Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Tomki budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Roni cieszę się, że zajrzałaś. Okna w tym tygodniu prawdopodobnie już zamówimy, to sama się wkrótce przekonasz jak ta szara stolarka będzie u mnie wyglądała...

Agusiu, pisz, pisz ile tylko chcesz. Uwielbiam czytać, tym bardziej, że zauważylam, że nie tylko ja mam takie dylematy wychowawcze. Tylko Agusiu, jak czyta się Twój dziennik, czy ogląda fotki to odczuwa się takie ciepło w Waszej rodzince. Normalnie do pozazdroszenia :D :oops:

DarioAS, Mayland, Soniko, roni dziękuję za pamięć, a za te gołąbki i śmiechy :roll: :wink: chętnie obdarowałabym każdą... po jednym ptaszku :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomko,

a to dopiero dobre nowiny :D Gratuluję i kredytu :roll: i pracowitości :lol:

:oops: :oops: dziękuję, dziękuję, dziękuję :oops: :D

Muszę się przyznać, że ostatnio mąż mi pomaga i synowie, hihi, zwłaszcza młodszy pomaga, przez 5 godzin jedną taczkę ziemi załadował :roll: :D :lol: Hihihi! Ja za to "wysiadłam", mam straszne bóle kręgosłupa, ale ciiiii ..., bo się wyda. Zresztą, stąd się wziął pomysł ze sprzątaniem :roll:, zawsze to lżejsza dla mnie robota :wink:

Widziasz Amtla, i wydało się, że ja leń jestem, a Ty przed chwilką chwaliłaś za pracowitość :roll:

Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać.

:D Dzięki! Irma! Jaką zimą :roll: :wink: :lol: :lol: ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy :o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!

a jak tak, to pardon! Trzymam wobec tego kciuki.

Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać.

:D Dzięki! Irma! Jaką zimą :roll: :wink: :lol: :lol: ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy :o :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!

Irma, myślisz, że to realne? Mi się nie śpieszy, ale majster nagadał mężowi, że jesienią zmieszkamy i dlatego ten tak za tym kredytem biegał... Jutro nawet :o ma przyjść stolarz schody mierzyć na strych :o :roll: ...

Zarezerwowalam sobie wieczor, naszykowalam piwko, a tu zdjec nie ma :roll: .

No ale chociaz przeczytalam dobra nowine odnosnie kredytu, gratuluje :p !

:oops: i dlatego mi wstyd, ale jeszcze bardzie boję się, że zgubiłam tę kartę i wcale nie będę miała zdjęć z tego etapu. Dla pewności jutro obcykam na nowo gołąbki, dom pokryty folią i mój ukochany ogródek :roll:

Irma, myślisz, że to realne? Mi się nie śpieszy, ale majster nagadał mężowi, że jesienią zmieszkamy i dlatego ten tak za tym kredytem biegał... Jutro nawet :o ma przyjść stolarz schody mierzyć na strych :o :roll: ...

jeśli już teraz zarezerwujesz ekipy, zaczniesz projektować wnętrza, żeby później nie tracić czasu na podejmowanie decyzji, to moim zdaniem Boże Narodzenie jest realne...

Witaj Sonisiu!

Niestety w garażu nie było :( . Jeszcze mam nadzieję, że w pracy, ale tego się dowiem dopiero we wtorek, bo na jutro wzięłam urlop. Jadę dalej kopać :roll: ... Mam nadzieję, że będę dała radę, bo w piatek krucho ze mną było ...

Byłam w nocy w Twoim ogródku, pięknieje w oczach :D ! Tylko pozazdrościć!!!

Co do glazurników, nie wiem jak jest z terminami, bo w ogóle o tym nie myślałam dotychczas. Hihi to miało być dopiero latem przyszłęgo roku :roll: :lol: :lol: .

W ogóle pustkę mam w głowie. Myślałam, że w tym roku tylko ogrodem będę się zajmować, a tu mąż z tym kredytem wyskoczył :o . Zresztą jutro uwierzę, jak zobaczę na piśmie :D

Jeeeeny TomKa jak mnie dawno u Cię nie było :oops: :oops: :oops:

A tu tyle sie zdarzyło.

Jak ja wam zazdroszczę. :oops: Obecnego stanu oczywiście :D

Wydaje się, że nie tak dawno rozmawialismy o zaletach Azalii, a tu proszę, TomKa glazurnika szuka :D :D :D

W ogrodzie się szkól to zamejluje do Ciebie o porady :D , bo my tylko świerki na razie :roll: , ale ostatnio dostały kore jako podłoże, bo sie wszystkie przyjęły :D Za miesiac, tak licze, dostaniemy pozwolenie na budowę, robimy grila z tej okazji, mam nadzieję, że wpadniesz :D :D :D

Bertolo, normalnie stęskniłam się za Tobą :oops: :oops: ! Ja dla odmiany zaglądam do Ciebie systematycznie, ale jak zobaczyłam tego przystojniaka w studzience, szczęka mi opadła i zamilkłam :oops: :D :lol: :lol:

Hihhii, Ty mnie nie zapraszaj, bo jeszcze :roll: przyjadę?

Pozdrawiam :D

Weż :oops: :oops: :oops: no co Ty :oops: :oops: :oops: przystojniaka :oops: :oops: Dobrze, że sie uczesałem :D :D :D

[Hihhii, Ty mnie nie zapraszaj, bo jeszcze :roll: przyjadę?

Pozdrawiam :D

Nie obiecuj, tylko bierz rodzinkę i przyjedź. Wasze cenne rady przydadzą mi się zanim ruszymy z naszym tymkiem :wink: :oops: :D