS fasolki starczy dla wszystkich, zresztą ... Ty byłaś pierwsza! Co do szybkości wzrostu moich roślin, sama jestem mile zaskoczona . Chyba nawet za szybko wschodzą... boję się, żeby "zimna Zośka" im nie zaszkodziła moze nie będzie taka zimna??? bo szkoda byłoby takich warzywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.05.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witaj Aniu! też mam taką nadzieję... hihi rozmawiałam z jedną z moich ulubionych sasiadek, które jak zawsze biegną, gdy tylko mnie zobaczą , że raczej nie będzie już przymrozków " na naszym terenie". W ubiegłym roku też Zośka była litościwa, na naszej ulicy ... poza tym ... na nowo zaczynam lubić moje sąsiadki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ty wiesz, że ja powoli też zaczynam lubić moje... są ciekawskie do granic wytrzymałości, ale kurczę ostatnio bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts