DarioAS 13.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 wizja taka pół ciekawa ja się tak zastanawiam, czy nie za duży będziesz mieć ten zielnik?? Bo zanim skończysz plewić z jednej strony to z drugiej mogą zacząć rosnąć chwasty.. chyba, że masz na to czas swoją drogą za taką sałatę można się poświęcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ... i dokładnie tak będzie . Już przed rozpoczęciem kopania zbieram na tych gotowych grządkach kamienie i szkło, bo ciągle wyłażą spod spodu i wyrywam zielka. Jak dojdę do końca, to na bank wszystko będzie w zielsku . Na temat czasu nie chcę się wypowiadać ... Już dawno zgłosiłam postulat o wydłużenie doby o 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 jesteś pewna, że 4 godziny to już byłoby git? a tak swoja drogą, co siedzę w swoim ogródku i coś tam robię to myśłę o Tobie i o tym, jak Ty mnie doskonale rozumiesz... albo ja Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.05.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a tak swoja drogą, co siedzę w swoim ogródku i coś tam robię to myśłę o Tobie i o tym, jak Ty mnie doskonale rozumiesz... albo ja Ciebie miło mi, ale Aniu na prawdę, nie noś tych kamieni. Ja wiem jak to wciąga, jak człowiek by chciał przyspieszyć, żeby było coś widać, żeby było ładnie, ale nie noś. Zrób to co masz zrobić z roślinkami, a o przeniesienie kamieni poproś na koniec męża a te 4, to na początek . Jakby było za dużo oddajemy, jak za mało to znów jakieś pisemko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 14.05.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Darios popieram Tomkę bez urazy wciąga jak ..cho................. Też zaczynałam kiedyś tak byłam wyobraźcie sobie Tomka i Darios tak genialna że nawet w ciąży mi nie przeszkadzało ale chyba mam taką naturę że od pierwszego dziecka po stołkach skakałam fieranki wieszałam pomimo gróźb mojego szanownego męża . A przy trzecim łopatą machałam ukradkiem Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Przyłączając się jeśli można do owej dyskusji ja bym stawiała na nawet 6 godz to byłby już LUZIK jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Cześć Tomka Malduję się, żeby nie było Jak tam dach? Dachówki już pewnie leżą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wpadłam poszukac kamieni Nie wykopałaś czasem zbednych z tych grządek? Zabraklo mi na tarasie do murku oporowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.05.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witajcie dziewczyny! Agusia, dzielna z Ciebie kobitka! Podziwiam nie tylko za te wyczyny ciążowe, ale za całokształt. Tworzycie taką sympatyczną rodzinkę i super wyglądasz mimo, że masz trójkę bąków. Ja przy moich dwóch niekiedy wysiadam , bo pomysły mają nieziemskie ! Dzięki za odwiedziny Mags WITAM!! taraz to nawet wierzę, że tu zaglądasz . Dach jest w trakcie roboty, ale ... mam już cały pokryty folią ... i teraz zbieram kasę na blachę mayland wieki Cię tu nie było . Witam!! Transport kamieni da się skołować. Ostatnią taczkę dzisiaj uzbierałam . Tylko wiesz one takie niewymiarowe, dużo drobnicy ... Jakbyś się zdecydowała zapraszam Nawet nie wiecie jaka jestem zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 TomKa...rewelacyjne masz te gołębie .... ja się tak w zeszłym roku z gniazda kopciuszków cieszyłam ...norrrmalnie jaka radośc móc obserwować jak małe rozsną i uczą się latać . A kfiotki se nowe posadzisz... nic się nie martw . No i kochana...gratuluję postępów... jak już bedzie dach skończony to i tak jeszcze czeka Cię najgorsze: wykończeniówka... okna, instalacje , tynki, wylewki....ale jak już bedziesz miała wylewki to już potem z górki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Darios popieram Tomkę bez urazy wciąga jak ..cho................. Też zaczynałam kiedyś tak byłam wyobraźcie sobie Tomka i Darios tak genialna że nawet w ciąży mi nie przeszkadzało ale chyba mam taką naturę że od pierwszego dziecka po stołkach skakałam fieranki wieszałam pomimo gróźb mojego szanownego męża . A przy trzecim łopatą machałam ukradkiem Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło no więc właśnie, jakbym o sobie teraz przeczytała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.05.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Daggulka, witam cieplutko w moich skromnych progach . Faktycznie te gołębie cieszą, ale czemu tyle zamieszania wprowadzają? Znajomi w głowę się pukają i jeszcze jak jajka leżały, kazali mi je usunąć, potem resztę... ale musiałabym nie mieć sumienia, żeby tak postapić ... więc podglądam te gołąbki, posprzątam, podenerwuję się i tyle mojego. Przed chwilą je podglądałam, są ładne, upierzone, więc pewnie wkrótce odlecą ... Dziękuję za gratulacje i pocieszenie ... W przyszłym tygodniu mają blachę kłaść na dachu, a co dalej? Tego nie wie nikt ... Wykończeniówka, kiedy to będzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.05.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Darios popieram Tomkę bez urazy wciąga jak ..cho................. Też zaczynałam kiedyś tak byłam wyobraźcie sobie Tomka i Darios tak genialna że nawet w ciąży mi nie przeszkadzało ale chyba mam taką naturę że od pierwszego dziecka po stołkach skakałam fieranki wieszałam pomimo gróźb mojego szanownego męża . A przy trzecim łopatą machałam ukradkiem Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło no więc właśnie, jakbym o sobie teraz przeczytała... hihi Aniu, nie myśl, że ja byłam taka grzeczna Po prostu sama mogłam, ... ale o innych dbam dlatego proszę się ograniczać z tym noszeniem kamieni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 16.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej...no pięknie tu u Ciebie. Podoba mi się ten pomysł z szarą stolarką. Bardzo jestem ciekawa efektu. I na kuchnię pomysł też już masz. Ja niestety jestem ze wszystkim do tyłu. Staram się wszystko podzielić sobie na etapy żeby za bardzo się nie frustrować. Niestety często domek trzeba ogarnąć całościowo, bo na kolejnych etapach budowy okazuje się, ze coś powinno być wcześniej zaplanowane. No i parę razy wtopa była. U moich rodziców na balkonie też sobie gołąbki założyły gniazdo i wysiadują jaja.Lubiłam je sobie podglądać będąc chwilkę w domu. Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 TomKa gdzie zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 19.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witajcie dziewczyny! Agusia, dzielna z Ciebie kobitka! Podziwiam nie tylko za te wyczyny ciążowe, ale za całokształt. Tworzycie taką sympatyczną rodzinkę i super wyglądasz mimo, że masz trójkę bąków. Ja przy moich dwóch niekiedy wysiadam , bo pomysły mają nieziemskie ! Dzięki za odwiedziny Nie ma ZA CO 5 złotych MOJE 5 Zł ZA KOMUNY ZNOWU nabrało Z LEK SZA wartości HI HI HI HI żartuje oCH DZIęKI ZA TAKIE KOMPLEMENTA HI HI HI HI ALE DALEKO MI NP. DO SALMY HAJEK ALE TAKIE PODSUMOWANIE TO CUDNA RZECZ WSZYSTKIE JESTESMY TU BOSKIE A TY TOMKA DE BEST KRóLOWA OGRODU JEśLI MOżNA TAK RZECZ JA TO PRZY TOBIE TO WYSIADAM HI HI MAM TYLKO PASEK WARZYWNY A TY CAłY ZAGONEK CHYBA PRZYJADE NA TO I OWO PODSKUBAC HI HI PODZIELISZ SIE NO NIE DZIECI MASZ CUDNE A TO żE NIE ZIEMSKIE TO NIE MARTW SIę moje tez takie są czasem nie wiem kto ma rację z nich i komu przytaknąć a kogo ustawić hi hi hi już się sama gubię ale wiesz stwarzam pozory i to mnie ratuje kazdego ustawie tak że nikt nie wie kto ma rację -- żartuję Na przykład papatrz i jak tu zareagować mam : są 3 buteleczki kazdy miał picie i np. Piotruś wypił bądź mu się wylało nie chcący picie i teraz nie ma np. picia zimnego bo jest tylko wrzątek i co teraz od Dominisi i Kuby podział czy czekać ma Piotruś na gorące . Z jednej strony uczę dzielenia się z wszystkimi a z drugiej strony każdy powinien pilnować swojego. I takie najcześciej problemy mam z tymi moimi czy np. autko jedno a ich jest dwóch i kazdy je chce mieć . I być tu mądrym uczyć się dzielić pół godz. jeden i pół drugi czy kto pierwszy to lepszy a jako mama nie chcę nikogo skrzywdzić albo jeszcze lepszy przykład od dzieci np. uczyć moje twoje - sprzątaj czy wspólnie i razem a to najczęściej nie wypala ta metoda. Choć metoda moje twoje tez czasem zawodzi np. nie dotykaj tego bo raz już zepsuł wiec obawa przed kolejnym zepsuciem np. droga zabawka . I tak ja mam - tez czasem nie mam lekko hi hi hi to wtedy biorę ciekawą książkę i ich odrywam od zabawki danej na daną chwilę i kazdego wcześniej pouczając kto jak powinien się zachować - ale w takiej różnicy wieku ciężko dochodzi czasem do nich pouczenie. A ten najmłodszy to już wogóle tumiwisizm totalny mało jeszcze kapuje ale spyciarz z niego największy jak nie tędy to tamtędy i patrzy jak nabroić hi hi hi a jak tam Twoi Tomka też masz takie przeboje ? SORKI ZA PÓŁ STRONY pisania ale tyle wyszło - z drugiej strony patrząc bedziesz miała szybciej następną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 19.05.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Darios popieram Tomkę bez urazy wciąga jak ..cho................. Też zaczynałam kiedyś tak byłam wyobraźcie sobie Tomka i Darios tak genialna że nawet w ciąży mi nie przeszkadzało ale chyba mam taką naturę że od pierwszego dziecka po stołkach skakałam fieranki wieszałam pomimo gróźb mojego szanownego męża . A przy trzecim łopatą machałam ukradkiem Ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło no więc właśnie, jakbym o sobie teraz przeczytała... hihi Aniu, nie myśl, że ja byłam taka grzeczna Po prostu sama mogłam, ... ale o innych dbam dlatego proszę się ograniczać z tym noszeniem kamieni ... Ach Ci mężczyźni życie się dookoła nich toczy czy bez ich pomocy czy z ich pomocą zawsze myśl o nich pozostaje hi hi hi hi Mają przekichane zycie z nami pod względem babskich hi hi naszych ogrodów oni to przecież płeć konkretna -- budowa a nie kwiatuski hi hi hi jak my z powagą do tego podchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 jeloł... gdzie się podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Pewnie gołębi pilnuje, żeby wiecej szkód nie narobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Pewnie gołębi pilnuje, żeby wiecej szkód nie narobiły Albo je karmi, żeby szybko rosły i jeszcze szybciej odleciały . TomKo wracaj do nas i chwal się nowościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts