DarioAS 21.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.05.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ... jestem ... Dziękuję wszystkim za odwiedziny! Jutro postaram się na dłużej przysiąść przy kompie...może będą zdjęcia i nowy wpis w Dzienniku ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 może???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Udało się! Jestem! Zapraszam na ciasteczka i winko! http://images34.fotosik.pl/167/6bf6e18832155ba3.jpg http://images27.fotosik.pl/177/ddcc0a63d1ee1912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Roni cieszę się, że zajrzałaś. Okna w tym tygodniu prawdopodobnie już zamówimy, to sama się wkrótce przekonasz jak ta szara stolarka będzie u mnie wyglądała... Agusiu, pisz, pisz ile tylko chcesz. Uwielbiam czytać, tym bardziej, że zauważylam, że nie tylko ja mam takie dylematy wychowawcze. Tylko Agusiu, jak czyta się Twój dziennik, czy ogląda fotki to odczuwa się takie ciepło w Waszej rodzince. Normalnie do pozazdroszenia DarioAS, Mayland, Soniko, roni dziękuję za pamięć, a za te gołąbki i śmiechy chętnie obdarowałabym każdą... po jednym ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tomko, a to dopiero dobre nowiny Gratuluję i kredytu i pracowitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać. Dzięki! Irma! Jaką zimą ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Tomko, a to dopiero dobre nowiny Gratuluję i kredytu i pracowitości dziękuję, dziękuję, dziękuję Muszę się przyznać, że ostatnio mąż mi pomaga i synowie, hihi, zwłaszcza młodszy pomaga, przez 5 godzin jedną taczkę ziemi załadował Hihihi! Ja za to "wysiadłam", mam straszne bóle kręgosłupa, ale ciiiii ..., bo się wyda. Zresztą, stąd się wziął pomysł ze sprzątaniem , zawsze to lżejsza dla mnie robota Widziasz Amtla, i wydało się, że ja leń jestem, a Ty przed chwilką chwaliłaś za pracowitość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać. Dzięki! Irma! Jaką zimą ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy !!!!! a jak tak, to pardon! Trzymam wobec tego kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Zarezerwowalam sobie wieczor, naszykowalam piwko, a tu zdjec nie ma . No ale chociaz przeczytalam dobra nowine odnosnie kredytu, gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać. Dzięki! Irma! Jaką zimą ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy !!!!! a jak tak, to pardon! Trzymam wobec tego kciuki. Irma, myślisz, że to realne? Mi się nie śpieszy, ale majster nagadał mężowi, że jesienią zmieszkamy i dlatego ten tak za tym kredytem biegał... Jutro nawet ma przyjść stolarz schody mierzyć na strych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.05.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Zarezerwowalam sobie wieczor, naszykowalam piwko, a tu zdjec nie ma . No ale chociaz przeczytalam dobra nowine odnosnie kredytu, gratuluje ! i dlatego mi wstyd, ale jeszcze bardzie boję się, że zgubiłam tę kartę i wcale nie będę miała zdjęć z tego etapu. Dla pewności jutro obcykam na nowo gołąbki, dom pokryty folią i mój ukochany ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.05.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Hej! Super wiadomość o kredycie! Akurat polecicie w zimę z wykończeniówką i na wiosnę już będziecie mieszkać. Dzięki! Irma! Jaką zimą ? My na Boże Narodzenie tam zamieszkamy !!!!! a jak tak, to pardon! Trzymam wobec tego kciuki. Irma, myślisz, że to realne? Mi się nie śpieszy, ale majster nagadał mężowi, że jesienią zmieszkamy i dlatego ten tak za tym kredytem biegał... Jutro nawet ma przyjść stolarz schody mierzyć na strych ... jeśli już teraz zarezerwujesz ekipy, zaczniesz projektować wnętrza, żeby później nie tracić czasu na podejmowanie decyzji, to moim zdaniem Boże Narodzenie jest realne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.05.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Piszesz Irma, że realne czyli trzeba brać się za robotę!Schody obmierzone ..., jutro szukam elektryka i dzwonię do upatrzonego wcześniej tynkarzaCzy glazurnika też już zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witaj TomKo, ja bym już zamawiała chyba, że w Twoim regionie o glazurnika nie trudno. A znalazłaś kartę, bo bardzo jestem ciekawa ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.05.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witaj Sonisiu! Niestety w garażu nie było . Jeszcze mam nadzieję, że w pracy, ale tego się dowiem dopiero we wtorek, bo na jutro wzięłam urlop. Jadę dalej kopać ... Mam nadzieję, że będę dała radę, bo w piatek krucho ze mną było ... Byłam w nocy w Twoim ogródku, pięknieje w oczach ! Tylko pozazdrościć!!! Co do glazurników, nie wiem jak jest z terminami, bo w ogóle o tym nie myślałam dotychczas. Hihi to miało być dopiero latem przyszłęgo roku . W ogóle pustkę mam w głowie. Myślałam, że w tym roku tylko ogrodem będę się zajmować, a tu mąż z tym kredytem wyskoczył . Zresztą jutro uwierzę, jak zobaczę na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 25.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jeeeeny TomKa jak mnie dawno u Cię nie było A tu tyle sie zdarzyło. Jak ja wam zazdroszczę. Obecnego stanu oczywiście Wydaje się, że nie tak dawno rozmawialismy o zaletach Azalii, a tu proszę, TomKa glazurnika szuka W ogrodzie się szkól to zamejluje do Ciebie o porady , bo my tylko świerki na razie , ale ostatnio dostały kore jako podłoże, bo sie wszystkie przyjęły Za miesiac, tak licze, dostaniemy pozwolenie na budowę, robimy grila z tej okazji, mam nadzieję, że wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.05.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bertolo, normalnie stęskniłam się za Tobą ! Ja dla odmiany zaglądam do Ciebie systematycznie, ale jak zobaczyłam tego przystojniaka w studzience, szczęka mi opadła i zamilkłam Hihhii, Ty mnie nie zapraszaj, bo jeszcze przyjadę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 25.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bertolo, normalnie stęskniłam się za Tobą ! Ja dla odmiany zaglądam do Ciebie systematycznie, ale jak zobaczyłam tego przystojniaka w studzience, szczęka mi opadła i zamilkłam Hihhii, Ty mnie nie zapraszaj, bo jeszcze przyjadę? Pozdrawiam Weż no co Ty przystojniaka Dobrze, że sie uczesałem [Hihhii, Ty mnie nie zapraszaj, bo jeszcze przyjadę? Pozdrawiam Nie obiecuj, tylko bierz rodzinkę i przyjedź. Wasze cenne rady przydadzą mi się zanim ruszymy z naszym tymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts